2013 kohokohdat by Lassen iPhone

Tosi monet bloggaajat tekee aina vuoden lopussa jopa 12 osaisia wrap uppeja kuluneesta vuodesta. En itse ajatellut tehdä sellaista kunnes selailin mieheni Lassen puhelinta. Tässä viime vuoden kohokohtia. Jos kiinnostaa miltä näytän ilman meikkiä, meikattuna, blondina ja brunena niin tästä tulee!

Puolet vuodesta vietin blondina. Porvoossa promokeikalla:

image

Ilman meikkejä tukka miten sattuu syömässä fitnessjädeä meidän vanhassa yksiössä:
image (1)

Perus ”ruoka mukana” lähdössä kaupoille:image (2) image (3) image (4)

Kuuluisa fitnesspizza:image (5)

Testiajon aikana käytiin tiestysti salilla, eli Elixian pihassa ollaan :Dimage (8)

Lassea on tosi vaikea saada onnistumaan ilmeiden puolesta kuvissa :D Muuten meidän 1v päivä oli enemmän kun onnistunut, täydellinen alusta loppuun! Tässä Hotel Havenissa:image (6) image (9)

Lainattiin äidin rekkua Joeya ja käytiin sen kanssa Turussa:image (10)

Saatiin Lassen isän upea Mustang lainaan ja ajettiin tuuli ponnarissa mökille:
image (13)

Työntekijäni ja ystäväni Natalian eli punttimimmin valmistujaisiinmenoasu:image (7)

Ostettiin kotiin uusi design sänky. Semi väsyneenä treeneistä annoin suosiolla Lassen jutella myyjien kanssa ja testailin itse patjoja:image (14)

Mun lemppari mökkijuoma: metsämansikoita ja maitoa!image (12)

Soitin Lasselle videopuhelun kertoakseni, että meillä on nyt toinen rekku kylässä pari päivää. 3v kouluttamani maailman ihanin american bulldog Babe!image (4)

Lasse ja Babsu kävi yhdessä totuttelemassa veteen (hauva ei ole mikään vuoden vesipeto)image (15)

…minkä jälkeen Keravalle katsomaan telkkaria:Made with Repix (http://repix.it)

heti kun itse menin tekemään töitä Lasse huomasi, että minulla on pöydänalainen vartiointipalvelu:
image (16)

Muuten olen aika tiukka, mutta rauhallinen kouluttaja paitsi silloin kun kyse on sängystä. Mun mielestä hauvat on vaan liian söpöjä, niin en osaa kieltää niiltä pääsyä sänkyyni. Huomaakin, että sitä on ”joku” vähän myllertänyt.. Usein pitkän lenkin jälkeen käy näin :D Minä untenmailla ja toinen yhden silmän voimin hereillä:
image (19)

Kesämökkeillessä kehitin mökkitreenin, kyllä hengästytti!imageLassen 24v synttäreinä yllätin sen melontareissulla picnicin kera:

image (24) image (21) image (22)

Kisojen lähestyessä sain biksutkin! Mun mielestä ne on edelleen ylihienot ja parhaan väriset. Harmikseni Jyväskylässä lavalla oli ylikirkkaat valot ja biksut haaleni kuvissa ihan ihmeellisen värisiksi. Lahden kisoissa taisi olla paljon parempi valaistus, mitä olen kuvia katsellut niin mimmejen biksut näyttää paljon värikkäämmiltä.image (23)Käytiin Kotkan Meripäivillä:

image (25) image (26)Viihteellä parhaan kaverin J:n kanssa:image (29)

The kunto ennen kisoja. Just se mitä lähdin hakemaan!Made with Repix (http://repix.it)
Kisojen jälkeen hauska kuva korkkareidenvaihdosta parkkipaikalla Jyväskylässä. Ihanat appivanhemmat toivat kukat <3 ja kukas muu kuin J kyykkimässä <3image (28) image (27)

2013 oli minulle todella mullistava vuosi, jännin tähän mennessä :) Olen todella kiitollinen terveydestäni ja perheestäni. Ne ovat minulle tärkeimmät asiat maailmassa. Todella läheisiä ystäviä minulla ei ole paljon ja lasken ilman muuta heidätkin osaksi perhettäni <3 Rankoista treeneistä ja tiukoista ruokavalioista huolimatta elämä kaipaa blingiä! Säästäminen on järkevää, mutta kyllä elääkin täytyy! Eläkää siis 2014 täysillä, jahdatkaa unelmianne, älkää tyytykö turhaan vaan kurotelkaa tähtiä! Eläkää onnellisina, ikävissä tilanteissa keskittykää positiivisiin puoliin. Kun yksi ovi menee kiinni toinen ikkuna tai autotallinovi aukeaa, se on sinusta kiinni kumpi ;) Olkaa seikkailunhaluisia ja auttavaisia! 

/Aku

Aku

8 vastausta artikkeliin “2013 kohokohdat by Lassen iPhone”

  1. Ihanalta vaikuttaa sun vuosi :) ja olet niin kaunis! Mitä kautta järjestit tuon melontareissun? :) kyselen sen takia, kun poikaystäväni täyttää tänä vuonna 25, ja toi olisi niin hyvä ylläri hänelle :)

    • Hei Tuulia! Kiitos, olet ihana :)! Järkkäsin sen Naturan Vivan kautta: http://www.naturaviva.fi/
      Lasse oli niin innoissaan :D Vein sen paikalle Keravalta asti side silmillä mutkitellen, ettei se tiennyt ollenkaan minne ollaan menossa ja mitä tekemään :D Oli vuoden päivät pohdiskellut ääneen, että olisipa kiva mennä melomaan :) Success! Tosi hyvä palvelu muuten tuolla :)

  2. Mistä nuo ”farkku” shortsit ovat mitkä sinulla on tuossa oikea fittness tyttö postauksessakin?

    • Hmm.. oisko ollut H&M Ideapark? Vähän tuunasin niitä itse lisäämällä ton scrunch butt ominaisuuden ;) Harmi ettei myydä suomessa sillä tavalla ommeltuja biksuja..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta