3 erittäin ärsyttävää asiaa

1. GYM FAIL VIDEOT

Gym fail, eli videokompilaatio salaa kuvatuista ihmisistä suorittamassa liikkeitä huonolla tekniikalla. Ihan oikeastiko aikuiset nauraa toisten kokemattomuudelle? En ole koskaan ymmärtänyt tätä. Muistatteko ekoja kertoja kun menitte salille, oliko itsevarma olo? Tiedättekö mikä on yksi suurimmista syistä miksi ei aloiteta saliharrastusta? Epävarmuus. Pelko, että ihmiset pitää pilkkanaan kun ei heti osata kaikkea. Varsinkin ylipainoisena kynnys on entistä suurempi.

Osaatko itse suorittaa jokaisen liikkeen täydellisesti? Miltä tuntuisi jos joku kuvaisi sinua tekemässä liikettä väärin ja se saisi tuhansia katselukertoja, nauruhymiöitä, ihmiset tägäisivät siihen ystävänsä, jotta lisää ihmisiä voisi nauraa sinulle?

Olen nähnyt jopa kuntosalejen jakavan gym fail videoita omilla sivuillaan. Kuka teidän salille haluaa liittyä? Ketkä on suurin potentiaalinen asiakasryhmä? Ne, jotka on käyneet saleilla vuosia ja naureskelee aloitteijoille? Tuskin.

fitness-1038434_1920

Kyllä, on olemassa tahallaan tehtyjä ”fail” videoita, joilla tekijä kerää vaan katselukertoja, mutta silloinkin, missä se läppä on? Mitä jos joku kolleega kuvaisi sua uudella työpaikalla ekoina viikkoina ja naureskelisi kameralle, että ”morjes mikä toope, eihän toi osaa mitään”, olisiko sekin hauskaa?

Miettikää mitä teette kun painatte ”tykkää” tai ”jaa”. Tässä vielä mummeli tuomitsevalla katsella.

photo-1442458370899-ae20e367c5d8 (1)
What did I just see you do?

2. DIEETTIKOLAN DISSAAMINEN

”Tilasit big macin, mutta haluat kuitenkin sokerittoman kokiksen, ok…?”

6cdd2939f4a3bdebc98bfa17e57c6326a76485d63add10a31bd78d006d3c91d8

Eli jos syöt yhden epäterveellisen asian, kaiken muunkin pitää olla epäterveellistä? Punaisessa coca colassa on niin paljon sokeria ja kaloreita, että päivittäin juotuna sillä on isokin ero juoko sitä vai lightia. Tämä nyt etenkin ylipainoisten henkilöiden kannalta.

Varsinkin amerikassa nuo limukoot on ihan eri luokkaa kuin täällä ja kaloreita limusta tulee helposti sen verran, kun puolessa päivässä pitäisi saada oikeasta ruoasta. Litrassa on 100g sokeria ja 420 kaloria. Jenkeissä Large -kokoinen limu on 0,9L ja moni juo niitä useamman. Kyllä Suomessakin uppooa helposti päivän aikana esim. 3 x 0,5L limut, jos ei ymmärrä veden juonnin tärkeyttä.

Onko sillä sitten väliä jos ylipainoinen lihoo 10 kiloa vuodessa vai 20 kiloa vuodessa? On tietysti. Jokainen parempi valinta on, noh, parempi! Sanotaanko S-marketissa kaikille jauhelihaa ja jäätelöä samaan aikaan ostaville, että ”Kuules viepä se jauheliha suosiolla takaisin ja osta vehnänakkeja, niissä ei ole mitään proteiinia, kun nyt kerran tolle jäätelölinjalle näköjään lähdit..”? 

Kysynpä vaan.

photo-1447943549184-13f89172bcd4

Khloe Kardashian on ihastuttanut maailmaa seksikkäällä lyhyellä hiustyylillään ja ’uudella’ timmillä vartalolla, minkä hän on saavuttanut oikeanlaisella vähäkalorisella ruokavaliolla, kovan treenin ja oman PT:n avulla.

https://www.instagram.com/p/_qDMeVhRsT/?taken-by=khloekardashian

…silti bongasin äsken tämän Khloen seinältä:

Excuse me, mutta eikö sun tehtävä olisi inspiroida ihmisiä tekemään parempia valintoja? Pettynyt.

Fun fact! Tiedättekö miksi Coke Zero on olemassa? Zero oli Coca Cola Companyn suurin tuotelanseeraus 22 vuoteen. Sitä ennen markkinoilla oli Coka Cola Light. Miehet eivät ostaneet lightia, sillä ”light” sana assosioitiin naisiin ja dieettaamiseen. Zeroa sanotaan mm. Briteissä Bloke Coke:ksi, eli suomennettuna Jäbäkokikseksi.

Onkohan Zeron tilaaminen hampparin kanssa enemmän ok?

3. RASKAUSTESTIEN TUPUTTAMINEN

AINA kun avaan youtuben etsiäkseni tuntikausia valmennettavia varten hyviä ohjevideoita tiettyihin liikkeisiin, ruutuun pamahtaa kuitenkin mainos ennen varsinaista treenivideota. Clear Blue.

Vauva: ”ÄÄTÄÄ DÄÄTÄÄ DÄTTÄTTÄÄ!!!”

Tässä kohtaa olen oppinut laittamaan mutelle ja odottamaan, että mainos menee ohi… mutta jos se ei olisi mutella, loput menee suunnileen näin:

Nainen 1: ”Olen raskaana!”
Nainen 2: ”Eikääääääh, mua itkettää!”
Voice over: ”Selvitä helposti parhaat viikkosi tulla raskaaksi! Clear Blue auttaa sinua!”

…en halua tietää niitä :D! Olen nähnyt ton mainoksen varmaan 100 kertaa. Ihan puistattaa. MIKSI mun naamaan tungetaan jatkuvasti raskaustestejä kun haluan katsoa vinopenkkivideoita?! Tiedän kyllä miksi. Olen ennalta valikoidussa kohderyhmässä. Tästä onkin nyt täällä Fitfashionilla ollut hieman keskustelua, lapsettomat VS lapsiperheet. Pauliina kirjoitti oman näkemyksensä aiheesta ja samoin Outi. Too big to be me -blogin perheenäiti Anna kävi myös kommentoimassa oman kantansa tuonne Pauliinan blogiin.

Minä olen 25-vuotias. Olen naimisissa, meillä on koira ja Volvo. Meillä ei hyvin suurella todennäköisyydellä tule olemaan lapsia, koska en niitä itse halua. En ole koskaan halunnut ja olen aika varma, etten koskaan tule haluamaankaan. Voihan olla, että jossain vaiheessa biologinen kello herättää ja jotenkin ajatus siinä muuttuu. Sekään ei tarkoita sitä, että lapsia suoraan vaan hankitaan hetken mielijohteesta tai että niitä edes voi hankkia vaikka haluaisi. Lasten hankkiminen ilmaisunahan on vähän outo, sillä eihän niitä hankita, ellei sitten adoptoi, vaan tehdään. Lapsien tekeminen kuulostaa kuitenkin jotenkin liian oudolta, ihan kun niitä tehtäisiin samalla tavalla kuin jotain käpylehmiä. Lisääntyminen taas kuulostaa vähän liian biologiselta. No kuitenkin, minä sanon ei kiitos ja toivon, ettei sitä kukaan koskaan kyseenalaista. Tästä ollaan miehenkin kanssa keskusteltu ihan seurustelun alkuajoilta. Halusin olla rehellinen ja avoin heti alussa, sillä onhan se iso asia jos tämä mielipide on ja pysyy ja puolisolle lapset olisivatkin ihan ehdottomuus. Tiedän kyllä pariskuntia ja aviopareja, jotka ovat eronneet juuri siksi, että toinen halusi ja toinen ei.

photo-1457342813143-a1ae27448a82

Avioliitosta ja lapsista puhuminen suhteen alussa on tabu, eli niistä ei muka saisi puhua, sillä toinen voi pelästyä ja juosta tiehensä… Kaikki ei halua naimisiin ja kaikki ei halua lapsia. Toisille avioliitto on tosi iso juttu (minä!) ja toisille vanhempana oleminen on aivan yhtä suuri haave. Toiset haluaa kirkkohäät, toiset ei (minä!), toiset tykkää kaikista lapsista ja toiset vaan omistaan. Todellakin kannattaa puhua. Itse olen myös sitä mieltä, että jos joku oikeasti säikkyy pois tulevaisuuden suunnitelmiesi takia, se ei ole oikea kumppani sinulle, löydät kyllä sopivamman :)

Toivoisin, että kaikki kunnioittaisivat toisten valintoja. Ei edes niin, että ollaan vaan hiljaa jos ollaan eri mieltä, vaan neutraaleja asioiden suhteen. Omien häiden kohdalla ei hyväksytty aluksi sitä, etten halunnut kirkkohäitä. Ei riittänyt, että ilmaisin tämän. Useampi etsi kissojen ja koirien kanssa keinoja miten ei-kirkkoon-kuuluva voisi mennä kirkossa naimisiin. Suvaitsevaisuus ja toisten oman elämän päätösten kunnioittaminen kunniaan <3

Onko teillä ajatuksia näistä?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

Aku

30 vastausta artikkeliin “3 erittäin ärsyttävää asiaa”

 1. Eiiiiii,nyt tuo ÄÄTTÄÄ DÄTTÄÄ ÄTTÄDÄTTÄÄ soi päässä ja se TAUSTAMUSIIKKI EI JUMALAUTA EI

  whyyyyyyyy?!?

  Mutta joo, voin allekirjoittaa kaikki kohdat. Tilaan aina megamättöjen rinnalle joko soodan tai zeron jo siksi, että en pidä yhdestäkään sokerilimsasta. Ei siinä sen kummempaa kalorisäästöajattelua omalla kohdallani ole vaikka itsekin mielestäni juodut kalorit niitä turhimpia ovatkin. Etenin sokerin muodossa

  • Ahahaa :D

   No niin just toi limujuttu, mä syön juustokakkupalan jonkun hemmetin juoman sijasta ihan any day!

 2. Mulle pamahtaa myös lähes aina tuo ”Oletko raskaana” mainos Youtubessa, pari kertaa tiuskaissuut takaisin ”No en ole” :P Ärsyttävä mainos…
  Ja oli pakko tulla heti kurkkimaan, että mihis tekstiin mut on nyt linkkailtu. Tuon tekstin kirjoittamisen jälkeen jotkut tehnyt taas omia spekulaatioitaan ja sitten yritetään muutoinkin välillä udella kieroteitä näistä lapsiasioista. Se on joskus hieman uuvuttavaa… Kyllä sitä sitten kertoo jos joskus on jotain kerrottavaa, näin olen monelle jo sanonut…

  • Niin mäkin oon!!! :D

   Vaikka yrittäisi tulla raskaaksi, se on varmaan silti vähän nihkeää puhua siitä. Kaikillahan se ei todellakaan tapahdu kerrasta, että menee useampi kuukausi tai vuosia. Siitä puhumattakaan, että kun tulee raskaaksi on vielä kaikkia komplikaatioriskejä ja ulkopuolisten aikaansaama stressihän ei auta näissä lainkaan. Munkin mielestä olisi muutenkin inhimillisintä antaa ihmisten kertoa just kun on jotain mitä haluaa kertoa. Eri asia jos henkilö itse haluaa jutella raskaaksi tulemisesta ennen varsinaista raskautta.

 3. Aamen limulle!!! Oma lemppari on Pepsi Max 4ever ja en vaan oikeasti tykkää esim tavallisesta Pepsistä. Tai cokiksesta! Jos on pakko cokista juoda niin sittenkin valitsen Zeron. En vaan tykkää sokerilimuista. Ja plussana vielä se, että mieluummin syön karkkipussin kuin juon limua. :)

 4. Sokerilimut on nykyään musta liian makeita. Itsekin tilaan joskus vaikka jätskin seurana mäkissä zerolimun. Kyllähän ne kalorit vähän taustalla on että kun nyt muutenkin ottaa vähän herkkua niin tarviiko siihen nyt ottaa +200kcal lisää jos ei edes tyksi :D lasten hankkimisesta en oo kyllä ikinä ymmärtäny, miksi jotkut tunkee nenäänsä siihen asiaan. Jokaisella saa musta olla mielipide kuin mielipide ja sitten kun vielä on jotain perustelua niin mitäpä minä siitä, good for you! Ymmärrän vielä sen että vaikka hyvältä ystävältä tai lähisukulainen voi kysyä lapsista jos häntä asia kovasti kiinnostaa mutta vastausta pitäisi sitten kunnioittaa.

  Itsellä alkanut olemaan vähän ristiriitaisia ajatuksia lasten hommaamisesta, tuntuu että vedän huonoja esimerkkejä puoleeni kuin magneetti :D mutta aika näyttää miten käy^^

 5. Toi ”hauskojen” gym fail videoiden jakelu on mulla myös nostanut ihokarvat täysin pystyyn !!! Mua henkilökohtaisesti vieläkin välillä ahdistaa käydä salilla kun tuntuu että en osaa ja kaikki kattoo et mitä toi Urpo tekee (ja oon kumminkin vuosia salilla käynyt) toinen on se kun pilkataan muiden vaatteita (Sofia ruusila joskus postas sen kuvan jostain miehestä) MITÄ VÄLIÄ SILLÄ ON MITÄ IHMISILLÄ ON PÄÄLLÄ KUN NE TREENAA?!? Pääasia että tämäkin mies pitää huolta itsestään. Kaikkia ei kiinnosta olla salilla viimeistä huutoa olevissa perkeleen kalliissa muotivaatteissa… Huoh annetaan ihmisten olla mitä ne on.
  Ja toi mäkkijuttu. Mulle on joskus naurettu kun tilasin aterian kaa cola zeron. Tilasin sen ihan vaan sen takia että en tosiaankaan tykkää tavallisen sokerishitin mausta …. :/
  Meitä on moneen junaan! :(
  Namulle pusuja ;o)

  • Napsu rakastaa saatuja pusuja <3

   Ihanaa kun muutkin ovat samaa mieltä näistä fail videoista! Törkeää nauraa aloittelijoille. Olen myös miettinyt sitä, että pieni osa videoissa esiityvistä saattaa olla myös jollain tasolla kehityshäiriöstä kärsiviä ja siksi käyttäytyvät erilailla. Ehkä useimmat eivät tule ajatelleeksi, että syy voi olla muukin kuin tiedon puute. Kumpi vain oli kyseessä, erittäin ERITTÄIN tahditonta :/ Toivottavasti tämän myötä vähenee edes promillella noiden videoiden likettäminen.

 6. Mäkin olin yllättynyt tosta Khloen twiitistä :( kolaus hänen uudelle healthy-brandille jota hänelle on luotu.

  • Juuri näin :/ Noilla celebrityillä kun on niin paljon twiittiä, instakuvaa ja fb-päivitystä, pistää kyllä miettimään, että tekevätkö/ideoivatko itse kaiken? Ehkä tuonkin tarkoitus on ollut kaupallinen? Lehdet ja gossip sivustot täyttyy otsikoilla: ”Khloe Kardashian SHOCKS the world by tweeting mean comment about obese people buying…”. Kirjoitihan itsekin tästä ja mainostin k.o. henkilöä. Ehkä joku nyt kuitenkin inspiroituu ja ostaa jäsenyyden Khloen kehittämään Appiin, missä jakaa kaikki elämänsä salaisuudet. Ooops! I did it again! :D

 7. Itselläni on jo kaksi lasta, jotka sain nuorena ja se herätti ihmettelyä. Ja vieläkin ollaan asiasta shokissa kun kerron tuntemattomille, olen siis sinun ikäinen. No lapset on jo saatu, lisää en toivokaan. Työkaverit jatkuvasti vihjailevat, että lähden kuitenkin pian mammalomalle ;D mulla on jo kaksi ihanaa lasta, jos on saanut kaksi peräkkäin nuorena eihän se tarkoita että on joku lastentekokone ;D ja heti kun käyn lääkärissä, on löysiä vaatteita tai pienintäkään pahoinvointia alkaa raskaushuhut… Ja inhoan kans clear blueta!!!

  • Ihana! :D Toi nyt on taas varmasti ihan oma ongelmansa, että kun siirrytään perheenlisäyksessä monikkoon, siitä pitäisi muodostua jokin tapa?! Apua :D

 8. Toivottavasti jengi käy lukemassa kommentit eikä ajattele et meillä olisi tullut lapsiaiheesta väittelyä :D Itsehän olin ihan samaa mieltä Pauliinan kanssa, että on asiatonta kommentoida muiden valintoja haluta tai olla haluamatta perhettä. Se on aina jokaisen oma asia ja myös suuri osa meistä lapsiperheellisistä ymmärtää sen, että myös lapsettomien elämä on aivan yhtä ihanaa vaikka jotkut laukovat toisenlaisia kommentteja!

  • On ollut ilo huomata, että kommentointi blogeissamme tähän asiaan liittyen on ollut tosi positiivista ja suvaitsevaa :) Onkin jännä miten ne ihmiset, joilla on se oma tuputettava mielipide näissä lapsiasioissa, ovat hiljaa kommentiosioissa. Ehkä he eivät kuulu lukijakuntaamme? Ainakin itse olen ymmärtänyt, että suurin osa ”vihjailijoista” ovat nimenomaan vanhempaa kansaa.

 9. IHANAA etten ole ainoa joka repii hiuksiaan tuon Clearblue-mainoksen takia!! Mäkin olen vahvaa kohderyhmää kun olen 35v ja nainen. Kyllähän nyt tässä iässä viimeistään pitäisi biologisen kellon raksuttaa niin että kuuluu naapureille asti tai vähintään toista tai kolmatta lastaan innolla olla suunnittelemassa. Mutta kun ei raksuta ja ei ole ajankohtaista ja joudun tässä kohtaamaan sitä realiteettia ettei ehkä tule olemaankaan, vaikka 20v vielä ajatteli että tottahan toki sitä perhettä sitten joskus. Nyt alkaisi olla se sitten joskus mutta ei tunnu siltä vieläkään.. Ja tätä taustaa vasten nuo ovulaatiotesterimainokset ja ÄTTÄDÄÄT ja Iih mua itkettää-naiset ei voisi oikein teennäisemmiltä tuntua. Kyllä, mutelle laitan minäkin ja koitan kestää mutta olen kyllä jo ehtinyt parikin kertaa avautua niiden mainosten ärsyttävyydestä kavereillekin :D

  • Voihan Jamie :D Narahdin ihan ääneen naapureille kuuluvasta biologisesta kellosta :D<3

 10. Joo, Clear Blue -mainokset saa kyllä itessäni myös aikaan kunnon inhoreaktion. Pahinta on se, että niitä ei voi edes skipata! Hrrr!

  Tuohon light-limuasiaan nostaisin vielä sellaisenkin pointin, että se on vähän parempaa hampaille kuin sokerillinen versio. Näin ainakin oma hammaslääkärini sanoi.

  • Joo niihin ei koskaan tule sitä 4 sekunnin jälkeistä ”skippaa jos haluat” vaihtoehtoa :D

   Oma kokemukseni lighteista on aika kattava: Join 2 vuotta joka päivä yhden ED Light juoman. Sitä ennen minulla oli ollut 2 reiän alkua ja sen jälkeen minulla oli 31 :D Pari hassua tonnia maksanut tästä hammashuollosta ja siihen tosiaan loppui mun energiajuomat. Colaa ja muitahan juon kyllä lightina edelleen. En tiedä onko noissa energiajuomissa (tai siinä tietyssä) jotain extrakivaa hapottavaa..

   Sokeri on taatusti huono hampaille, mutta tosiaan ei noi lightitkaan aina ihan nappivalintoja ole hampaiden suhteen :D

 11. Heh… Aika vähän kattelen Youtubesta videoita, mutta tuli tosta Clear blue pakkomainoksesta mieleen, että neki ois parempia kun mulle näytettiin jossain vaiheessa vaan jotain **** vaippamainosta jota ei voi skipata! Siis millä perusteella?! Siinä menee vauvoja ja mainostetaan kuinka mukava se vaippa on. Ja oon kyllä aika kaukana kohderyhmästä.

  • Jospa se nyt vaan riittää heille, että olet nainen :D Kaikkihan ei myöskään osaa kohdentaa mainontaansa oikein

 12. Tuosta ”salikiusaamisesta” muutama sana. Olen ylipainoinen, ja aloin vielä enemmän ylipainoisen ihmisen kanssa käymään yhdellä salilla, ja liityttiin siellä painonpudotusryhmään. Olo oli aika seinäruusunen, kun toisella salikerralla siellä oli ilmeisesti salin vakkareita, jotka puhuivat neureskellen kuinka uutta porukkaa on nyt alkanut käymään kun kesä lähestyy, ”mutta pian ne lopettaa, ei ne kauaa jaksa”, ja muutenkin arvostelijat ylipainoisia ja alottelijoita. Miten hieno fiilis jäi… (Y) ja nämä olivat vanhempia ihmisiä (30-50v), eivätkä todellakaan itsekään mitenkään tikeimmässä kunnossa. Missä se kannustus ja iloitseminen siitä, että ihmiset edes trittävät? Onhan se fakta, että ihmiset innostuvat sykleittäin salista (tammikuu, kevät, syksy…), mutta eikö ole pääasia, että ihmiset käyvät edes silloin tällöin salilla? Miksi salin pitäisi olla paikka, johon mennään esittäytymään ja pääsylippuna toimii valmiiksi treenattu vartalo?

  • Tällaisissa tapauksissa kannattaa yrittää olla välittämättä. Välinpitämättömiä ihmisiä löytyy aina. Ymmärrän silti, ettei se sinun treenikokemustasi enää paranna. Jos tekee mieli vaihtaa salia paskan ilmapiirin takia, vaihda! Kertoisin silloin tapahtuneesta salin esimiehelle. Jos itse olisin salin omistaja haluaisin ehdottomasti kuulla, että tällaista tapahtuu ja puuttua asiaan. Sanoisin niille lässytäjille, että kerta vielä, niin teidän salijäsenyydet irtisanotaan. Kamalaa jos ilmapiirin huononee parin urpon takia ja yrittäjä menettää sen takia jäseniä. Ketjusaleilla näistä ei ehkä välitetä niin paljon, mutta ainahan voi itse tehdä minkä parhaaksi näkee.

   Jos tuo kuitenkin on jatkuvaa, eikä salin vaihto ole mahdollista, sano suorat sanat niille tyypeille, että tuntuu paskalta tuollainen. Jos on hyviä ihmisiä, se osuu ja uppoaa. Ehkä havahtuvat itse huonoon käytökseensä.

   On fakta, että monia vakikävijöitä risoo alkuvuoden ja syksyn ruuhkat. Ei ole kivaa motivoituneena treenaajana väistellä joka sekunti muita salin käyttäjiä ja jonotella joka paikkaan. Varmasti se ärsyttää osaa aloittelijoistakin, ehkei kuitenkaan niin paljon kuin toistuvasti tilanteessa olevaa. Pitäisi tiedostaa, että se on oma ongelma ja jos se ahdistaa, pitäisi itse vaihtaa salia sellaiseen, missä ruuhkaa ei ole tai aloittaa uusi treenirytmi ruuhkattomaan aikaan.

   Hurjasti tsemppiä treeniin! Muistat vaan, että olet siellä itseäsi varten, etkä muita! ANNAT PALAA ;)

 13. Mua kans suututtaa ihan suunnattomasti nuorille naisille kohdennettu ”oletko raskaana” -vihjailu, tulee se sitten mainosten puolesta tai työpaikalla, jopa tuntemattomilla tuntuu olevan oikeus heitellä raskauskommentteja ”hedelmällisessä iässä” oleville naisille. Joka kerta kun mainitsen työpaikalla, ettei oloni ole normaali, huimaa, väsyttää, on nälkä tai päätä särkee tms, niin ensimmäinen kysymys on: ettet vain olisi raskaana. Se on vastaus joka hemmetin vaivaan. Mietin vaan niitä naisia, jotka a. eivät halua lapsia b. jotka tietävät etteivät voi koskaan saada lapsia, itse tunnen naisen, joka sai jo nuorena tietää ettei poikkeavan anatomiansa vuoksi voisi koskaan saada lapsia c. jos pelkäisit olevasi raskaana tai jo joskus joutunut keskeyttämään ei-toivotun raskauden tai d. jos olisit yrittänyt saada lasta eikä olisi tärpännyt tai olisit saanut vaikka useita keskenmenoja. Raskaus on kuitenkin niin henkilökohtainen ja herkkä asia, ettei siitä pitäisi huudella ulkopuolisten toimesta.
  Itsellä lapsisuunnitelmia on, ja sanotaan näin, että ajankohtaisia muutaman vuoden päästä, mutta silti ärsyttää tuollainen huutelu. Olin jo lähellä ostaa raskaustestiä, kun pari viikkoa oli normaalista poikkeava olo ja joka päivä kuuntelit tuollaisia juttuja, vaikka tiesin 99,9% varmasti ettei raskaus olisi mahdollinen, kiva vainoharhaisuus…

  Yhdyn kyllä täysin myös kahteen ensimmäiseen ärsytyksen aiheeseen! Pienet teot kuitenkin vaikuttavat, niin se ensimmäinen, epävarma salikäynti ja kevytkokiksen valinta normaalin sijaan (zero cokis on <3), toki jos haluaa elää täydellisen virheetöntä elämää ja tehdä asioita vaan, jos ne osaa tehdä täydellisesti, niin antaa palaa vaan, mutta jättää sen muiden kyttäämisen pois!

 14. Toi raskaustestimainos! Ihan hirvee, ”byäääh mua itkettää”, muakin kun se lämähtää näyttöön. Oon vasta vuos sitten saanu lakin, onks mulla jo kiire hankkia lapsia? Toivottavasti ei :D

  Itsekin tilaan aina coke zeron jos jotain mättöä meen syömään. Ihan riittävästi tulee kaloreita siitä mättösafkasta jo. Eiköhän siinä normi cokiksessa ole samalla tapaa niitä ”pahoja”/”myrkyllisiä” aineita kuin zerossakin. Toki zerossa on makeutusaine sokerin tilalla, mutta jos max kerran kuussa sitä juon niin tuskin kuolen :D

  • Hyvä pointti!

   ”Ai oot ylioppilas? No millonkas esikoinen syntyy?”

   APUA :D Ruuuuuuuuun!

 15. Join cokis zeroa duunissa ja yks duunikaveri alko saarnaamaa et miten hirveetä MYRKKYÄ se onkaan, et miten voit tommosta juoda!!! Sen jälkee tää jätkä meni ulos röökille :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta