3 miljoonaan ihmisen festareilla!

Sis. mainoslinkin

Kuten viimeeksi kerroin, ystäväni Julia tuli käymään meillä Saksassa ja hyvään aikaan muuten tulikin, sillä täällä oli käynnissä ihan jäätävät festarit!

Kyse on maailman isoimmasta purjehduskilpailusta, jonka aikana kaupunki herää eloon: 250 000 asukkaan Kiel vietti Kieler Wochea, eli Kiel viikkoa 3 miljoonan kävijän voimin! Porukkaa tuli yli 50 maasta, eli Hangon Regatta ”vähän” isommassa skaalassa :)

Päivällä olin käynyt paikanpäällä pyörimässä Namun kanssa useamman tunnin, mutta porukkaa oli niin paljon, että illan myötä mahtunut ollenkaan olemaan, edes paikallaan, ja pelkäsin, että joku astuu vahingossa murmelin silkkitassulle. Viikonloppuna jätettiin suosiolla Namu kotiin ja iskettiin Julian kanssa keskelle hulinaa! Satoja kojuja, festarilavoja esiintyjineen ja hirmuisesti iloisia saksalaisia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilattiin pari mansikka-caipirinjaa brasilialaisilta ja ostettiin lakua suomalaisten metrilaku ständiltä. Oli tosi hauskaa tavata ensimmäistä kertaa meidän ”kotikaupungissa” muita suomalaisia! Aviomieheni Lasse on täällä vaihtokoulussaan ainoa suomalainen yli 7000 opiskelijan joukossa, eikä me muuallakaan olla yhtään maanmiehiä nähty.

Loppuillasta tein korkkarikuolemaa, joten suunnattiin Lassen kaverin kämpille opiskelijabileisiin, minne kiivettiin sisään – mistäs muusta kuin ikkunasta :D Aika villiä tämä opiskelijaelämä. Muut lähti vielä aamuyöllä baariin, mutta me mentiin kotiin nukkumaan <3 Toivottavasti teidän juhannus meni myös oikeen kivoissa tunnelmissa :)

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Booty Camp® Beach Edition: 3-jakoinen kotitreeniohjelmani, ideaalinen rasvanpolttoa & muotoja havittelevalle, hintaakin vain 20€ ♥ Kuntosaliohjelma? Tsekkaa Booty Camp® Gym Edition!

Edellisessä postauksessa: 4 lentoa ja 1 päivä Helsingissä

Aku

2 vastausta artikkeliin “3 miljoonaan ihmisen festareilla!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta