3 tapaa voittaa yksityistreeni kanssani!

Ciao bellas ja ihanaa uutta viikkoa!

Ajattelin laittaa taas vähän kilpailua pystyyn. Palkintona 60min personal training valmennus kanssani. Ainoa kulu voittajalle on EasyFit Herttoniemen 10€ kuntosalimaksu.

Voit itse valita mitä treenataan. Kunnon bootytreeni, ehkä selkäpäivä tai kenties haluat käydä jotain tiettyjä, erikoisia tai perustekniikoita läpi?

IMG_6023FullSizeRender (38)

Treeni tulee käyttää 20. joulukuuta 2015 mennessä ja treenattavan tulee olla täysin terve treenejen aikana. Rajoitteet kuten vanhat polvivammat, eivät ole treenin esteenä, mutta niistä täytyy tietysti kertoa minulle. Ylipaino ei myöskään ole este! Mielelläni näytän treenin, jolla saa kiloja karistettua dieetin yhteydessä.

IMG_2405

Laitan pystyyn kolme arvontaa, on siis periaatteessa mahdollista voittaa itselle kaikki 3 treeniä jos osallistuu jokaiseen kilpailuun.

Blogissa: kommentoi blogiin jossain muodossa kuka olet ja kauanko olet lukenut blogiani. Olisi tosi jännää kuulla missäpäin asustelette, minkä ikäisiä olette ja miten olette eksyneet blogiini! On pitänyt jo pitkään kysellä :) Muista jättää sähköpostisi, se ei näy muille jos kirjoitat sen kommenttiosion sähköpostikenttään. Voittaja julkaistaan blogissa sunnuntaina 25.10.2015.

Facebookissa: Seuraa, käy tykkäämässä tästä blogilinkistä ja tägää siihen kaveri! Voittaja julkaistaan FB-tilissäni sunnuntaina 25.10.2015.

Instagramissa: Seuraa, tykkää arvonnan kuvasta ja tägää kaveri! Voittaja julkaistaan instassani sunnuntaina 25.10.2015.

Kaikki skabat sulkeutuvat 25.10.2015 kello 12:00, eli siihen asti aikaa osallistua! Arvon voittajat 20:00 mennessä.

Good luck!
/Aku

P.S Jos törmäät blogiini vasta nyt, voit tutustua valmennettavieni julkaistuihin tuloksiin näistä bloggauksista

Even 6 viikon muutos
Wow mikä 8 viikon muutos
Valmennettavan älyton 3kk muutos
8kk muutos bikinibeibeksi
8 viikon kiinteytyksen tulokset
Päivi laihdutti 47,5 kiloa ja on nyt elämänsä kunnossa!
Nuoren naisen uskomaton -17,5kg muutos

Aku

49 vastausta artikkeliin “3 tapaa voittaa yksityistreeni kanssani!”

 1. Olen 28-vuotias Pirkanmaalta kotoisin oleva nainen, joka asustelee tätä nykyä Helsingissä. Blogisi olen löytänyt alunperin täältä Fitfashionista selatessani muitakin blogeja ja lukenut säännöllisen epäsäännöllisesti noin vuoden verran. Ensimmäinen lukemani postaus, jonka muistan on: ”Töihin minulle”, jota kautta tutustuin netin kautta myös yrityksesi toimintaan. Pidän avoimesta ja persoonallisesta tyylistäsi kirjoittaa ja mielestäni on hienoa, kun sanot asiat suoraan.

 2. Moikka! Täällä kirjottelee 18-vuotias tyttö Espoosta. Oon varmaan reilu vuoden nyt seurannut sua ja löysin sut ihan täältä Fitfashionin sivuilta:)!

 3. Olen 21-vuotias tyttö Tampereelta. Fitfashionin kautta olen seurannut blogiasi ehkä puolisen vuotta. Olisi huippua päästä treenaamaan! :-)

 4. Olen 24 v porvoolainen nainen. En muista kuinka löysin blogisi mutta melko alusta olen seuraillut ja innoissaan odottelen aina uusia postauksia :) olisi mukavaa päästä treenaamaan kanssasi!

 5. Moi! Olen 27 v Vantaalainen nainen. Olen lukenut blogiasi jo silloin tyttö sinä olet tikissä ajoilta asti :)

 6. Heip!
  Nainen, 25, Vantaa.
  Lukenut blogiasi enemmän ja vähemmän useamman vuoden.
  On ollut mukava huomata, miten oot jatkuvasti kehittynyt hommassasi.

 7. Moikka! :)
  Olen 20 vuotias opiskelija Kouvolasta, mutta asustelen tällähetkellä Helsingissä :) Oon lukenut sun blogia noin vuoden verran ja löysin tänne fitfashionin blogilistan kautta. Ennen jälkeen kuvat asiakkaistasi ovat aivan mielettömiä, joten ois kyllä huippua päästä sinun treenautettavaksi! =)

 8. Moi! Olen 23-vuotias tytsy Helsingistä ja olen seurannut blogiasi säännöllisesti ainakin noin puolisentoista vuotta. Sulla on loistava tyyli ja asenne niin bloggaamisessa kuin elämässä yleensä. :) Sun positiivisia ja aitoja juttuja on mukava lukea, hieno juttu että postauksiakin tulee nyt säännöllisemmin! Treenit sun kanssa ois varmasti mahtavat. Aloitin puntilla käynnin nyt uudestaan kesän sluibailun jälkeen, tavoitteena kiinteytyminen. Mulla on omat lemppariliikkeet ja rutiinit joihin olen ehkä vähän kangistunutkin ja monipuolinen treenaaminen ja tekniikkakin on vähän hakusessa… Budjetti ei riitä oman pt:n palkkaamiseen joten tästä vois olla kovasti apua, myös motivaation säilyttämisen kannalta!

 9. Olen 24-vuotias opiskelija Vantaalta. Olen lukenu blogia Fitfashionin kautta varmaanki vuoden verran :)

 10. Moikka! Oon 25-vuotias riihimäkeläinen neiti! en edes muista kuinka kauan olen sun blogia lukenut, mutta ainakin sun fitness-kisoista asti.. :) kirjoitat ihanan terveellä tavalla urheilusta ja muutenkin elämästä, tää on hyvänmielen blogi! Mulla on just painonpudotus/kiinteytys projekti menossa, ja sun pt-treenit tulis kyllä enemmän kun tarpeeseen! En ole koskaan treenannut pt:n avustuksella, vaikka salilla on tullutkin treenailtua jo kuuden vuoden ajan!

 11. Moikka, olen 23 vuotias ylipainoinen entinen kilpaurheilija. Asun Tampereen seudulla. Löysin blogisi silloin kun tämä FitFashion portaali avattiin. Olen tykännyt blogistasi ja riemastun mm. koirajutuista. ;) olen aikaisemmin tainnut eniten kommentoida juurikin niihin koira aiheisiin postauksiin. :-) Mutta tykkään silti kokonaisuudessaan koko sinun blogistasi. Mukavaa syksyn jatkoa!

 12. Oon kohta 21v tyttö espoosta. Oon lueskellu sun blogia siitä lähtien kun täällä fitfashionilla oot ollu. Mä oon tämmönen perus salilla käyvä nuori nainen ilman kisatavoitteita vaan ihan vaan treenaamisen ilosta treenailen :) Olis kiva päästä vetämään joku selkätreeni sun kanssa kun on välillä hieman vaikeuksia saada oikeanlaista tuntutmaa selkätreenissä

 13. 23v tyttö Espoosta, blogiin eksyin viime talvena ja siitähän sitten päädyttiinkiin sun parhaaseen valmennukseen^^aina innolla luen kaikki sun blogipäivitykset, tosi kiva että sulla on nyt näin usea bloggauspäivä viikossa <3

 14. Hei! Olen 25 v. tyttö Helsingistä ja olen seurannut blogiasi useamman vuoden. Löysin blogisi täältä Fitfashionin portaalista. Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja muutenkin menevästä elämästäsi, postauksiasi tuleekin luettua lähes aina.

 15. Hei! Olen 36v. kotiäiti Hämeenlinnan seudulta. Olen lukenut blogiasi vasta pari kk, mutta odotan aina innolla uusia tekstejä, koska vaikutat todella mukavalta ja huumorintajuiselta, jalat maassa olevalta mimmiltä! Olen treenaillut salilla enemmän ja vähemmän melkein 15v, mutta tällä hetkellä treenit keskittyvät lähinnä kotona tehtäviin kaavoihin kangistuneihin kahvakuulatreeneihin illalla kun lapset ovat nukkumassa. Olisi mukava taas saada uutta potkua suunnata vaihteeksi salillekin.:)

 16. 29v Helsingistä, aloin seuraamaan blogiasi joskus ööö 2013? kun valmistauduit kisoihin. Bootycampille rohkenin osallistua viime syksynä ja viime kesänä pari yksityistuntiakin, ja hengissä olen edelleen! :) Kaikki postaukset tulee luettua melkein heti kun kirjoittelet.

 17. Heeei<3 Täällä 22v tyttö Tampereelta, ja oon lukenut sua muutamia vuosia, en edes muista! Kaikki postaukset olen lukenut, vaikka en ihan alusta asti mukana olekaan ollut. Fitfashionilta sut olen löytänyt! Edelleen joka postausta innolla odottaen ;)

 18. 25v Helsingistä. Olen lukenut blogiasi niiltä ajoilta asti kun vielä valmistauduit fitnesskisoihin. Siihen aikaan olin vielä kiinnostunut fitnesskisojen/urheilijoiden seuraamisesta. Nykyisin kiinnostus on seuraamiseen on lopahtanut (kuten myös sinulla :D) ja nykyisin seuraan enemmän tavallisia urheiluun/terveyteen/lifestyleen liittyviä blogeja (kuten sinua :). Vaikutat aidolta ja positiiviselta tyypiltä! Iso peukku siitä.

 19. Moikka! Olen 23v tyttö Helsingistä. Blogiasi tullu seurailtua enemmän tai vähemmän noin vuoden ajan, seurailen muitakin Fitfashionin blogeja vähintäänkin satunnaisesti ja sitä kautta löytyi myös tämä blogi. :)

 20. Olen 30-vuotias Etelä-Karjalaan kotiutunut sali- ja juoksuharrastaja. Pari vuotta olen Fitfashion:n blogeja lukenut ja sitä kautta löysin myös sinun blogisi. :)

 21. Mä olen 28-vuotias entinen kilpaurheilija, joka on taas innostunut uudestaan treenailusta ihan kunnolla. Salitreenit ja kestävyysjuoksu on nyt treenien painipisteenä, toisaalta vähän salaa metsästän myös unelmakuntoani ensi kesän häihin :)

  Sun blogia oon seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti puolisen vuotta, tykkään sun reippaasta asenteesta.

 22. 17-v. tyttönen Etelä-Suomesta, blogiasi on tullut seurailtua ihan alkuajoista saakka kun tulit Fitfashionille :-)

 23. Olen 30-vuotias helsinkiläinen nainen, joka etsii tasapainoa, levon, juhlan ja treenin väliltä. Blogia olen seurannut kevästä saakka :)

 24. Moikka!
  Olen 26-vuotias nuori nainen Helsingistä. Löysin blogisi noin puoli vuotta sitten Fitfashionin etusivua selailessani. Palaan blogisi äärelle säänöllisesti, sillä varsinkin kertomukset asiakkaittesi muutoksista pitävät omaakin motivaatiota yllä! Lisäksi olen itsekin koiraihminen (harmikseni sellaista ei vielä talosta löydy, mutta toivottavasti opintojen jälkeen…), joten aiheeseen liittyvät päivitykset (ja kuvat!) on luettu myös innolla. : )

 25. Oon 24-vuotias salitreenaaja Helsingistä, ja lukenut tätä blogia varmaan jotain puoltoista vuotta, luulisin. :D Kauan siis!

 26. Moi! 22-vuotias saliharjoittelusta kiinnostunut nuori nainen Helsingistä, alunperin pikkukaupungista Pirkanmaalta. Blogiasi olen lukenut siitä saakka, kun löysin tieni FitFashionille, eli olisiko joku parisen vuotta?

 27. Hei! Olen 25-vuotias ja Espoossa asustelen. :) Olen aina rakastanut treenaamista, mutta kaipaan vähän jo uusia tuulia ja uusia ideoita! :) Löysin blogin pari vuotta sitten syksyllä, tais olla sun kisojen aikaan, ja joku mun Facebook-kaveri oli tykännyt jostain sun postauksesta. Uteliaisuus heräsi ja sille tielle jäin, kun vieläkin lueskelen aktiivisesti sun juttuja! :D

 28. Olen kolmeakymppiä lähestyvä espoolainen. Blogia olen lukenut ekaa kertaa varmaankin joskus keväällä, säännöllisemmin loppukesästä.

 29. Täällä parikymppinen vihtiläinen mooi! Tämänhetkinen tavoite on kasvatella lihasta, ja treenaankin oman valmentajan kanssa tällä hetkellä. Olis kuitenkin mahtavaa päästä sun kanssa treenaamaan ja saada ehkä toisenlaista näkökulmaa treeniin :) Olen ihan uusi lukijasi, ja löytänyt blogin FitFashion-portaalin kautta. Sulla on kiinnostavia postauksia ja mulla onkin parhaillaan meneillään sun vanhojen postauksien koluaminen läpi :D Upeita tuloksia oot asiakkaiden kanssa saanut aikaiseksi! Inspiroi itteäkin ihan hurjasti reeneissä

 30. Olen kohta 25-vuotias opiskelija Joensuusta ja olen lukenut blogiasi vuoden 2012 lopusta saakka. Vaikutat niin aidolta ja reippaalta tyypiltä. Sinun postauksia on vaan niin parasta lukea! En saa mitenkään mieleeni, mitä kautta löysin vuosia sitten blogisi. Silloin 2012 lopussa et muistaakseni ollut tässä portaalissa (Oliko olemassakaan, hehe;) Luultavasti googletin jotakin ja sitä kautta sinut löysin. En vaan muista tarkkaan :D Treenit sinun kanssa olisi lottovoitto :D Olet niin inspiroiva <3

 31. Täällä on 18-vuotias tyttö Hämeenlinnan seudulta :-) En edes muista kuinka kauan oon tätä blogia jo lukenut, varmaankin niin kauan kun olet FitFashionissa pyörinyt :-D

 32. 18 vuotias bikinistä kiinnostunut tyttö pääkaupunkisuedulta!
  Blogia oon lukenu siitä asti, kun muutit tänne fitfashionille :)

 33. Olen 23-vuotias nainen Tampereelta ja blogiisi eksyin alunperin täältä FitFashionin kautta :) Sulla on ihanan raikas ja hyväntuulinen blogi ja uusimmat postaukset tuleekin lähes aina klikattua auki. Bikinissä kilpailevana lähtisin mielelläni testaamaan oikein kunnon pakaratreeniä!

 34. Marjo 32-vee tässä moi! Ekan kerran eksyin siun blogiin oisko ollut joskus keväällä 2013… olit treenaamassa juuri bikini fitness kisoja varten. Facebookista löysin linkin blogiin, muistaakseni Fitfarm (tai Jutta) mainosti blogia ja kävin kurkkaamassa…
  Kävin kerran järjestämässäsi porrastreenissäkin Malminkartanolla, harmittaa melkein kun muutin vuosi sitten pois Espoosta Nummelaan, ja portaille ei ole tullut sen kommin mentyä….
  Nykyään liikakilojen poistossa auttaa lenkkeilyseuralainen koiran muodossa.

  -Marjo-

 35. Täällä kirjoittelee 25 vuotias nainen pirkanmaalta. Blogia oon lukenu nyt koko tän ajan kun oot blogannu täällä FF:ssä. Tykkään sun suorasta asenteesta ja kivoista vinkeistä! Ois huippua päästä reenaan ennen muuttoa ulkomaille. Kiitos kivasta blogista.

 36. Jag e 21år, från Sibbo. Vet dej från tidigare och råkade hitta din blogg via Natalia, ha läst din blogg lite på 1 år :)

 37. oon 22-vuotias Joensuusta kotoisin mutta nykyisin Kuopiossa asusteleva ja opiskeleva tyttö tai naisen alku :D Oon lukenu siun blogia varmaankin n. 2 vuotta kun minua rupesi saliharrastus enemmän kiinnostamaan ja etsin käsiini treeni/hyvinvointi blogeja. Kyllä olisi kiva pakaratreeni siun kanssa päästä tekemään :)

 38. Heippa hei,

  Aloitin seurailemaan blogiasi, jossain vaiheessa kun valmistauduit bikini fitness kisoihin ja lueskellut kirjoituksia siitä asti aina kun ehtii :) (aina saa kuulla miten viettää liikaa aikaa koneella tai tabletilla :D)

  Itse tulee säännöllisesti treenailtua salilla, mutta aina välillä pitää hakea motivaatiota ulkoapäin ja blogi toimii oivana motivaattorina. Varsinkin nyt kun aloitti opiskelut aikuisiällä (28v), on aikataulujen ja ruokien järjestämisessä omat haasteensa. Onneksi Helsingissä kaikki on lähellä, liikkuminen helppoa ja sali aina auki :D

  Ihanaa syksyn jatkoa!

 39. Heips!
  Oon 26-v mimmi stadista. Ekan kerran löysin blogiisi, kun valmistauduit kisoihin ja olen siitä asti lukenut kaikki postaukset säännöllisen epäsäännöllisesti. Olen taas pääsemässä uudestaan treenaamiseen kiinni polvileikkauksesta toipumisen jälkeen(kestää siis jo hyvin treeniä, paitsi syväkyykkyjä), ja olisi ihan sairaan kiva päästä treenaamaan sun kanssa :)

 40. 18-vuotias espoolainen ja FitFashionin kautta luen. Varmaan noin puoltoista vuotta oon seurannut. :)

 41. Oon 19-vuotias tyttö Espoosta ja löysin sut ihan vahingossa täältä fitfashionilta! Oon lukenut sun blogia n. puol vuotta ja tekstit on aina mielenkiintoisia joten tosi kivaa on ollut seurailla :) Oon saanu myös paljon treeni- yms. vinkkejä täältä ja ihailen sun elämäntapaa sekä ulkonäköä, ois siis ihan superkivaa päästä treenaa sun kanssa!

 42. Oon 22-vuotias helsinkiläinen :) Löysin sun blogin samaan aikaan, kun löysin fitfashion-portaalin eli about 1-2 vuotta sitten. Sun blogis on kyllä ihan mun lemppari näistä! :)

 43. 25-vuotias helsinkiläinen ja puolisen vuotta lukenut blogiasi ! Viime keväänä innostuin salitreenailusta, samalla eksyin kaikenmaailman treeniblogeihin ja tää taisi olla ekoja joita rupesin ihan vakituisesti seuraamaan :)

 44. Löysin blogisi ihan äsken ja oli pakko lukea useampi postaus. Laitan suosikkeihin :)
  Olen 28 v helsinkiläinen nainen. Terveysjutut alkoi kiinnostaa, joten paljon pyörinyt blogeista etsimässä motivaatiota.

 45. 25v, hki, löysin blogin joskus pari vuotta sitten kun aloin enemmän treenailemaan – joskin salitreeni on tullut kuvioihin vasta hiljattain. olis mahtavaa voittaa treeni sun kanssa ja saada apua perustekniikoihin :)

 46. Moikka!
  Tätä sun blogias lueskelee 34 vee lahtelaiseksi tunteva nainen. Oon lukenu sun blogia jo pitkän aikaa, en edes muista milloin lähdin seuraamaan juttujasi. Pidän sun kirjoitustyylistä ja rennosta asenteesta. Ja aina oottelen innolla uusia kuvia Namusta, että se osaakin olla ihanuus….

 47. Oon 23-vuotias helsinkiläinen ja oon seuraillu reilun vuoden verran. Löysin fitfashionin kautta. Joskus luin kaikki fitfashionin blogit (muutamien postauksien verran jokaista) ja sieltä sitten tämä ja muutama muu erottui edukseen. Niitä olen lukenut sitten säännöllisesti. :) Oot tosi kivan ja rennon olonen ja postaukset on mielenkiintoisia! Ilahdun myös jokaisesta koiruuskuvasta :D <3

 48. Heip!
  32v turusta. Intohimoinen salikävijä, olisi mahtavaa päästä treenaamaan kanssasi :)
  Jonkun aikaa seurannut blogiasi ja nyt innoissaan lueskelen vanhoja postauksia aina uusien välillä :D
  Blogisi tuli vastaan kun jotain haeskelin googlesta, en nyt vaan yhtään muista mitä se oli :D Todnäk jotain treenaamiseen :)

 49. Heipsan! 28v. tyttö Espoosta :) Olen lueskellut blogiasi melkein alusta asti. Muistan kun löysin sen ja luin kaikki postaukset alusta saakka.. jäin ihan koukkuun! Siitä lähtien olen lukenut blogiasi säännöllisesti. Vaikutat ihanan aidolta tyypiltä ja tykkään perusteellisesta ja huolellisesta tavastasi hoitaa asioita. Lasse vaikuttaa myös huipputyypiltä ja te ihanalta avioparilta<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta