4 lentoa ja 1 päivä Helsingissä

Kuukauden päästä me muutetaan takaisin Suomeen, mutta piti silti tulla vähän hoitamaan asioita ennen lopullista kotiinpaluuta. Sain Hampuri-Helsinki-Hampurii lentoliput aika edullisesti (140€), mutta se vaati välilaskut molemmilla matkoilla – ensin Kööpenhamina ja sitten Tukholma. Kummallakaan välilaskukentällä en ollut aiemmin käynyt, plus mullahan on aina tekemistä, kunhan on vaan läppäri messissä, joten iloisesti lähdin matkaan. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lentoliput olivat halvat myös koska en ottanut ruumaan menevää laukkua. En ole koskaan ennen matkustanut pelkillä käsimatkatavaroilla, joten en omista cabin-laukkua. Raahaan siis pitkin näitä kenttiä Adidaksen urheilukassia :D Olen laukun kannosta hikisenä ja kyrsiintyneenä käynyt viime päivinä varmaan kymmenessä laukkuliikkeissä katsomassa vedettävää kunnon kovakantista cabin-laukkua, mutta hinnat on aika kovia niissä kivoissa laukuissa. Tämän reissun jälkeen lentoja ei ole näkyvissä enää tälle vuodelle, joten en nyt kuitenkaan investoinut uuteen laukkuun. Lainaan vaan niitä lentokenttien työntökärryjä. Eiköhän tän nyt kestä yhden viimeisen kerran. Pitää vähän googlailla Amazonista ja Ebaysta jos saisi seuraavalle kerralle tilattua jonkun tyylikkään pyörällisen pikku laukun :) Olen nyt käyttänyt Amazonia aika paljon (itselle paljon) ja ollut tosi tyytyävinen nopeaan toimitukseen.

Oli kyllä kivaa käydä Suomessa. Tosi outoa puhua ihmisille suomea – hassua, kun kaikki ymmärretään ja asiat saa just niin kuin haluaa. Saksassa kaikki hoituu kyllä myös, mutta jos tyyppi ei puhu englantia on aika ahdistavaa yrittää selittää asiaansa, vaikka se lopulta sujuisikin. Mulla on just irronnut puoliksi paikka hampaasta ja kauhulla odotan sitä hetkeä jos joudun sen Saksassa korjauttamaan :D …joutuu keskustelemaan puudutteista ja sen sellaisesta vakavasta. Ihan vaan asian selittäminen ahdistaa jo nyt. Niin monta kertaa on annettu ymmärtää, että ollaan samalla aaltopituudella jossain asiassa ja sitten saakin ihan jotain muuta kuin mitä pyysi.

Yövyin isäni luona hänen konttorissaan (siellä on ihana makkari-osio portaiden alla <3) ja nukuin parhaat yöunet koko tänä vuonna! Puhtaat merelliset lakanat ja viileä, mutta kesäinen ilma – parhautta. Sain kyllä vain 6h unta palloon, että varmaan simahdan tänään ihan alta aikayksikön.

Varasin paluulennot tälle päivälle, sillä ystäväni Julia on tulossa kylään Saksaan samana päivänä :) Saavun itse Hampurin kentälle tänään puoli tuntia häntä aiemmin. Katsoin vapaita paikkoja Julian lennolle noin kuukausi sitten ja olisihan siellä ollut, mutta hinta 777€ :D FullSizeRender 30

Valvoin viime yönä melkein kahteen keittiössä askarrellen useamman tunnin Julialle tervetulolahjaa, sillä hänellä oli synttärit juuri meidän muuton jälkeen. Hän varmaan lukee tämän, joten en nyt paljasta mikä se on, mutta Suomessa jouduin sen tekemään vaikka ”ainekset” on Saksasta, sillä tarvitsin poraa. Ei muuten ollut helppoa, eikä se todellakaan näytä yhtä vaivalla tehdyltä, kuin mitä sitä se on :D

Tällä reissulla olen muuten tavannut tähän mennessä kaksi ihan huippua tyyppiä! Kanadalainen David näki minut bloggaamassa viereisessä pöydässä Kööpenhaminan kentällä ja alkoi höpöttelemään. Yrittäjillä on kiva tapa bongata toisiaan ja verkostoitua on-the-go :) David johtaa Make A Champ nimistä crowdfunding (joukkorahoitus) yritystä, jonka kautta urheilijat voivat hakea itselleen sponsorointia. Sivujen kautta on kerätty jo 2 miljoonaa dollaria!

Helsinki-Vantaalla näin tänään ruotsalaisen jäbän puhumassa äänekkäästi jotain työpuhelua käsillä huitoen ja kas, koneessa istuttiin vierekkäin. Nimi oli Peter ja katsoi Game of Thronesia, joten selvästi hyvä tyyppi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt oon jumissa täällä Arlandassa vielä 2 tuntia. Ei mikään kummonen kenttä. Kahvilan kanasalaatti maksoi 16€. Jatkossa koitan saada välilaskut muualle.

Lasse tulee Namun kanssa hakemaan meidät Hampurista ja keretäänkin kivasti vähän kiertelemään siellä pari tuntia ennen kotimatkaa :) Kivaa nähdä mun perhe taas <3

Kivaa viikkoa!
/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Booty Camp® Beach Edition: 3-jakoinen kotitreeniohjelmani, ideaalinen rasvanpolttoa & muotoja havittelevalle, hintaakin vain 20€ ♥ Kuntosaliohjelma? Tsekkaa Booty Camp® Gym Edition!

nelly1_930x180_fi

Edellisessä postauksessa: Melkein 4kk odotettiin wifiä kotiin ja kun se vihdoin saatiin, meidät uhattiin häätää asunnostamme

Aku

2 vastausta artikkeliin “4 lentoa ja 1 päivä Helsingissä”

  1. Mulla sama probleema ton laukun kanssa, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia kunnon käsimatkatavaralaukkua kun täällä ei muista ja reissussa laiskottaa :D Hyvä puoli sentään urheilukassissa, että toistaiseksi ei ole kertaakaan punnittu kentällä!

    • Ei kai ne niitä koviakaan sen pahemmin punnitse? Kävin kyllä ton mun punnitsemassa ja oli 10,2kg, hehe. No takki siellä sisällä, eli just just menee ohjeistukseen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta