60% vähemmän punnerrustehoa vuoden tauolla

*Sisältää mainoslinkkejä, vihdoinkin!

Tasan vuosi sitten postauksessani HARDCORE PUNNERRUKSIA! tekstin (ja videon) mukaan lempipunnerruksiani hyppypunnerruksia tuli jopa viisi. Nyt saan hädin tuskin kaksi.

unnamed (1)
05 / 2015

Päätin viime treenissä kuvata taas vähän, jotta voin tehdä vertauspätkän sitten parin kuukauden päästä, kun kunto paranee. Pari ekaa ällä sarjaa en kuvannut, silloin noita hyppypunnerruksia tuli kaksi. Loput sarjat sain vain yhden aikaiseksi ja viimeisessä sarjassa videolla tein tahallaan pari vajaata kun teki mieli punnertaa loppuun enemmän kuin sen kerran. Onhan se  6-20 toistoon tottuneelle vähän hassua tehdä ykkösiä. Aion nyt tehdä näitä joka yläkroppatreenissä. Jos kokeilette, muistakaa lämpätä kunnolla ennen kun tekee tällaista räjähtävää treeniä.

Lopussa ihan näkee miten työntää, työntää – mutta ei vaan nouse. Usein hyytyminen on vaan päästä kiinni, että ajattelee olevansa loppu. Siksi ei saa luovuttaa. Sitten kun on hetken tutissut paikallaan voi sanoa, että nyt ei oikeasti tule enempää.

Käsiä en muuten uskalla lyödä yhteen ihan itsesuojelumielessä (vai kunnon puutteessa?), sillä Lassen inttikaveri sai tikkejä naamaan kun kädet ei kerenneetkään takaisin paikoilleen… Auts.

Videossa esiintyvä valkoinen hihaton treenitoppi on muuten sama kuin alla kuvassa mustana. Samainen toppi on myös ERILAINEN LÄMMITTELY JUOKSUMATOLLA postauksessani, niin ja aika monessa muussa postauksessa, sillä minulla on näitä S/M koossa kahdeksan (:D) kappaletta, kun olin ”vähän” ostoksilla viime kesänä. Paita löytyy Sportamoresta täältä* ja on nyt alessa! Paidan sivulle voi kivasti tehdä solmun tuosta halkiosta treeniä varten. IMG_2485

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Edellisessä postauksessaHELPPO TAPA SAADA PERUSKUNTOA PARANNETTUA

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta