7 tavoitettani vuodelle 2017

*Sisältää mainoslinkkejä

1. Namu kuntoon ja uuden lajin pariin. Viimeiset vuodet ollaan Namun kanssa harrastettu lähes viikoittain rally-tokoa. Nyt vaihdetaan ohjatut tokotreenit ohjattuun uintiin ja ensimmäinen uimatreeni on heti, kun Namun leikkaushaavat saadaan parantumaan.  Namulla on edessä taas useampi lääketieteellinen toimenpide, valitettavasti. Kirjoitin niistä enemmän edellisessä postauksessani.

unnamed (5)

Vuava-Namu tokoilemassa ja uimassa
Vauva-Namu tokoilemassa ja uimassa

1. Luen pääsykoekirjat loppuun ja aloitan valmennuskurssin. Olen tutkaillut valmennuskurssitarjontaa ja painin paljon hintojen välillä, sillä tärkeintä on se itse lukeminen ja siihen panostaminen, ettei vaan käy niin, että olen kurssilla, mutta en ole sisällöstä niin tarkasti perillä kuin muut. Lukeminen edistyy ihan ok vauhtia ja pohdiskelen jo kuumeisesti mihin järjestykseen laitan tulevat opiskelu(lue: asuin)paikkani. Helsinki ja Turku on ilmeisimmin vaikeimmat, joten niitä ei ainakaan listassani tule olemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Teen enemmän hyväntekeväisyyttä. Saksassa hoidin rescuehevosia ja täällä Suomessa olisi kivaa hoitaa ja auttaa rescuekoiria. Haluan myös lahjoittaa enemmän. Joulukuussa vein kodittomille eläimille pari säkkiä ruokaa ja keräsimme ystäväni kanssa yli 200€ rescueyhdistus Kulkureille, mikä teki minut ihan mahdottoman onnelliseksi.

4. Selaan vähemmän Facebookia ja ehkä jopa poistan henkilökohtaisen tilini? Tietyt fb-ryhmät on vaan parhaimmillaan niin informatiivisia ja mahtavia paikkoja kysyä kokemuksia johonkin askarruttavaan asiaan. Toisaalta olen niin kyllästynyt kaikkiin keskusteluketjuihin, joihin niissä ryhmissä myös päivittäin törmää, joko ne surettaa tai raivostuttaa. Turha sellaiseen selailuun on tieten tahtoen käyttää aikaa, varsinkin kun se selailu on salakavalasti tosi aikaavievää. Mitäköhän vielä odottelen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aamupala meidän parvekkeella Saksassa

5. Herään aiemmin. Olen onnistunut tässä nyt tähän mennessä kaikki 5 tammikuun päivää, jeij! Olen siis ihan toivoton unipallo. Vireimmillään iltaisin ja öisin. Aamuisin ja aamupäivisin (ja ihan päivisin…) törkeän uninen. Ihan nolottaa kuinka pitkään sitä nukkuukaan jos ei ole mitään heräystä asetettuna. Muut kehuvat, miten ovat saaneet nukkua ihanan pitkään, heräsivät vasta kello 10! Itsehän saatan herätä kello 14… Ehkä ne on ne vanhat tottumukset yötöistä, mutta uskon kyllä myös sen olevan vaan osa persoonaa. Jossain vaiheessa ajattelin hyväksyä asian, että tällainen vaan olen ja elää sen mukaan. Huomattu on kuitenkin ettei asoita saa hoidettua niin tehokkaasti eri hereilläoloaikaan, kuin muu Suomi, vaikka onhan se ihan huippua, että meidän Prisma on auki 23 asti.

6. Lajittelen roskat! Tää on kova juttu, Saksasta opittu. Kirjoitan siitä varmaan lisää joskus! Olen oikeasti ihan innoissani siitä, vaikka jonkun mielestä saattaa olla vähän kuivahko aihe. Kuka 26-vuotias hurahtaa lajitteluun? :D Toivottavasti moni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Opettelen tubettamaan. Suomeksi, englanniksi – i don’t know! Haluaisin ihan kamalasti parantaa englantiani. Se ääntäminen ruostuu niiiiiin äkkiä, kun sitä ei käytä. Pitäisi ostaa joku sellainen rengasvalo, suosituksia? Tubetus on kyllä myös niin taitolaji, mutta mikäs sen kivempaa kuin oppia uusia juttuja!

Lopuksi vielä 2 kivaa asiaa, mitä odotan hirmuisesti tammikuulta itseltään:

1. Kiitolaukkaa hevosen kanssa lumihangessa! Tämän pääsen toteuttamaan nyt sunnuntaina, can’t wait! …ja siis kiitolaukka on vaan sellainen ilmaisu, sillä oikeasti haluan hillittyä turvallista laukkaamista mummoratsastaja, kun nykyään olen. Katsotaan mitä kenttääkin kilpaillut Kaprice tuumaa! Alla kuvassa kesäisiä laukkatunnelmia 10 vuotta sitten Aleksis K:n kanssa – siis kymmenen! Hullua miten aika menee.

suomenhevosori

2. KAMPAAJAA! Edellisestä kampaajakerrasta on kahdeksan kuukautta, siis mitä?! Kuinka nopeasti aika oikein menee? Muistan kuin eilisen, kun etsin Saksasta kampaamoa muuttamaan mun kuparisen tukan harmaaksi. Ei ihme, että mun tukka on nyt ihan hirveä. Värit kulahtaneet, eikä piiiiitkä juurikasvu liukuväristä huolimatta imartele. Hyvin tyypillen naamankulahdusfiilis. Parin viikon päästä menen kampaajalle Lahteen! Uutta väriä ja lyhyempää mallia (jännää!). Olen ihan lopen kyllästynyt tähän pitkään aikaa vievään, tuotteita kuukaudessa litroittain kuluttavaan, tunnissa föönattavaan lettiin – byeeee!

stockmann-itis
Lämpökerrasto Sportamoresta // Paita TÄÄLLÄ* ja housut TÄÄLLÄ*

Toivottavasti teilläkin on kivoja juttuja tulossa tammikussa :)

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Aku

6 vastausta artikkeliin “7 tavoitettani vuodelle 2017”

 1. Voi, ootan ihan et laitat kuvia sun uusista hiuksista. Itsellä mietinnässä myös hiusten radikaali lyhentäminen pitkästä polkaksi.

  Mukavaa vuoden alkua!

  • Minäpäs toimin koekaniinina! Jos menee katumuksen puolelle, saat vähän lisää grammoja mietintävaakaan leikkaamisen suhteen. Olen kyllä 99% varma, että tää on hyvä päätös, nyt on sen aika ja se parantaa elämänlaatua :D

   Kiitos samoin <3

 2. Moi !
  Hain itse viime vuonna kauppikseen, ja ehdottomasti kannattaa ottaa Hentusen kurssi ! Myös sen nettikurssi on tosi hyvä, täysin samat materiaalit ja mahdollisuus kysyä kaikkia asioita mitä tulee mieleen. Itse otin sen kurssin missä ihan istuttiin paikanpäällä, ja oli kyllä rahan arvoinen vaikka olikin pirun kallis. Itse lähdin aivan pohjamudista matikan kanssa, enkä ikinä olisi uskonut että kauppikseen pääsen mutta nyt Aallossa onnellisesti :) Mutta suosittelen siis tosi paljon Hentusen kurssia !

  • Taas Hentusen suositus! Ei tässä voinut muuta, kuin tilata heidän esite, kiitos kommentista :)!

 3. Huh! Onneksi joku muukin on samanlainen, kun minä :D siis tuo kohta 5. Oon sellainen yökyöpeli ja aamuisin väsyttää :D

  • Nukkuminen <3 …ja ihan vaan yleinen sängyssä kölliminen / heräileminen :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta