They call me Aku, vaikka viralliselta nimeltäni olen Aurora Renvall.

Olen 25-vuotias PR-yrittäjä ja lifestylebloggaaja. PR-firmani Boost Factory Oy:n perustin 19-vuotiaana ja 2013 laajensin virallisesti myös Personal Training palveluiden puolelle.

Hei ja kiva kun eksyit sivuilleni! Olen 24-vuotias personal traineri ja PR-yrittäjä Helsingistä. Höpötän täällä elämästäni yleisesti niin valmentajana, toimitusjohtajana kuin tulevana vaimonakin. Tavoitteeni: onnellisuus ja tyytyväisyys, sillä elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista. Välillä pitää juoda samppanjaakin!

Tärkeintä elämässäni on terveys, perhe ja firma. Vuonna 2012-2013 olin Fitfarmin kisavalmennettavana ja bikini fitness kisadebyyttini oli elokuussa 2013 Fitness Expon karsinnoissa. Screen Shot 2015-12-17 at 03.59.12

Perustin blogini alunperin, jotta pysyisin itse paremmin tavoitteissani. Ajattelin, että kun kisaprojektini on julkinen, se motivoisi minua entistä enemmän suoriutumaan parhaani mukaan. Kuinka ollakaan oma motivaatiohakuni muuttuikin lukijoideni motivaatiolähteeksi! Olen todella kiitollinen jokaisesta lukijastani, ihanat kommenttinne ovat piristäneet elämääni jo usemman vuoden <3

IMG_1626

8 thoughts on “Kuka Aku?”

 1. Moi Aku! Kerrot esittelyssäsi, että olet PR-yrittäjä – olen kuitenkin saanut sen käsityksen, että sun yrityksen ydinliiketoimintaa olisivat promootiot eikä PR? Miten on? :)

  1. Heippa Mimmu!

   Tässä englannittain pieni definition: Public relations (PR) is the practice of managing the spread of information between an individual or an organization and the public. A business can use an outside public relations firm to promote the release of new products and also maintain its positive image.

   …eli PR on todella laaja käsite. Promootioiden kautta promoottoreiden ja yhteistyökumppaneiden/kuluttajien kohtaamiset ovat todella tärkeä osa PR:ää; yrityksen tiedostusta ja imagoa. PR -sana on helppo ymmärtää kansainvälisesti, sillä meillä on asiakkaita Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Ranskassa ja tietysti Suomessa ;) Suomessa on kymmeniä kilpailijota, joiden kaikkien nimi on ”Jotain” Promotions. En ole koskaan halunnut kulkea massan mukana vaan erottua joukosta ;) Teemme myös muuta edustustyötä kuin promootioita.

 2. Moi Aku! voisitko laittaa sen yhen proteiinilettu ohjeen, mikä oli joskus siinä fitness ja muscle lehdessäkin, se mihin tuli muistaakseni päälle skyr rahkaa. Kun oon koittanut selata kaikki vanhat lehdet, mutta ei oo osunut silmään se ohje, oon hukannut sen :( ja haluisin tehä niitä :) ja jos jaksat niin laittaisit sen satsin ravintoarvotkin, kun ne muistaakseni siinä lehdessä ainakin oli. Kiitos olisit ihana jos viitsisit vaivautua :) tai jos oot sen joskus täällä blogissa jakanut, niin linnkaisit sen sivun :)

  1. Moikka!
   Tässä on ensimmäinen ohje: http://fitnessaku.fitfashion.fi/freedom-rollers-2000-kcal-treeni-sokerointi/
   ja tässä toinen: http://fitnessaku.fitfashion.fi/uusi-sairaan-hyva-iltapala/

   Resepteissä on pieniä eroja kuten valkuaisten ja keltuaisten määrät, proteiinijauheet ym. Oikeasti niillä ei ole kovinkaan väliä lopputuloksen kannalta. Mitä enemmän valkuaisia/protskujauhetta sitä enemmän proteiinia. Banaaninkin voi laittaa puoliksi jos haluaa vähemmän hiilaria :)

 3. Saako sulta ruokavinkkejä ollenkaan ilmaiseksi? : DD Kun mulla on pikku pulma niiden kanssa, painoo pitäis pudottaa, mutten keksi ollenkaan välipalaa, rahka ei mee alas, rahkajogurtti ei mee, kananmunat ei mee alas, salaatit menee vaihtelevasti alas ja raejuustonkaan kova ystävä en ole, mutta silti pitäis olla edullista. Mitä hittoa mä voin syödä?! : D

  1. Leikkeleitä, katakarapusalaatti, Kadett-juustoa, protskusheikki.. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.