Anastasia Beverly Hills Dipbrow

Jenkeistä kotoisin oleva kosmetiikkamerkki Anastasia Beverly Hills on valloittanut Instagramin ajat sitten ja NYT minäkin olen mainoksen uhri!

Eilisessä postauksessa listasin turhuuksia, joita teke mieli ja siellähän tämä tuote onkin listattuna ja nyt kerkesinkin sen jo toteuttamaan. Suttuisena ja kulahtaneena astelen Itiksen Kicks myymälään kyselemään puhutun kulmavärin perään. ABH on tunnettu Countour Kitistään, mutta hyvällä toisella sijalla ovat nämä Dipbrowt.

IMG_4046

Tänään olin ratsastamassa, eikä sinne tarvitse meikata, mutta pakkohan uutta tuotetta oli kokeilla! Tässä ennen ja jälkeen. Jos ei muusta, niin noista tummista silmänalusta näkee tän viimeaikaisen työtahdin. Ihan kun olisin saanut turpaan, järkkyä..

IMG_411000000000

 

Kulmapensselillä vaan tökätään tonne purkkiin. Niin yksinertaista. Mä en kyllä ole ihan in love tän värin kanssa, olisin halunnut vähän paremmin hiusten tyveen mätsaavat lämpimämmän ruskean, mutta kun sitä ei ollut ja kaikki oli -20%.. :D Kyllä mä sen paremman sävyn vielä hankin.

IMG_4047 IMG_4048 IMG_4056

Ootteko kokeilleet?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

8 vastausta artikkeliin “Anastasia Beverly Hills Dipbrow”

  • Kiva kuulla! Veikkaan, että tää tulee olemaan munkin kestosuosikki :)

 1. mulla on pari vuotta ollut käytössä sävy ebont, on ehkä sävyistä tummin mutta samalla kylmä eli sopii suomalaisille. :) tosi hyvä tuote ainoa miinus lyhyt säilyvyys 6kk eli omakin on jo 1,5 vuotta sitten mennyt vanhaksi mutta alle 1/3 käytetty tuotteesta. Näitä saa muuten bangerheadilta tilatttua suomesta kotiin. Tuu testaa tuo ebony mun luo joskus :)

  • Moikka Hiila! Kiitos tarjouksesta, löysin just paremman sävyn kun tää eka, ”medium brown” on mulle ihan kymppi :) …mutta tuun mielelläni muuten käymään!

  • Jooo, joku meikki postaus!! :)

   Mulla on tämä kyseinen tuote myös kicksissä varauksessa, innolla odotan millon saan omani!:)

  • Tehdään, vaikken mikään make up artist olekaan :D Mullekin ehdotettiin varaamista, mutta Jumbosta löysin :)! Toivottavasti säkin saat omasi pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta