Asutte tässä kaupungissa ja yövytte täällä hotellissa?

Parisuhteen piristäminen on aina hieno juttu.

Meillä on Lassen kanssa perinteenä ottaa yö jostain luksushotellista ja relata siellä toistemme seurassa. Kaikki aina kysyy, että miksi me otetaan hotelli samasta kaupungista, missä me asutaan ja me vastataan, ”Koska hotellissa on paremmat lakanat”. En ikinä ole nukkunut missään yhtä hyvin kuin hotellissa.

Ehkä muistatte Lassen synttärit Hotel Havenissa kun nukahdettiin vaatteet päällä sängylle keskellä päivää? Tilattiin room servicea, käytiin leffassa ja drinksulla. Hääyö ja mun edellisen vuoden synttärit vietettiin myös Havenissa. Puolet siitä luksuksesta on aina ollut Havenin aamupala ja se on edelleen voittamaton. Ei edes Maurituksen luxury honeymoon hotellin tarjonta vetänyt vertoja sille.

…paitsi saarella tarjottu tervetuliasdrinksu ja paahdetut kookosviipaleet. Ah. Huomasin muuten tänään, että ruotsin bloggaajaprinsessa Kenza on parhaillaan samassa kohteessa lomailemassa.

Nyt uutena vuotena ei poikettu pahemmin kaavioista, sillä yövyttiin Helsingin uusimmassa designhotellissa Lilla Robertsissa ja tällä kertaa otettiin Namu mukaan. Ja pleikka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasse pelasi Battlefieldia ja minä katsoin Netflixiä. Kun Namu ei enää jakanut katsoa Battlefieldiä, eikä Under the Dromea, hän nukkui tyytyväisenä ihanalla pörröviltillä. Juotiin vähän skumppaa, käytiin alakerran aulabaarissa keskiyön aikaan syömässä burgerit ja juteltiin yön pikkutunneilla saman pöydän ääreen istuutuneen maailman ihastuttavimman kuusikymppisen skottipariskunnan kanssa!

”Aye, a used to have this wee little boat u knoo…” – En voinut olla rakastamatta sitä aksenttia!

Urban dictionary for the word "wee": Informal word used by mainly Scottish people to say something or someone is small or little 

Mies oli ollut vuosikymmeniä töissä öljylautalla ja vaimo oli Suomessa jo ties monetta kertaa tapaamassa 14-vuotiaana koulun kautta tutustumaansa suomalaista ystävätärtään. He olivat kirjekavereita! Edelleenkin kuulemma kirjoittelevat, mutta eivät niin paljon kuin ennen. Facebookilla yhteydenpito ei vaan ole sama juttu kuin käsin kirjeiden kirjoittaminen and I agree. Ai niin ja kun juteltiin musiikkistaroista mies vetäisi kännykän esiin ja soitti meille uusinta Justin Bieberiä! Juteltiin myös heidän aloituksestaan FaceTimesta, että miten kätevä se on, kun kaikki laitteet on Applea. Kyselin vaimolta, että hän on varmasti ikävöinyt miestään kovasti hänen ollessaan viikkoja öljylautalla työnteossa, mihin vaimo vastasi, että ei todellaakaan ja naurahti :D Mies näytti vähän isältäni ja huomautin siitä hänelle, minkä hän ensin otti ehkä vähän loukkauksena, että olisin tarkoittanut hänen olevan vanha, mutta korjasin ja sanon, että ”He is also very handsome”, mistä hän ilahtui kovasti ja saatiin taas lisää iloista naurua hotellin aulaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Namu löysi jälleen paljon ystäviä hotellilta ja moni kävikin lääppimässä ja pusuttelemassa. Pari tuli kysymään, että saako ottaa kuvaa, hieman uudenvuodenhuppeliset pari-kolmekymppiset mimmit palvoivat ja sitten oli se yksi nuori mies, keneen Namu kehitti ainutlaatuisen suhteen meidän syödessä niitä burgereita. Kolmesataa pusua, rakkaudentäytisetä syyliin kapuamista ja useampia miehen seurueen ”ooooi” -ääniä myöhemmin, jouduimme erottamaan napsun uudesta bestiksestään lähtiessämme takaisin huoneeseemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saatiin vaan viitisen tuntia unta, mutta boy.. ne oli levätyimmät viisi tuntia ever. Namukin oli aamulla ihan kuitti. Ehkä yksi sen parhaista vuorokausista ikinä ♥

We’ll be back.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

P.S En jaksakaan kirjoittaa nyt kokonaan englanniksi. Katsotaan sitä myöhemmin. Onhan tässä vielä 2kk aikaa ulkomaille muuttoon ja kamalasti tehtävää ennen sitä. Sanoinko jo, ettei meillä vielä ole kämppää? Olisi kyllä niin kivaa harjoitella englantia täällä blogissa, kun ei noihin skotteihin törmää joka päivä. Mitä jos välillä kirjoitan, onko sekavaa? Ärsyttääkö kun ette te sitä mihinkään tarvitse jos tämänkin ymmärrätte?

P.P.S Pakarat. Ne on saatavilla. Kannattaa aloittaa nyt eikä kesällä kun niitä viimeistään tarvitaan toppahousujen muuttuessa shortseiksi. Booty Camp Special Edition on tammikuun loppuun asti 20€! Hard core bootytreeniohjelma, sisältäen vaikka mitä! Lue lisää edellistä postauksestani täältä. Kiitos kaikille ohjelman jo tilanneille! Yötä päivää saa istua koneella hoitamassa tilauksia, kiitos ♥

Aku

4 vastausta artikkeliin “Asutte tässä kaupungissa ja yövytte täällä hotellissa?”

 1. Omg, toinen Kuvun alla (suomennos<33) fani! Kannattaa ehdottomasti lukea se kirja myös, luin ennen sarjan katsomista ja todella hyvä, sarjaa parempi! (ja 912 sivua pitkä…)
  Ps. Ensimmäinen viikko takana Peppuleiriä (suomennos 2.0) ja en kävellyt ensimmäisen treenin jälkeen kunnolla kuin vasta nyt :D apua

  • Ooh, ihana kuulla, että treeni toimii, kiitos! <3

   Kiitos kirjavinkistä! Saako siitä vielä jotain irti kun on katsonut koko sarjan? Katsoin kahdessa viikossa kaikki jaksot 1. ja 2. tuottarista, millonkohan tulee lisää?

   Nauratta muuten ihan LIIKAA kun just oli kakkostuottari menossa ja sitten kaveri linkkaa Helsingin Sanomien jutun facebookiin otiskolla "Sinäkin elät käsittämättömässä kuplassa" :D

   http://www.hs.fi/blogi/lujastilempea/a1305933419995 juttu ei liity sarjaan millään lailla, mutta aika ironista, nauratti :D

 2. Onpa ihanat nuo hiukset näissä kuvissa, liukuvärjäys korostuu kivasti! :) itsekin mietin josko sitä vähän latvoja vaalentais kun en ole aiemmin muuta uskaltanut kuin raitoja enkä täysväriäkää halua :D pitää varmaan joskus käydä tuola havenissa, aamupala kuulotästaa hyvältä; )

  • Kiitos! Anna palaa vaan, piristää kivasti uudet värit :)

   Todellakin mies kainaloon ja kohti Havenia! Varaatte ihan kunnolla aikaa, siis tunteja :D! Siellä tarjoillaan muuten kahvit ja teet pöytään <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta