Aurora 26v SuperParkissa

Sis. mainoslinkin

Päätettiin kaveriporukalla käydä testaamassa SuperPark ja pienten yllätysten jälkeen paikka paljastuikin juuri sellaiseksi, kuin olin ajatellutkin. Ainoa mihin en osannut lainkaan varautua, oli koko yläkropan lihassäryt seuraaviksi päiviksi :D

Pakko myöntää, että aluksi järkytyin, sillä just tänä iltana paikalla näytti olevan 400 lasta. Minä kun en ole vuoden lapsi-innokkain henkilö. Kassalla mukava myyjä kuitenkin lohdutteli, että todellinen luku on vaan 200 :D

Mietin, että tuleekohan tästä mitään, mutta koska kaverit oli paikalla ja hauskaa oltiin tultu pitämään – otin haasteen vastaan.

Yllätyin, sillä lapset oli oikeastaan ihan mukavia ja oikein hyväkäytöksisiä. Juttelinkin yhden pojan kanssa, joka kertoi, että aikuisille volttien heittäminen on niiiiin paljon helpompaa, sillä aikuiset on pidempiä. Naurahdin vaa, että ”Just!” :D Ekaa kertaa oli vähän vanha olo, kun minusta näin suoraan puhuttiin ”aikuisena”. Meitä aikuisia ei ollut paikanpäällä meidän jengin lisäksi, kuin ihan pari faijaa vaan. Muut vanhemmat odottelivat lapsiaan kahvilan puolella (lame!). SuperParkilla on kyllä tosi hyvin henksua valvomassa turvallisuutta ja sitä, että kaikilla on kivaa – niin aikuisilla kuin lapsillakin. Lapset katsovat henksua ylöspäin kuin supersankareita ja meillekin tuli heti tervetullut olo, kun siinä rennosti juteltiin ja katseltiin porukalla kuvaamiani hidastusvideoita.

 

Otettiin parit mäkisprinttikisat (so much fun tollasessa pikkumäessä!), käytiin koko jengin voimin vähän seinäkiipeilemässä ja pelaamassa vaikka mitä pallopelejä. 2,5h meni tosi nopeasti ja jano tuli. En ajatellut, että se nyt niiiiin kovaa liikuntaa olisi ollut, mutta nyt pari päivää myöhemmin on hyvä jos käsi edes taipuu kun haukkari on niin jumissa, samoin forkut ja selkälihakset.

Superpark on ihan selkeästi lasten paratiisi, mutta myös toimiva erilainen aktiviteettipaikka aikuisille tai lapsi + aikuinen kombolle jos haluaa viedä vaikka kummitytön päiväretkelle.

Offerillalla on diili, jossa liput saa just nyt lähes puoleen hintaan! – Katso lisää TÄÄLTÄ* 

Have fun!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Aku

Yksi vastaus artikkeliin “Aurora 26v SuperParkissa”

  1. Mä just tykkään käydä lapsille suunnatuissa vapaa-ajan huveissa! Aikuiset salilla, uimahallissa, ties missä muussa aktiviteeteissa ovat niin keskittyneitä omaan suoritukseen tai kuulokkeet korvilla. Lapset tulee sentään juttelee vielä ventovieraille, piristävää suomalaisessa kulttuurissa, koska nämäkin lapset yleensä kasvavat tavallisiksi suomalaisiksi aikuisiksi jotka eivät sen kummemmin tuntemattomille juttele :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta