Aurora Renvall

Hei rakkaat lukijat ja terkkuja häämatkalta!unnamedKerrottavaa on miljoonasti. En tiedä mistä aloittaa, sillä elämäni on uudistunut mitä mahtavimmalla tavalla. Lauantaina 24.1.2015 menimme Lassen kanssa naimisiin! Hääpäivä oli uskomattoman ihana ja tunteellinen. Koko elämäni olin odottanut sitä päivää, minulle maailman tärkeintä tapahtumaa ja nyt se on koettu. Olo on nyt tyyni ja onnellinen. Nytkin tätä kirjoittaessa herkistyin kun vaan ajattelenkin hääpäivää ja kaikkea tätä onnellisuutta – sitä on vaan niin paljon. Kaikki tunteen kulminoituivat hääpäivänä ja ne vaikuttavat minuun vieläkin. Tilannetta hyvin kuvailee se, että heti seuraavaana päivänä kun lähdimme häämatkalle ja olimme Heathrown kentällä vaihtamassa lentokonetta, kerroin Victorias Secret -kosmetiikkamyyjälle meidän menneen eilen naimisiin ja aloin itkemään, taas. Onnenkyyneleitä tietty, mutta silti, tää tunne-elämä on nyt ollut ihan maksimaalista :D Myyjäkin meinasi alkaa itkemään ja joutui lähtemään pois tilanteessa, ilmeisesti briteissä ei ole soveliasta myötätuntoitkeä työajalla :D

Koska viimeaikoina on tapahtunut niin paljon, kerron kaikesta osissa. Tämä olkoon nyt osa yksi :)

Olen iloinen niin monesta asiasta, mutta blogin puolella olen erityisen iloinen siitä, että saan vihdoinkin kehitettää sitä eteenpäin. Olen ollut yhteydessä Fitfashionin ylläpitäjiin jo ajat sitten nimenmuutoksesta ja nyt se toteutetaan, toivottavasti jo maanantaina :) Blogi toimii jatkossa ihan omalla nimelläni ”Aurora Renvall” ja osoitekin muuttuu mahdollisimman pian muotoon aurorarenvall.fitfashion.fi, awesome!

P.S Saa jatkossakin kutsua ”Aku”ksi, se ei muutu ;)

Banneri on nyt väliaikainen, olen ostanut studiokuvauksen Studio Elitelle, nimenomaan banneria varten. Niin ja hääkuviakin vielä odottelen saapuvaksi parin viikon sisään! Meillä oli ihan loistokuvaaja (josta myös maksoin ihan hyvää hintaa :D ), joten erityiesti niitä kuvia odotan ihan superina! Ihanaa katsella maailman parhaita hetkiä ikuistettuna niin Lassen kuin teidän kaikkien muidenkin kanssa. Can’t wait! Nyt meillä on häistä vain 1 hyvä kännykkäkuva, jonka sain ystävältäni Paulinalta <310407743_1765764866981431_7153895526932492255_nKuten moni pitkään seurannut on vamasti huomannutkin blogini on muuttunut kisaprojektin selostamisesta enemmän omaa kokonaisvaltaista elämääni kuvastavaksi. Kerroin kyllä jo 2012 kun aloitin, ettei tämä ole mikään treenipäiväkirja. Minusta on kivaa kertoa teille yleisesti yrittäjän arjesta, kutsumustyöstäni PT:nä ja yleisesti vapaa-ajastani. Blogini lukijakunta kasvaa koko ajan ja niin tästä on pikkuhiljaa tullut suurempi asia, kuin koskaan osasin kuvitellakaan. Edelleen kirjoittelen ihan omasta ilosta ja siksi on niin kivaa huomata, että juttuni kiinnostavat teitä! Seuraavien viikkojen aikana tulee hääaiheisia bloggauksia, valmisteluista, koristeluista, kauneudenhoidosta, itse h-hetkestä, hääpäivästä, häämatkasta ja niin… sormuksesta! LOOOOOOVE IT! Tykkään siitä NIIN paljon, että aion omistaa sille ihan oman postauksen :D Sekaan koitan ujuttaa muitakin juttuja, mm. Booty Camp -treenejä olen suunnitellut jo pitkään ja nyt voin vihdoinkin alkaa työstämään niitä kunnolla. Stay tuned!

Vaikka häämatkalla oli ihanaa, niin on kyllä ihanaa olla kotonakin! Suomalaista ruokaa, ah <3
unnamed (3)Loistofiiliksin,
Aku, Mrs Renvall!

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

13 vastausta artikkeliin “Aurora Renvall”

    • Kiitos paljon :)! Tulossa on vaikka mitä, kiva kun odottelet ^^

  1. Onnea tuoreelle rouvalle! Ihanasti välittyy sun onnellisuus lukiessa näitä sun juttuja :) Kaunis morsian olet ollut (tämähän ei yllätä ketään) ja vitsit mikä häämatkakohde!! Kateeks käy! :D Lisää juttuja odotellessa…. :)

  2. Onnea tuoreelle rouvalle :) Näytät upealta jo tuossa kännykkäkuvassa! Odotan innolla lisää kuvia :)

  3. Uijuih, oikein kovasti hääonnea rouvalle ja herralle! <3 odotan tosi innolla kuvia, ne on varmasti tosi upeita :)

  4. Miljoonasti onnea teille! Ootte tosi onnellisen oloinen ja näköinen aviopari!<3 Kaikkea hyvää teille molemmille:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta