Namun 2v synttärit!

Namu täytti 2 vuotta, joten tottakai me pidettiin sille kemut! Yllättävän moni pitää tällasia synttäreitä ihan älyttömyytenä, mutta meille se on rakkaan perheenjäsenen juhlimisen lisäksi myös ihana tilaisuus kutsua ystävät koolle ja nauttia hyvästä seurasta. Namun lempiseuraa oli bileiden tähtivieras ’poikaystävä-husky’ Koda. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKakkua tarjottiin toki vain ihmisvieraillemme, mutta koirut saivat kyllä omia lihaherkkupaloja. Namu sai synttärilahjaksi herkkuja, leluja, pusuja ja paaaaaljon rapsustuksia.

Uusi lelu on tietty aina paras lelu.
Uusi lelu on tietty aina paras lelu.

Aina, kun meillä on vieraita, Namu on illan päätteeksi ihan rätti. Yleensä myöhään iltaisin alkaa vähän masu kurnimaan ja pikkulintumaisesti hän vinkuu vienosti ruoka-ajastaan ilmoittaen, mutta nyt ei ollut puhettakaan sellaisesta. Ihan väsähtäneenä kuukahti matolle ja oli jo matkalla sänkyyn, ennen iltaruuan tarjoilua.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnea Napsu <3

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Lue myös ensimmäinen pentupostaukseni Namusta 2 vuotta sitten: Vauva-uutisia!

Aamurutiini Namun kanssa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollaan Namun kanssa molemmat aika unisia tyyppejä. Herään, käyn suihkussa, etsin kuumeisesti saman parin sukkia, juon lasin vettä ja pusuttelen unista buldoggia. Namulla ei todellakaan ole mikään kiire ulos ja usein sitä saakin huudella vielä rappukäytävästä hissin saavuttua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamulenkkeillään yleensä 20-90min, vähän päivästä riippuen. Yleensä täällä Aurinkolahdessa saa lenkkeillä ihan rauhassa, mutta yksi kylähullu täällä on aika ajoin aamun pilaamassa, kuten tänään. Tämä mummo aloittaa kyttäyksen jo kaukaa ja kun ollaan tarpeeksi lähellä, alkaa ripittämään siitä, miten puistot eivät ole koiria varten, vaan meidän pitäisi juosta kotoota metsään aamuhädälle :D Olen tullut siihen tulokseen ettei minkäänlainen järkeily pelasta tätä tapausta. Inhottavaa vaan kuunnella sitä nalkutusta ja jos hänelle puhuu, hän huutaa päälle.

Kotiin tultuamme teen ensin Namulle aamupalaa ja sitten vasta itselleni. Namu on muuten aloittanut raakaruokinnan! Todella mielenkiintoinen aihe, mistä olisi kivaa jutella enemmän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamupalan (proteiinipuuro & muumi-tee) jälkeen siirryn koneen ääreen ja Namu aloittaa päikkärinsä. Aamupäivisin hän on aina ihanimmillaan, kun unisena haluaa änkeä ihan viereen <3OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parin tunnin päästä kipitän töihin. Tilasin viime viikolla Fitnesstukulta uutta (ainakin omaan silmään uutta) proteiinivettä sillä silmällä, että se olisi aika kätevä juoma töissä, kun sisältää 20g proteiinia eikä yhtään hillaria / sokeria. Töihin saavuttani heitin juoman pakastimeen ja annoin sen kylmettyä oikein kunnolla. Vähän maistui ”proteiiniselta”, mutta paljon paljon parempi ja raikkaampi vaihtoehto usean tunnin ajalle hörppimisjuomaksi, kuin perinteinen prodesheikki (jauheet + vesi). Tilasin pari eri makua ja niistä päärynä oli lemppari, löytyy täältä*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivaa viikkoa!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi 

Edellisessä postauksessa: Vihdoinkin kotona