Laatuaikaa

Joulu meni meillä aika samalla tavalla kun joka vuosi: edes takas ajaen :D 
OMat vanhempani ovat eronneet, joten Lassen perhe included Joulua vietetään kolmessa eri kohteessa aattona. Siksi tehostettiin toimintaa tänä vuonna:

-Aamulla käytiin J:llä viemässä sille joululahja. Tykkään niin sen ilmeistä ja sen takia on kiva antaa lahja kasvotusten:

kuva 1 (9) kuva 2 (8) kuva 3 (7)

 Oli viissiin ihan hyvä lahja :D
Toi J:n villapaita on niin ihana. Nyysin sen tässä lähipäivinä, watch out J..

Tämän jälkeen sanottiin God Jul! ja jatkettiin matkaa.
…tai niin me uskoteltiin J:lle ja sen porukoille. 

OIKEASTI heittiin autosta kookoksesta tehty ovimatto, jossa lukee kätevästi isolla tekstillä juuri tämä meidän hurrejen suosima ”God Jul”, aseteltiin matto oven eteen, pimpotettiin ovikelloa, hypättiin autoon ja painettiin kaasu pohjaan :D

J:n äiti vissiin tykkäsi niin paljon matosta, että sain ensin kiitosviestin ja myöhemmin vielä kiitossoiton. En tiedä miten arvasivat kiittää meitä?

Tehtiin sama juttu mun äidille ja isälle. Äidillä mentiin oven taakse piiloon ja naurettiin sen hassulle ilmeelle kun se kuikuili maton lahjoittajan perään :D
Isällä Lasse oli nurkan takana piilossa. Koputin oveen ja lähdin juoksemaan. Pääsin kyllä juuri ja juuri kenenkään näkemättä piiloon, mutta olin unohtanut sen jäätävän kiven heti kulman takana, joten pannutin ja lensin sen päälle :D Olisi pitänyt ottaa kuva niistä mustelmista. Verta valui vähän mutta se oli sen arvoista ;D Isä ei osannut aavistaa meitä ollenkaan. Sipoossa on niin paljon kivoja naapureita, että se olisi voinut olla kuka vaan.
Lassen porukoille jätettiin God Jul -matto illalla kyläillessä eteiseen ja sieltä Lassen äiti yllättyneenä löysikin sen seuraavana aamuna.

Rakastetaan Lassen kanssa molemmat näitä yllätys-juttuja ihan hulluna. Niitä on kivaa harrastaa muutenkin kuin joulun aikana. Silti, gotta love joulu <3

kuva 2 (4) kuva 3 (3) kuva 4 (3) kuva 5 (2)

Päivää ennen aattoa käytiin kauhean hulinan keskellä viimeisillä joululahjaostoksilla Itiksessä ja napattiin Lassen kummipojalle, 1v Onnille, tosi söpö rokahtava outfit:

kuva 1

…ja pakettiin:

kuva 2Rakastan paketoimista ihan älyttömästi! Voisin melkeen paketoida ammatikseni jos se olisi mahdollista. Oon usein miettinyt, että ilmoittautuisin vapaaehtoiseksi paketoojaksi jonnekin Stockalle just for the FUN ! :D

Käytiin myös herkuttelemassa Crown Plazan joulubuffetissa. Ykkössääntö buffet-ruokailussa on OTA VÄHÄN KAIKKEA mitä tekee mieli. Jos siinä syödessä tuntuu siltä, ettei napa kestä mutta ruokaa olisi vielä lautasella jäljellä: leave it. Ei ole mitään järkeä aiheuttaa masukramppeja tahallaan ahmimalla. Aina voi hake lisää jos siltä tuntuu. Tykkäsin taas paljon enemmän alkuruoista kun siellä on perus kalaa ja salaattia :) Pääruoista ei tehnyt mieli oikein mitään. Mikään ei voita isin tekemää savustettua joulukinkkua! Ei tehnyt mieli edes maistaa Crown Plazassa :-D Isä valmistaa kinkut suunnilleen lokauusta toukokuuhun, eli kinkkua riittää – onneksi se on extrahyvää  :-D  Ruokailun jälkeen käytiin katsomassa uusin Hobitti -leffa. Hyvä oli vaikka harmitti, että taaaas joutuu odottamaan jatkoa. Olisi pitänyt arvata!

kuva 2 (6) kuva 3 (5) kuva 4 (5)

Ennen leffaa meille jäi vähän luppoaikaa, joten mentiin tuttuun vakipaikkaan, eli Hotel Havenin aulabaariin, juomaan Camomilla-teet ja pelaamaan erä tammea. Guess who won ;)?

kuva 5 (4) kuva 1 (5)

 Aika meni äkkiä ja Lasse joutuikin vähän hoputtelemaan kelloa katsoessa.

kuva 2 (5)

 Vaikkei Helsingissä ole lunta, on täällä silti tosi kaunista ainakin keskustassa. Niin tunnelmallinen ilta <3

kuva 4 (4) kuva 5 (3) kuva 3 (4)

Oon maailman onnekkain kun oon saanut tän miehen omakseni. Lasse on juuri se unelmien komea, älykäs, businesshenkinen herrasmiesprinssi, josta olen aina unelmoinut; jokaiselle on olemassa SE OIKEA <3

Päätettiin tänä jouluna ettei osteta mitään överikalliita joululahjoja vaan säästetään yhteistä matkaa (ja häitä) varten. Sain kumminkin Lasselta tosi hienon TW Steelin kellon!
Pidän kelloa 24/7 suihkussa, nukkuessa, salilla, uidessa ja saunassa, joten ei varmasti ollut helppoa löytää mulle tyylikästä ja menoa kestävää kelloa. Love it!

kuva 4 kuva 5

Lomaillessa on ollut kivasti aikaa meikkaillakin illanviettoja varten. Tässä mun perus iltameikkiä:

Made with Repix (http://repix.it)

Smokey eyes ;)
Kauhea himo ripsenpidennyksiin taas!

Nyt on ollut ihanaa vain chillata ja keskittyä perheeseen. Ensi viikolla aloitan uuden dieetin, siitä lisää sitten. Lassellekin olen kyhäillyt uutta ruokintasuunnitelmaa ihan hänen omasta pyynnöstään, jännää! 

Ei malttaisi oikein enää lomailla kun vuodelle 2014 on suunnitteilla taas vaikka mitä!  :-)

Toivottavasti teilläkin joulu on sujunut mukavan rennosti
/Aku