Hääpaikka & American bulldog

Löydettiin Lassen kanssa Venuu:sta hääpaikka! Halleluuja! :D Me mennään ensi vuonna naimisiin Katajanokalla Tiiliholvin tiloissa!!! Oon ihan YLIONNELLINEN tästä, että vihdoinkin löydettiin paikka josta molemmat todella pidetään. Paikka joka on Helsingissä, meren äärellä, intiimi, tunnelmallisella tavalla moderni – this is it! Meillä on ihan huippuja koristeluideoita, vaikka tilahan on sinäänsä hyvin tunnelmallinen erityisesti pimeällä spottivaloilla ja kynttilöillä, gotta love kynttilänvalo. Päivämäärää ei olla vielä lyöty lukkoon, koska pitäisi valita se häämatka :) Millään sadekaudella ei tietty haluta matkustaa, joten kesähäistä haavelleissa kohdekin on vähän epävarma vielä. Pitää tutkia. Ehdotuksia? Niitä Malediiveja, Balia, Bora Boraa ym. ollaan kuolailtu :)361531d84add0622cfdf435b7019919f12fc88c2Tässä vähän kuvia tarjous kädessä hääpaikan ulkopuolella, rakastan satama-alueita!kuva 4 (1)kuva 5 (1)

Saatiin vähän aikaa sitten lainaan meidän ylirakastettu amerikan bulldoggi ystävä Babe <3 Käytiin parin päivän aikana Baben kanssa Stadissa, Keravalla, mökillä ja Porvoossa, kunnon seikkailurekku! Heti kun se tuli meille pestiin se, leikattiin kynnet ja putsattiin korvat, täyspalvelu ja vaan parasta meidän lempparille :)kuva 2 (10) kuva 3 (5)

Tuulitakki Superdrylta
Tuulitakki Superdrylta

Lempiankka :D PIKKASEN hyvä itsehillintä? Silmistä näkee niin hyvin, että se HALUU sen :D!kuva 1 (12)Meillähän ei osata jättää hoitokoiraa lattialle nukkumaan.. ei vaan pysty.kuva 2 (9)Meidän ”vauva” on niin söpö kun se nukkuu päiväuniakin. Tästä ei koira tottelevaisuudelta ja kiltteydeltä enää parane <3
kuva 1 (11)Pörröisiä ja rakkaudentäyteisiä terkkuja,
Aku & Babe