Kenties Helsingin parasta pizzaa?

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuulin Alfon’s Pizzasta ensimmäisen kerran Ullanlinnassa asuvalta ystävältäni ja sen koomin ei ole pizzaa tullut paljon muualla syötyä :) Palvelua saa pääosin englanniksi, täytteet ovat tuoreet, pohja on rapeaa ja vinkku hyvää! Jopa cokis on samaa hyvää sokeritonta, mitä Saksassa asuessani tuli usein juotua.

Kaiken kukkuraksi paikka on koiraystävällinen! Namu on vauvelista asti otettu mukaan joka paikkaan ja ensimmäiset 1,5v se ei todellakaan aina ollut mitään hermolomaa, mutta se kannatti, sillä on tosi kivaa käydä yhdessä ulkona syömässä ja kahvilla :) Jokainen satunnainen ”Kylläpä se istuu nätisti, miten se on noin hyvin koulutettu?!” lausahdus täyttää mun sydämen ilolla ja ylpeydellä :3

Eilen käytiin Stockmannilla silmälasiostoksilla ja parin tunnin aikana noin 30 ihmistä kävi paijaamassa ja ihastelemassa lattialla levyttävää bulldoggia, haha :D Koska ravintoloissa tulee kuitenkin vietettyä pidempi aika paikoillaan, otan Namulle aina mukaan kannettavan makuualustan, jotta sillä olisi mukavaa. Alustan, eli sen ”oman paikan”, kanssa eri paikkoihin rauhoittuminen on monille koirille myös helpompaa, vinkkinä jos teillä sattuu olemaan harkat edessä :)

Ravintolareissuilla menossa mukana Namun DalleDog by NufNuf kannettava makuualusta

Onko paikalla muita Alfon’sissa käyneitä? Onko muita superhyviä kunnon raaka-aineisiin panostavia vastaavia paikkoja, minne kannattaisi mennä seuraavaksi? #foodie

P.S Erehdyin klikkaamaan itseni Alfon’sin sivuille tarkistaakseni faktoja tätä postausta varten ja se menu on vaan niin hyvän näköinen, että kai se on pakko ajaa tänään 17 kilsaa hakemaan muuttopizzaa :D

Namun kanssa shoppailemassa

Sain lahjaksi shoppailulahjakortin Itikseen, joten nappasin Namun kainaloon (heh, like thats even possible) ja suunnattiin oitis meidän lempparikauppoihin.

Itiksessä koirat saa kulkea kytkettynä yleisissä tiloissa ja omien laskelmieni mukaan, tassuttajan saa ottaa mukaan myös useimpiin liikkeisiin. Namun kanssa ollaan shoppailtu Instrumentariumissa, Zarassa, Stadiumissa, Intersportissa, Clas Ohlssonilla, Muumi-kaupassa, Stockmannilla ja tietty Mustissa ja Mirrissä, sekä muissa eläintarvikekaupoissa. Ravintoloista ollaan käyty kahdestaan mm. Hanko Sushissa, Espresso Housessa, Lucky Bastardissa, Classic Pizzassa, Picnicissä ja Jungle Juicella.

Namun panta ja talutin saatu DalleDog.fi:stä.

Tässä ostosreissun saalis: yksi Jungle Juice pirtelö, kolmet housut, kolme paitaa, kolmet alusvaatteet ja kasa sukkia – not bad!

Koska vuosikaudet vaatekaappini pullotti lähinnä vain treenivaatteita, tein viime kesänä päätöksen, etten saa ostaa mitään räikeää ja yksittäisenä kivan näköistä vaatetta. Pitäisin aina mielessä vaatteen sopivuuden muiden vaatteiden kanssa ja sävyt; luokkaa neutraali. Tosi usein tuli ennen ostettua ”hienompaa” vaatetta, mikä kaupassa näytti kivalta, mutta arjessa ei sitten synkronoinutkaan oikeen minkään kanssa. Tällä konseptilla olen tuntenut oloni enemmän tyylikkääksi, kun olen käynyt kylässä, asiakastapaamisissa ja sen sellaisissa ei-niin-teknistä-materiaalia-vaativissa tapahtumissa :)

Edellisessä postauksessa: Superhyvää lohikeittoa merinäköalalla Helsingissä