Ripsienpidennykset!

LOVE THEM!

image (22) image (23)

Mitä tykkäätte?
Ripsienpidennysten tekijöitä on varmaan satoja pääkaupunkiseudulla, joten laatukin vaihtelee. Nää on just sellaset kuin halusin! Kiireisen yrittäjän unelmat <3

Mulla ei oo ollu pidennyksiä ainakaan vuoteen, vaan oon käyttäny aina irtoripsiä. Välillä oon ollu niinkin taitava, että jopa kaksi kosmetologia on kysynyt kuka mun ripset on laittanut. Ihan itse liimasin :D Toisinkin päin voi niiden kanssa mennä esim. joulukuussa isin miespuolinen viisikymppinen ystävä huomautti, että ”Kato, irtoripset!” :D Jep… irtoripsissä on oma hommansa. Välillä ne on tosi hyvän näköset, välillä ihan luonnottomat, välillä toinen roikkuu, toinen on liian lähellä silmää ja ärsyttää koko päivän, liima on unohtunut eikä voi korjata jne..  

Kestoripsiä en sentään laita itse vaan aloitin yhteistyön luottokampaamoni Studio Helsingin uuden jäsenen Getterin kanssa! Studio Helsinki sijaistee manskulla, tarkemmin Mannerheimintie 19 :)

image (12) image (15)

Olen käynyt Studio Helsingillä jo vuodesta 2007, jolloin oli kriisi. Blondikriisi. Olin kotona blondannut vuoden päivät ja sitte yhtäkkiä mun hiukset vaan katkes, yllätys. Perussetti mennä sitten kampaamolle itkemään, että pelastakaa :D Studio Helsinki pelasti ja piti huolta siitä, että mun tukka oli aina terve ja harmahtava niin kuin halusin, eikä kellertävä – skills! 

107323706
2009

Innostuin taas ripsistä kun aloitin PT-hommat. En tykkää olla työtehtävissä ihan meikittä, sillä haluan panostaa ulkonäkööni. Salihommissa tuntuu kuitenkin hassulta meikata, jotenkin niin teennäistä meikata salille. On minullakin ollut salivuosia, jolloin olen aina meikannut salille ihan oman treenin ajaksi. Ehkä viime vuosi muutti ajatuksia siitä. Voi olla, että oli muutakin ajateltavaa kun oli se 10 treeniä viikossa :D Ripsienpidennykset on niin kivat kun säästyy aikaa aamulla, eikä tarvitse tsekkailla pitkin päivää, että kuinka kivasti on ripsarit valunut pitkin poskea milloinkin. Erityisesti messuhommissa kaiken sen hulinan keskellä ei oikeasti ole aikaa poistua osastolta mitään meikkejä tsekkaamaan. Nyt vaan aamuisin vähän meikkivoidetta naamaa tasoittamaan ja menoksi! 

Mun omat ripsethän on tosi suorat, oudon muotoset ja väriset, en tykkää. Eikä tää oo pelkästään sitä, että näyttää hyvältä muille vaan ihan kotonakin töitä tehdessä saan jotenkin lisäenergiaa siitä kun kulkee peilin ohi ja huomaa, ettei ole yhtään hassumman näköinen :) Vai onko joku teistä joskus katsonut peiliin, todennut että näyttääpä hyvältä ja sitten hymyilemättä jatkanut matkaa? Don’t think so :D

Studio Helsingiltä on aina lähdetty tyytyväisenä ja niin tälläkin kertaa. Getter on ihana höpöttäjä, mutta ymmärtää hyvin myös hiljaisuuden arvon jos tekee mieli tyhjentää pää ja vaan olla.

En muista millon olisin nauranut niin kovaa kun ripsiä laitetaan :D Juttua siis riitti meidän höpöttäjien kesken. Tykkään kun mua ”lääpitään” ja sanoinkin Getterille, että nautin kauheasti näistä rentouttavista kauneushetkistä kun saa vaan olla ja toinen tekee. Ihan niin kuin kesällä Elegialla :) Tämän jälkeen taisin nukahtaakin noin 6 kertaa? :D Varoitin jo heti alkuun, ettei sitten ihmettele jos nukahdan. Herään aina sellaiseen noloon pikku kuorsaukseen :D Awkward…

Tässä ennen kuvaa:

Made with Repix (http://repix.it)

…ja jälkeen:
image (11)

image (10)lllMulle laitettiin parhaimmillaan 15mm kuituja. Juteltiinkin Getterin kanssa siitä miten nykyään tosi moni haluaa luonnollisen näköiset ripset, sen näköiset, että olisi ”tosi hyvä laittamaan ripsiväriä”. Mä taas halusin isoa ja näyttävää perhostyylillä, eli pidempää ulkonurkissa ja lyhyempää sisänurkissa. Nykyään moni ottaa myös tasapitkää. Kivaa kun voi ripsiteknikon kanssa yhdessä suunnitella omantyyliset :)

Getterillä on nyt toistaiseksi voimassaoleva tarjous:
Uudet ripset 65€ !
Huolto alk. 45€ (max 60€ huollon tarpeen mukaan)

Loistavan tuloksen jälkeen suosittelen lämmöllä <3

Ripsiaikoja voi varata Studio Helsingin numerosta: 09 449 033
Studio Helsinki on toiminut 10 vuotta stadissa samassa liiketilassa ja sen omistaa kolme ihanaa henkilöä; Anne, Jessika ja Krisse www.hiusstudiohelsinki.com

Käykää tykkäämässä ja kurkkaamassa kuulumiset:
Get the look -facebooksivu
Studio Helsinki -facebooksivu

Rakkaudesta sotaan: mun arkkivihollinen on palannut !!!
…runebergintorttu.  Joka vuosi sama juttu. En voi sille mitään, hands down maailman parhaan makuinen leivos.

runebergin-torttu

 Tällä tavalla se tuijotti mua kaupassa..

..don’t worry! MÄ VOITIN! jätin noi sinne vitriiniin ja ostin keittoainekset ;)
Kanaa, vihanneksia ja mausteita. Too easy and so good! 

image (2) image (1) imageKohti rantakuntoa!

Oon muuten liittynyt myös instagramiin kekseliäällä nimellä: @fitnessaku
Facebookia ja blogia hallinnoidessa sinne ei välttämättä riitä matskua mitenkään liikaa niin aattelin heittää sinne aina videoita? Nytkin siellä pieni sample ripsien räpsyttämisestä :)

Kuinka monella teistä lukijoista on ripsenpidenneykset ja mitä ootte tykänneet? Kuinka moni on harkinnut niiden hankkimista? :)

Happy winter!
/Aku & sen ripset

image (20)