8kk muutos bikinibeibeksi!

Hellou!

Eilen vietettiin valmennettavien kesken tiimipäivää, jolloin jokainen saa tulla treenatettavaksi veloituksetta. Samalla on myös kiva mahdolisuus tutustua muihin tiimiläisiin. Yksi valmennettavistani, ”vanha tuttunne” Neiti X numero 1, oli uhrautunut 31v syntymäpäivänään tulemaan käskytettäväksi, siispä treenin loppuun pidin huolen, että hän sai ihan kunnon ”Paljon onneeaaa vaaaan..” -kailotukset koko porukalta :)!

Tämä viikko ei ole ollut synttärisankarillemme pelkästään voitto treeneistä kunnialla selviytymisen suhteen, sillä Neiti X on nyt valmis. Siis VALMIS! Se mitä alunperin lähdettiin hakemaan on nyt täällä. Itsekin olin ihan ällikällä lyöty saadessani tämän kuukauden kuntokuvat sähköpostitse. Vastasin viestiin mm, että:

”Kyllä tää pitää ihmisten nähdä. Ihan epäreilua piilotella tollasta pakettia! Nyt en edes aio tehdä mitään vertauskuvia kuukauden takaisiin koska tää vaan näyttää niin hyvältä, turha miettiä onko reidestä lähtenyt 3 vai 5 senttiä, koska yleiskuva on ihan mieletön. M-I-E-L-E-T-Ö-N. Kukaan ei usko, että olet äiti. Huhhuh.”

Paluuviestistä löysin parhaan lauseen mitä valmentaja voi kuulla:

”Kyllä nyt on eka semmonen kerta, että voin sanoa olevani tyytyväinen :)”

Tässä 8kk työn tulos:team aku 8 kuukautta 2 team aku 8 kuukautta

What a babe! Mikä vyötärö JA sixpack!!! Näin käy kun on motivaatio kohdillaan.

Painoa en aio kertoa jos joku kysyy. Itseasiassa en edes tiedä sitä. Jos näyttää upealta ja tuntee itsensä upeaksi – on upea! Paino ei merkkaa yhtään mitään. Asiakkaani on nyt 31v yhden lapsen äiti ja paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin!

Tapasitte Neiti X:än ensimmäistä kertaa hurjassa 3kk muutos -bloggauksessa, jonka voi lukea täältä: fitnessaku.fitfashion.fi/valmennettavan-alyton-3kk-muutos

Alkuperäinen 6kk valmennusaika läheni nopeasti loppuaan, jolloin päätimme jatkaa valmennusta vielä vuodella, eli 2015 syyskuuhun asti.

Jotta näkisitte myös pintaa syvemmälle pyysiin valmennettavaani kertomaan valmennusajasta, miksi aloitti, millaista on ollut ja miten asiat ovat muuttuneet. Saatte myös vastauksen siihen, miksi valmennusajan pituus on yksilöllistä, miksi jatkaa vaikka alkuperäinen tavoite on jo saavutettu? Tässä valmennettavan omin sanoin:

”Tammikuussa 2014 huomasin miten huonoon kuntoon olen itseni saanut, viihdytin itseäni lapsen nukkumaanmenojen jälkeen syömällä. Liikuntakin oli jäänyt pois, vaikka aikasemmin salilla kävin ja olin myös onnistunut tiputtamaan edellisvuonna keräämäni ylimääräiset kilot superdietillä ja melkein pelkillä siihen kuuluvilla kotitreeneillä edelliskeväänä. Tuli kesä ja kilot tuplana takasin. Talveen mennessä olin jo triplannut ne. Olo oli kamala. Olen aina ollut suht hoikka ja siksi tuntui pahalta jopa istua kun ei ollut tottunut ”uuteen” lisämasuun. joka oli tiellä.

Ystävän äkillisen kuoleman vuoksi ymmärsin että ”joskus sitten” on tasan nyt! Törmäsin Akuun salilla ja hänen blogiansa lukeneena tiesin, että tässä voisi olla ratkaisu. Aika nopeasti alotettiin. Kunto oli huono ja olo epätoivoinen. Tavotteeksi asetettiin -15kg ja alkuun ei tapahtunut mitään, mutta Aku vakuutti että kun noudattaa ohjeita niin alkaa tapahtua. Ensimmäiset 2kk oli tuskaa, mutta olin silti innoissani, että prosessi on alkanut. Oli vaikeaa kun ei voinut lohduttaa itseään niin kuin oli tottunut, eli  ruoalla, sillä nyt syötiin vain sitä mitä ohjeessa luki. Ei enempää ei vähempää.

Parin kuukauden jälkeen sairastuin pahasti ja lääkärin määräyksestä jouduin syömään vain lihalientä ja mehukeittoa. Tämä oli kova paikka, sillä jouduin poikkeamaan ohjeruokavaliosta ja pelkäsin että kehitys tapahtuu vieläkin hitaammin. Yllättäen, kaikesta huolimatta, paino yhtäkkiä tipahti ja näytin jo täysin erilaiselta. Hurjasta muutoksesta huolimatta en ollut oikeen tyytyväinen, mikä näin jälkeenpäin ajateltuna se oli hyvä homma, koska motivaatio pysyi kovana.

Nyt onnellisena ja normaalipainoisena treenaan ilman paineita. Tiukkoja tavoitteita ja deadlineja ei enää tarvitse, vaan kehitys tapahtuu huomaamatta.

Jo melko pian projektin alkamisen jälkeen ihmiset huomauttelivat minun ”kasvaneen” koska synnynnäinen selkävikani ja kolme välilevynpullistumaa ovat saanet selkäni köyryyn ja lyttyyn. Nyt ryhti on melko suora, eikä ole kertaakaan ollut enää kipeänä treenien alakmisen jälkeen. Myös krooninen suolistosairaus on ollut ruokavaliomuutoksen jälkeen täysin oireeton. Ainaiset töidenjälkeiset unet ovat myös jääneet, sillä olo ei ole tukkoinen ja väsynyt. Vireystaso on jotain ihan uskomatonta. puhumattakaan siitä, että tässä sivussa tupakointi ja alkoholi on jäänyt täysin. Baarissa olen käynyt muutaman kerran, mutta en pidä enää edes alkoholin hajusta. Olen mielummin aamulla pirteä ja hyvinvoiva :)

Haastellista on ollut ruokasuunittelu, eväiden kiikutus ja ainanen miettimen, että millon pitää taas syödä. Ruokamäärät ovat myös jättiläis kokoa. Olen saanut paljon arvostelua siitä, että tämä ei ole muka olisi terveellistä ja että kulutan liikaa aikaa salilla, ”ihan typerää tommonen…” jne  …öööö miksi?  Veriarvoni, rasvaprosenttini, viskeraalinen rasva-arvo, vireystaso on huippuhyvät, selkävaivat pois, suolistosairaus pois jne jne ja vielä tämä ulkonäkö siinä sivussa! …en enää edes kuuntele, vaan nautin omasta elämästä tyytyväisenä. Kukin tehköön elämässä miten hyvältä tuntuu. Osa on jo kääntänyt kelkkansa kun ovat nähneet hyvinvointini. On myös ihanaa opettaa lapselle omalla esimerkillään terveelliset ruokailut ja säännölliswet ruoka-ajat. Tällä hetkellä käyn 3 kertaa viikossa salilla (joka on viereisessä talossa) ja teen yhden kotitreenin. Aamulenkit on haastellisia aikaisen työn vuoksi ja lapsen hoidon vuoksi olen niitä jonkun verran karsinut. Usein viikonloppuisin olen tehnyt kotitreenin jo ennen kun lapsi herää!

Puoli vuotta meni ”opetellessa” ja kyyti oli kova. En mitenkään olisi ollut valmis luopumaan Akusta ”just kun alkoi tapahtumaan”. Nyt koen olon turvalliseksi kun tiedän että Aku määrää ruoat juuri minulle sopivaksi ja niin, että kehitys jatkuu vaikka kuri alkaa ruuan suhteen heltiäämään ja vapauksia tulee. Tiedän että voin maistaa juhlissa herkkuja ja se jää siihen. Rakastan yhteistreenejä ja sitä kuinka huomaan miten voimat ovat kasvaneet. Enää en tarvitse tukeakaan niin paljon koska ”osaan” jo ja koen että 2 tapaamista kuukaudessa riittää minulle, alkuun nähtiin vielä useammin. Jokaisesta tapaamisesta ammenan taas muille viikoille motivaatiot :)

En koskaan ole ollut näin hyvinvoiva, onnellinen ja hyvässä kunnossa kun nyt 31 vuotiaana. Kumpa olisin tajunnut aloittaa muutoksen aiemmin, niin olisin säästynyt monilta kivuilta ja usealta lääkärireissulta. Olen muuten säästänyt itseasiassa enemmän rahaa pt:n palkkaamisella, kuin aikaisemmalla jatkuvalla kiropraktikon, osteopaatin ja lääkäreiden luona ravaamisella!

Suosittelen kaikille, joilla on vaikeuksia uskoa itseensä, ottamaan Akuun yhteyttä. Hän uskoo ja ajan kanssa alat itsekkin uskomaan kun muutos tapahtuu, sillä se on väistämätöntä kun noudattaa ohejeita <3 Nyt odotan innolla näkeväni missä ollaan syksyllä 2015!

-Neiti X”

Kiitos rakas kun suostuit jakamaan onnistumisesi ja elämäsi kaikkien kesken <3

Much love,
Aku

Wow, mikä 8 viikon muutos!

Taas on tullut aika hehkuttaa valmennettavan tuloksia!

Neiti X on noudattanut ohjelmiani 8 viikkoa ja huhhuh, mitkä kahdeksannen viikon kuntokuvat sainkaan sähköpostitse! Kaikki tietäävät, ettei jo valmiiksi hoikan naisen ole helppoa hankkiutua eroon niistä viimeisistä rasvoista. Onneksi kovalla duunilla ja määrätietoisella asenteella kaikki on mahdollista!team aku AMAZING 8 weeks eSanoinkuvaamattoman ylpeä valmentaja! Varmasti jännä tieto on myös se, että molemmissa kuvissa paino on sama. Niin ja nälkä ei ole ollut ja ihan normaalia ruokaa syöty, ei edes rasvanpolttajia ;)

Neiti X on urheillut koko elämänsä ja se on hyvä muistaa rasvoja tiputellessa, sillä se mitä sieltä alta paljastuu on pidemmän ajan tulos. Ei noita vatsalihaspalikoita olla kahdeksassa viikossa kasattu, vaan kaivettu esiin.

Ihailtavan kaunis ja atleettinen kroppa! Suosittelen, että Neiti X varaa nyt lennot jonnekin lämpimään ;)

Eläköön treeni ja puhdas ruokavalio, tämä on vasta alkua! This girl’s gonna go far!
/Aku

P.S Jos olet kiinnostunut liittymään valmennustiimiini,
kurkkaa www.boostfactory.fi/personaltraining

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä