Booty Camp® GYM EDITION!

Ooh mun duuni on vihdoin valmis!

Booty Camp GYM EDITION, eli pakarapainotteinen treeniohjelmani, on täynnä hyödyllistä treeniin liittyvää tietotaitoa, jolla pääsee pitkälle.FullSizeRender (11)Kuluneen viikon olen viettänyt salilla joka päivä useamman tunnin kestoisten tekniikkakuvausten merkeissä. Kaikki personal trainerit sanovat tai vähintään miettivät, että pitäisi kuvata omia tekniikkavideoita, mutta harvempi saa aikaiseksi. En kyllä yhtään ihmettele, sillä on siinä hommaa kuvata useampi otos kaikista kulmista, editoida, juontaa, lisätä taustamusiikki, tehdä se taustamusiikki (:D), ladata youtubeen ja lopuksi luoda hyperlinkki ohjelmaan. Visuaalisena ihmisenä halusin myös, että treeniohjelma on miellyttävän näköinen, eikä mikään mustavalkoinen Excel tiedosto.

Screen Shot 2016-05-20 at 00.45.23

Voin sanoa, että Booty Camp GYM EDITION, lyhennettynä BCGE, on hyvin minun näköiseni treeniohjelma. Paljon pakaraa, räjähtävyyttä, keskittymistä, kymmeniä variaatioita ja uusia kujeita! Pakarapotkut esitän peräti KAHDEKSAN eri variaation muodossa :) Liikkeitä ohjelmassa on yli 30 ja variaatioita niistä siihen päälle vielä noin 40!

Tietysti perusliikkeitä löytyy ja yläkropallekin on pyhitetty oma tehokas treenipäivänsä. Parhaiten kapean vyötärön saa esiin dieettaamalla yees, mutta myös treenatuilla pakaroilla, selällä ja olkapäillä, joista koostuu se tiimalasivartalo. Ei sellaista tarvitse omata syntyessään, sen voi tehdä!

IMG_8818

Ohjelma sisältää 4 eri kuntosalitreeniä:

2 x pakarapainotteista alakroppatreeniä
1 x yläkroppatreeni
1 x 30min HIIT, jonka voi tehdä missä vain!

Treenit ovat raskaita ja ne sisältävät bodytreenin lisäksi vauhtia sekä hyppyjä. Useimmista liikkeistä on kuitenkin ohjeistettu myös kevyemmät versiot.

Käytettävissä olevan ajan ja tavoitteiden mukaan ohjelma on sovellettavissa 2-4 treeniä / viikko. Sainkin jo yhdeltä BCGE:n tilanneelta kysymyksen, että miten menetellään, jos haluaa treenata vähemmän kuin neljästi per viikko?

VASTAUS: Kun treenaat kahdesti viikossa, voit valita mieleisesi kaksi treeniä. 

Suositukseni on silloin:
-1 pakara/alakroppatreeni (kumpi vain)
-1 yläkroppatreeni tai vaihtoehtoisesti HIIT jos haluaa lihasmassan sijasta panostaa enemmän hapenottokykyyn ja rasvanpolttoon. HIIT-osuudessa treenataan niin ala- kuin yläkroppaa.

Sitten jos sinulla on jollain viikolla aikaa tehdä kolmas treeni, valkkaat vaikka toisen pakaratreenin mukaan :) Tietysti voi niitä pelkkiä jalkatreenejäkin tehdä. Useimmilla naisilla yläkroppa on alakroppaa heikompi ja siksi siihen olisi hyvä panostaa saadakseen tasapainoisen kehon ja kehittääkseen kaikkien alueiden voimatasoja. Minä olen kuitenkin sitä mieltä, että jos johonkin haluaa panostaa paljon ja toiseen ei ollenkaan, niin tekee kuten parhaaksi näkee :) Miehillä perinteisesti treeniohjelmat ovat selkä-rinta-hauis-painotteisia ja naisilla pakara-selkä-olkapää, eli panostettakoon siihen mihin kukin itse haluaa :)! Ihan viikoittainkin voi vaihdella niitä treenejä. Mitä enemmän treenaa ja fiksummin syö (riittävästi kaloreita ja proteiinia, jotta se pakara pystyy treenin kautta pyöristymään) sitä nopeammin ja enemmän tietysti tapahtuu :)

FullSizeRender (9)

BCGE myi reilusti jo ennakkoon! (sydänsilmähymiö), enkä malta odottaa kommenttejanne! Edit: pari kuukautta myöhemmin ohjelmaa on myyty jo satoja!

Tässä pari saamaani palautetta:

”Huomenta! :) Ensimmäinen viikko ohjelmalla tehty (neljä treeniä) ja täytyy kyllä todeta, että loistava ohjelma. Olen treenannut kuntosalilla vajaat seitsemän vuotta ja testannut jos jonkinmoista ohjelmaa, mutta silti osa liikkeistä oli minulle täysin uusia. Liikkeet ovat tehokkaita ja polte takamuksessa on taattu ;) Kiitos Aku kun olet nähnyt näin suuren vaivan ohjelman suunnittelussa ja erityiskiitos siitä, että kaikista liikkeistä löytyy selkeät opastusvideot ja eri variaatioita. Eri variaatioiden ansiosta ohjelmasta löytyy koko ajan uutta eikä tämmöinen nopea kyllästyjäkään pääse tympiintymään treeniin nopeasti :D” -Emmi

“Kiitos Aku TAAS  et annat lisäkipinää salilla käymiseen! Sun oppien ja mahtavien/motivoivien treenien kautta on oma saliharrastus saanut kyllä ihan uuden tason. Kiitos siitä!“  -Netta

”Moi! Ekan treeniviikon jälkeen fiilikset on huikeat! Tuntuma kaikissa liikkeissä on ihan mahtava, variaatioita löytyy  ja videot liikkeisiin niin hyvät että tällainen yksinkertainenkin saa ne tehtyä oikein :) En ole kyllä koskaan lähtenyt jalat niin voimakkaasti tutisten salilta kuin nyt..  paras 29€ sijoitus minkä olen tehnyt! Kiitos sulle vielä kerran! :)” -Emma

Ihanaa kuultavaa ♥

Olen jo saanut paljon palautetta, että ohjelma on todella edullinen ja jopa vähän ihmetystä siitä. Välillä ihmettelen itsekin kun tuhannetta tuntia väännän ensimmäistä yleiseen myyntiin tulevaa ohjelmaani, mutta se sen tarkoitus onkin, että mahdollisimman moni saa sen käsiinsä.

Olen myös saanut kommenttia siitä, ettei kannata paljastaa kaikkia muuveja, sillä niitä voi käyttää sitten jatkossa uusissa ohjelmissa, mutta se ei oikein ole mun juttu. Silloin kun henkilö tulee valmennettavakseni mietin, että ”No niin, sulla on Aku nyt tunti, ehkä puolitoista jos puhut liikaa, aikaa näyttää tälle mimmille kaikki mitä osaat” :D Minusta on tärkeää, että oppii ”omavaraiseksi”, että ymmärtää mitä tekee, eikä vaan tee niin kuin sanotaan. Variaatioilla on siinä iso rooli. Kun treeniohjelmassa lukee vain ”takareidet maaten laitteessa” on tosi kurjaa jos salilla ei olekaan sitä laitetta. Vaikka se laite olisikin, etenkin ruuhka-aikaan voi olla, ettei siihen pääsyyn ole toivoakaan. Onneksi hyvät ohjeet saanut kokemattomampikin tyyppi osaa silloin luetella päässään 3 muutakin vaihtoehtoa, joissa on sama liikerata ja pääsee oitis hommiin!

Halusin myös kuvata kunnon tekniikkavideot. Enkä vaan turvallisen ja tehokkaan treenin varmistamiseksi vaan myös siksi, että se on kätevää. Kuinka moni on saanut uuden treeniohjelman ja ensimmäisinä viikkoina hengaillut youtubessa etsien miten se liike tehdään? Etenkin englanninkielisissä ohjelmissa on mitä oudoimpia nimikkeitä erikoisliikkeissä. Tietäisitkö sinä mikä on ”bench butt wrap” tai ”curtsy lunge” ilman tekniikkavideota? Ihan suomenkielisenkin treenisanaston kanssa minulla meni aloittelijana ainakin kaksi vuotta osata pääsanasto ja tietää nimeltä mistä puhutaan. Booty Camp GYM EDITION -ohjelmassa sen kun klikkaat liikeettä ja uuteen ikkunaan avautuu oma tekniikkavideoni, mahtavaa!

Tilaa omasi sähköpostitse [email protected] hintaan 29€!

30.4.-1.5.2017: VAPPUALE -50%!

Kysymyksiä? Ask away! Kurkkaa myös uusin postaukseni aiheesta: USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ JA FIILIKSIÄ BOOTYTREENISTÄ <- kymmeniä uusia palautteita ohjelmasta!

Unnamed-57-1024x684

Aku

16 vastausta artikkeliin “Booty Camp® GYM EDITION!”

 1. Treenataanko ohjelmassa etureidet ja pohjeet erikseen tai onko paljon painotusta niille? Itselläni on 10v saleilua takana ja tanssitaustastani johtuen pohkeet ja etureidet ottavat tavallista helpommin lihaa vastaan. Tällöin helposti etureisi aktivoituu myös pakaroita treenatessa. Olen saanut oikeita liikkeitä valikoimalla todella hyvin muutosta alavartaloon: kanankoipi lattapyllyllä –> ei niin ulkoneva etureisi ja muodokkaampi takareisi sekä pyöreämpi peppu. Kuitenkin ainahan sitä kaipaisi uutta ärsykettä ja uutta ohjelmaa. Nykyisessä ohjelmassani on loitontajat ja lähentäjät laitteissa, pakarapotku taakse taljassa, syvä kyykky smithissä, bulgarialainen kyykky smithissä, yhden jalan maastaveto kahvakuulalla sekä lantion nosto tangon kanssa. Etukyykyt tai reisien ojennukset ei minulle sovi. Olisiko BCSE:ssä silti jotain uutta minulle? :)

  • Moikka Heini! Etureisille ja pohkeille on kyllä omia sarjoja, muttei läheskään niin paljon kuin pakaroille. Takareidet saa myös kyytiä omilla sarjoilla, mutta samalla myös avustavana lihaksena useassa pakaralikkeessä :)

   Ohjelmassa on yli 30 liikettä, joiden päälle yli 40 variaatiota useimmista liikkeistä. Jos jokin ei silti sovi, voi kokeneempi treenaaja soveltaa tilalle jotain aiemmin toimivaksi todettua. Etukyykky ei ole mukana, mutta esim. lantionnosto, pakarapotku ja loitontaja (mun top 3) tulevat aina olemaan jossain muodossa mukana variaatioineen, esim. pakarapotkusta on peräti KAHDEKSAN eri variaatiota ;)

 2. Onko paljon maastavetoa ym. tankoliikkeitä? Itelle kun ei ne oo niin tuttuja ja pelottaa kokeilla sellaisia ilman ohjausta. Ohjelma vaikuttaa kyllä kiinnostavalta.

  • Moikka! Löytyy ohjemasta, samoin kyykkyä, mutta myös juonnetut tekniikkavideot, joista saa hyviä vinkkejä. Kannattaa muutenkin aloitella sen oikean tekniikan haku ihan pienillä painoilla tai kokonaan ilman painoja ja edetä siitä. Hyvillä kuntosaleilla löytyy varmasti joku henkilökunnan jäsen tai kanssatreenaaja, joka näyttää mieluusti paikan päällä mallia :) Tietysti esim. yhteen pt-kertaan investoiminen on aina loistava idea, etenkin kun treenattua tulee toivottavasti koko loppuelämä :)

  • Ohjelman saa lunastettua laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] :)

   Lukee tuolla hinnan kohdalla keskellä bloggausta, ennen trailereita, mutta hyvä kun mainitsit, ettei se ollut selvästi esillä, laitan sen vielä tuohon loppuun :)!

 3. Ykköstreeni koeajettu tänään, pidemmillä tauoilla (niskajumin takia rupee huippaamaan helposti) ja lyhyellä lämmittelyllä sekä pikaisella parin minsan loppuvenyttelyllä aikaa meni vajaa 1,5h ja Polarin rannemittauksen mukaan 635 kcal. :) Mä tein kuolemaa jo kolmanneks vikan liikkeen kohdalla mutta pusersin ohjelman loppuun asti. Erittäin tehokas rääkki jolla saa itsensä kunnolla haastettua vaikka The Valkku ei olekaan huutamassa ja pomppimassa vieressä. :D Kehityksen varaa mulla todellakin on, jestas miten rapakuntoon ihminen pääsee vuodessa Booty Campin jälkeen vaikka olevinaan olen käynyt salilla. Huomenna koitan päästä testaamaan yläkroppatreenin jos kykenen kävelemään ja pääsen salille asti. :’D
  Eiköhän noi treenit saa puskettua tunnissa läpi sitten kun pääsen tästä huippauksesta eroon. Tämmöselle ex-camppilaisellekin tuli ihan uusia juttuja ja variaatioita eli on kyllä ehdottomasti hintansa väärti tää ohjelma!

  • JEE ihana palaute, kiitos Miira <3!

   Ihan parasta, että oon onnistunut antamaan vielä lisää uusia juttuja sullekin! Musta tuntuu, että nää BC treenit voi ihan luetella sellasiksi, hmm, tason nostajiksi ihan itse kullekin :D Saa äristen pusertaa lyhyemmät sarjat ja sykkiä tai pumpata pidemmät samalla kun päässä soi ”I will survive…” tai ”Mä tulin voittamaan…”, mutta sieltä se kunto on joka kerta ihan lyhyessä ajassa noussut kohisten entistä vahvempana ;)

   Toisaalta sä kun oot ollut paikanpäällä käskytettävänä, voi olla, että sun päässä soi ihan muut asiat :D

 4. Mun sähköposti ei anna lähettää sulle meiliö, sanoo ettei osoite salli välitystä? :/ Viitsitkö millään ottaa yhteyttä muhun, mä olisin kiinnostunut ostamaan tuon!

  • Moikka Elina!

   Laitoin sinulle juuri meiliä :) Yhdellä toisellakin oli ongelmia meilin kanssa kun systeemi sanoi, että osoite on virheellinen jostain syystä, mutta useamman kokeilun jälkeen viesti tuli perille. Toivottavasti minun viestini tavoittaa nyt sinut jos toimisi näin päin. Sadat muut ihmiset ovat kyllä saaneet meilinsä perille mutkitta, joten mitään isompaa ongelmaa täällä päässä ei pitäisi olla :)

 5. Moikka ! Olen pohtinut kovasti kyseisen ohjelman tilaamista ja kieltämättä kovasti tekisi mieli tilata. Mikä mut sitten on saanut epäilemään on se että ku tykkään käydä todella paljon Gritt strenght tunnilla sekä omaan myös viharakkaussuhteen HIIT ja interval spinningiin. Käyn myös bodypumpissa viikoittain. Niin onko mahdollista yhdistää tämä sun ohjelma ja nuo lajit? Esim. Ma: Gritt+core (ohjattu) tai Cycling interval Ti: jalkatreeni+Sinun hit treeni KE: yläkroppa+Hiit cycling to: pk lenkki Pe: jalkatreeni la: pumppi Su: bodypump+spinning
  Tällä hetkellä treenaan 7-10 kertaa viikossa ,jolloin viikkoni sisältää ns perus punttia,spinningiä ,grittiä, bodypumppia ja koko vartalon kuntopiirin.

  • Moikka! Yksi kokonainen lepopäivä viikossa olisi erittäin tärkeää (lepoihin ohjeet ohjelmassa), mutta myös riittävä ruoka kun treenaat noin paljon, varsinkin kun olet ahkera treenaaja ja haluat selvästi kehittyä :)

   noin yleisellä tasolla kaksi rankkaa treeniä päivässä useasti viikossa on suositeltavaa lähinnä kilpaurheilijoille jotka tekevät sitä työkseen ja epäilen vahvasti, että saat tehtyä HIITin jalkatreeniin jälkeen, itse en ainakaan saisi :D ainakaan kun keskittyy kunnolla siihen jalkatreeniin, mikä kannattaa jos lihaskasvu on tärkeämpää kuin kestävyyden parantaminen. Jos haluaa tehdä HIITin heti salitreenin perään, voi toki kokeilla, mutta suosittelisin ehkä jotain lyhyempää HIIT:iä 10-20min tai sitten vetää vaan vähemmän kierroksia. Muuten optmaalisinta olisi tehdä tuo ohjelman HIIT-treeni esim. aamulla (aamupalan jälkeen) ja salitreeni illalla.

   Mukaan voi siis ehdottomasti sekoittaa muitakin treenejä kunhan yhden treenin pituus on järkevä (noin 1h) + nuo aiemmat pointtini :)

   P.S Grit on erittäin hyvä valinta ohjatuksi tunniksi :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta