Kesän kuumin treeniohjelma: Booty Camp® Beach Edition 20€!

Yhteistyössä: Boost Factory Oy

1

Aina ei jaksa tai pysty käymään salilla ja siihen on nyt ihan mahtava ratkaisu: ensimmäinen yleiseen myyntiin tekemäni treeniohjelma, minkä voi suorittaa missä vain: kotona, rannalla, mökillä, matkalla tai vaikka salilla jos tulee käytyä!

Painotus on tällä kertaa pakarat & vatsa.

Booty Camp® Beach Edition on 3-jakoinen treeniohjelma. Kaksi booty-vatsa-treeniä ja yksi sykettä nostava treeni, joka on omistettu yläkropalle. Who am I kidding? Kyllä se syke nousee joka treenissä! Beach Edition onkin ideaalinen rasvanpolttoa & muotoja havittelevalle.

Yksi treeni on kokonaan kehonpainotreeni ja kahdessa muussa käytetään kuminauhaa (helpoin kotitreeniväline ikinä!).

Kuminauhan sijaan lisäpainoa vaativat liikkeet on mahdollista tehdä myös käsipainon, kahvakuulan tai vaikka repun avulla (video alempana postauksessa!)

Tuttuun tapaan kaikista liikkeistä on tekniikkavideot, jotka on tällä kertaa kuvattu pääasiassa täällä Saksassa rannalla. Eri kuntotasot on huomioitu videoimalla myös kevennettyjä suoritustapoja :)

home

Monissa kuminauhatreeneissä on lähes aina kaikkea ihmeellistä vitkuttelua ja turhan hankalaa liikeyhdistelmää. Omaan treeniohjelmaani olen valinnut vain itse hyväksi toteamiani liikkeitä, jotka eivät vaadi mitään rakettitiedettä ja oikeasti tuntuvat siellä missä pitää. Tekniikkaviedot ovat juonnetut, joten pääsen antamaan teille niitä pieniäkin vinkkejä, joilla on suuri merkitys treenin tehokkuuden ja tulosten kannalta.

”Moikka Aku! Kiitos ohjelmasta! :) Ehdin jo kokeilemaan kakkostreeniä. Huhhuh. Nelinkontin pakarapotkun jälkeen peppu oli jo ihan väsytetty, Kumppari näyttää niin viattomalta, mutta tekeekin liikkeestä tosi paljon raskaamman! Huomenna voi tehdä tiukkaa päästä sängystä ylös, heh. Treeni oli tehokas, mutta kuitenkin sen sai tehtyä lyhyessä ajassa, joten ihan täydellinen ohjelma kesään laiskalle treenaajalle :) Aurinkoista ja lämmöntäyteistä kesää!” -Sohvi

IMG_4367

Omat kuvissa ja videossa näkyvät kuminauhani tilasin noin 10€ hintaan (5 eri vastusta) Amazonista täältä ja ne toimitettiin kotiovelleni kahdessa vuorokaudessa. Suosimani kuminauhat ovat mini bands:eja, eli taitettuna noin 30cm pitkiä luuppeja. Yksi sellainen mahtuu vaikka farkkujen taskuun :). Tässä linkki kaikkiin Amazonin mini bandseihin.

sklz

Adlink: SKLZ on tunnettu treenivälineiden valmistaja ja Suomessa Fitnesstukku myy tätä kolmen settiä täällä*

Ohjelma julkaistaan 6.6.2016 hintaan 20€!

Tilaa laittamalla meiliä osoitteeseen: [email protected] 

Paluuviestinä saat maksuohjeet. Normaalisti arkena maksun suoritettuasi ohjelma kilahtaa s-postiin 24h sisällä :)

Kysymyksiä? Ask Away!

Mahtavaa viikkoa <3
/Aku

FullSizeRender 25

Booty Camp® Beach Edition on jatkoa ensimmäiselle kuntosalilla suoritettavalle pakaranrakennusohjelmalleni BC® Gym Editionille, joka on myynyt jo satoja ja saanut valtavasti hyvää palautetta. Lisää Gym Editionista palautteineen voit lukea täällä :)

Aku

6 vastausta artikkeliin “Kesän kuumin treeniohjelma: Booty Camp® Beach Edition 20€!”

  • Kokeile vaan uudestaan :) Lähetin äsken itse itselleni kokeiluna ison kuvatiedoston ja tulee kyllä perille, eli s-posti toimii ja siellä on tilaa :)

   Ehkä kirjoittamassa osoitteessa on joku pieni virhe? [email protected]

  • Moikka Taas :-)

   Olen nyt muutamaan kertaan yrittänyt ja en pääse lähettämään g-mailin kautta sinulle s-postia:(

  • Moikka!

   Laitoin sulle meilin (kiva kun laitoit osoitteen!<3) jos saisit toimimaan siihen vastaamalla :) Tulee kyllä koko ajan uusia meilejä, että en tiedä yhtään missä vika oikein on? :S

 1. Moi, olen laittanut viestiä ja koittanut tilata tätä ohjelmaa ennakkotilauksena, mutta en ole saanut vastausta. Onkohan viestit tulleet?

  • Hei Sanna ja kiitos kommentista! Pahoittelen vastauksen viipymistä. Tilauksia on ollut niin paljon, että sain vasta äsken vastattua kaikkiin viime päivinä tulleisiin tilauksiin (sinullekin!) ja vielä on muita meilejä jonossa :) Odotan niin innolla verkkokaupan avautumista (elokuuksi on suunnitteilla!) jolloin tämä myyntiprosessi tulee tehostumaan huomattavasti :)! Kiitos kärsivällisyydestä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta