Bloggaajatapaaminen, TUSKA & uudet ripset

10386910_1634317210126198_4235834109203800901_o

Perjantaina kävin A-lehtien pääkonttorilla viettämässä iltaa FF-bloggaajakolleegoiden kanssa. RAKASTAN tällasia business henkisiä meet & greet -tapahtumia! Tykkään niin tutustua uusiin ihmisiin ja kuunneella uusia ideoita niin A-lehtien kuin myös bloggaajien puolelta. Fitfashionista tuli nyt tosiaan osa A-lehtiä, kuten www.lily.fi, ja olen ihan varma, että tämä vie Fitfashionia eteenpäin hyvällä tavalla :)

Uusista tuttavuuksista puuhenollen ihastuin A-lehdillä moneen bloggauskolleegaan. Nyt jälkeenpäin löysin ihanan, ensivaikutelmalta hyvin saman tyylisen Marissan blogjutun tapaamisestamme. Käykää kurkkaamassa millaisen ensivaikutelman Sairaan Kaunis Maailma -blogia kirjoittava Marissa sai minusta, ihanasti kirjoitti meistä jokaisesta jotain TÄNNE <3

Viikonloppua vietin myös TUSKAssa. En ehkä se perinteisin TUSKA-mimmi? :Dkuva 3 (3)
Mun firmalla (www.boostfactory.fi) oli taas mimmit töissä EMP:llä ja ihastuksekseni sain itselleni ja Lasselle VIP -liput festareille la&su!

Before TUSKA faces:kuva 1 (9) kuva 2 (8)AT TUSKA faces :Dkuva (9)Lauantaina keli oli ihan mielettömän hyvä ja festareilla oli ihan tosi hauskaa! Tapasin paljon kiinnostavia ihmisiä ja tykkäsin hirmuisesti yllättävän ystävällisestä Rock-ilmapiiristä. kuva 1 (8) kuva 2 (7)Sunnuntaina satoi, satoi ja satoi. Mimmit taisteli taas olosuhteita vastaan lämpimästä Daddy’s Girlin haalareihin pukeutuneena, kesäkuussa :D Ei huhhuh. Kävin itsekin su pyörähtämässä viemässä laatikollisen lisää promokamoja, oli kuulemma mennyt niin hyvin, että piti vahvistaa saldoja, wii! kuva 2 (6) kuva 1 (7) kuva 3 (2) kuva 4 (2)Inferno.fi oli (yllättäen) onnistunut kuvaamaan mun kuvan kauniin supertyöntekijän! Festarit meni tosi hyvin ja olen TODELLA ylpeä koko promotiimistä!

Kuva: Heidi & Markus Paajala / www.inferno.fi
Kuva: Heidi & Markus Paajala / www.inferno.fi
boost factory promotions
Haalarit: www.daddysgirl.fi

TUSKAN jälkeen piipahdin Tammisalossa parhaan ystävän J:n luona, milläs muulla kuin After Susheilla :D Nam!kuva 1 (13) kuva 2 (11)Viikonloppua varten kävin myös Studio Helsingillä hakemassa UUDET RIPSET! Ripsitaukoa kertyi parin kuukauden verran kun edellinen ihana ripsiteknikkoni Getter vaihtoi työkuvioitaan ihan toiselle alalle korujen pariin. Nyt Studio Helsingin ripsisalonkia pyörittää vähintään yhtä hyvää jälkeä tekevä Menna! Blogini yhteistyö-osiosta löytyy Studio Helsingin ripsihinnoittelu, itse olen todella tyytyväinen! Varauksen yhteydessä sanokaa terkut Akulta :) Btw, mun ripset on muuten D-kaarevuudella ja kaikista ohuinta mahdollista kuitua, tykkään eniten <3

Tässä ennen & jälkeen:studio helsinki ripsienpidenns

Nyt weekendinä löydettiin myös meidän hääpaikka! Siitä lisää pian ;)
Älkää välittäkö sateesta, se on vaan vettä! Stay happy :)

/Aku

Aku

5 vastausta artikkeliin “Bloggaajatapaaminen, TUSKA & uudet ripset”

    • Samoin, Outi! Ei suakaan voi kuvailla ilman sanaa pirteä ;) Sulla on muuten tosi ihana hymy! Tykkään niin sun iloisista treenikuvista :)

    • voi kiitos :) <3 seuraavaa miittiä odotellen niin pääsee lisää ja paremmin tutustumaan :)

  1. Oii sä oot kyllä niin ihanan pirtsakka tyyppi ja hehkut sellasta raikkautta sekä positiivisuutta! Oli ihana nähdä sua :)

    • Hei ihana, kiitos samoin <3 Oisin voinu jäädä sinne juttelemaan vaikka aamuun asti, harmitti kun "häädettiin" jo 21:00 :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta