Blogi täyttää tänä vuonna 3v! Miten blogiani voisi parantaa?

Heippa rakkaat lukijat! Te ensimmäiset 5, jotka kiinnostuitte kisapreppihöpötyksistäni suunnilleen 3 vuotta sitten kun blogini perustin ja kaikki te, jotka olette sen jälkeen liittyneet matkaani, ehkä jopa tänään ensimmäistä kertaa :)

Mihin aika on mennyt? :D Muita blogeja lukiessani tulee välillä vastaan ”Blogi 5v!” -otsikoita, mutta koskaan en ole ajatellut miten vanha omani on. Jouduin äsken tarkistamaan millloin julkaisin blogin ja päivämääräksi selvisi 12.12.2012, eli tässä on nyt kahdet synttärit mennyt ohi :D

En silloin 2012 osannut mitenkään aavistaa millainen vaikutus blogillani olisi muihin ihmisiin tai siis kiteytettynä, että ketään kinnostaisi. Alotin kirjoittamaan blogiani ihan itseäni varten tekemällä kisavalmennuksestani julkisen. Ajattelin, että se pitäisi minut paremmin ruodussa kun dieettaaminen on julkista.

2013 tuli pyyntö siirtyä 30 ensimmäisen joukossa FF-bloggajaksi. Mun pikku blogi haluttiin uuteen portaaliin ja oli vielä sopimuskin, jossa puhuttiin rahasta?! Rahaa bloggaamisesta? Olin realitsi ja päätin, että jos tienaan yhdet uudet lenkkarit vuodessa – oon tyytyväinen mun saavutukseen ja blogituloihin. On tässä parit lenkkarit jo tienattu :D Voitte arvatakin miten yllättynyt olin, siis olen, että tästä on tullut melkein kuin työ. Ei se vielä työltä tunnu kun postaankin niin harvon, mutta kun sillä tienaa jotain, niin kai se työ on? Nykyään tulee ihan tyhmä olo kun joku kysyy mitä teen ja selitän, että mulla on firma ja mitä kaikkea firma sitten tekee.

”…ainiin ja on mulla sellanen blogikin!” :D

Oudointa on ollut kun te lukijat olette joskus tunnistaneet jossain ja tulleet moikkamaan. Tulee ihan hassu olo ja älkää nyt ymmärtäkö väärin, oon tosi imarreltu jos näätte ja moikkaatte! Jälkeenpäin mietin omassa päässä, että ”Ou mai gaaaaad…. mulla on LUKIJA! …ja se sano moi!

Ihan huiipu fiilis ^^

Suurin saavutukseni blogilla on ehdottomasti ollut pt-asiakkaat, jotka pääasiassa löytävät luokseni tätä kautta. Heidän jatuvaa kehitystä, niin fysiikassa kuin itsetunnossa on ollut ilo seurata. Valmentaminen ei ole ollut minulle missään vaiheessa pelkkää kyykkytekniikan tai hauiskäännön opettamista. Paljon tärkeämpänä pidän onnellista ja tasapainoista elämäntyyliä <3

Ihanaa on myös ollut tässä matkan varrella saada tehdä yhteistyötä useiden mahtavien yhteistyökumppaneiden kanssa!

Nyt haluaisin koittaa edes pienillä parannuksilla viedä blogiani eteenpäin, joten kertokaa mikä ärsyttää, mitä voisi tehdä paremmin tai toisin ja vastaavasti mitkä on sellaisia juttuja joista on hyvä pitää kiinni?

Aiemmin ole keskittänyt tekstini, ehkä siksi, että se on omaan silmään symmetrisempää. En tiedä onko joku vika päässä kun tollasia miettii. Eläintarvikeliikkeen myyjänä työskennellessäni olin ihan fanaattinen etikettejen eteenpäin kääntäjä :D Need to be perfect! …mutta onko teksti näin vasemmalle ryhmittyneenä kuitenkin enemmän perfect?

Entä sisältö? Kiinnostaako eniten ruokakuvat, mitä söin tänään -tyyliin? Onko treeniaiheisia juttuja liian vähän? PT-asiakkaiden muutosbloggauset?  Mitenkäs lifestyle tyyliset postaukset, päivän outfit? Oonko edes kirjoittanut sellasia aiemmin? Pitäisikö?

Kauneudenhoito, meikki, hiukset, ihonhoito? Kampausvinkkejä on toivottu aiemmin ja oon vaan lykännyt sitä, koska videokuvaaminen on niin raskasta ja tarkaa. Pitäisikö opetella paremmaksi tutorial videokuvaajaksi? Vloggaus, hot or not?

gjhgj

VAI pitäisikö vloggailla ihan muistakin jutuista kirjoittamisen sijaan? Mua pyydettiin joku aika sitten vlogian puolesta sinne vloggailemaan, mutta en vielä ole lähtenyt. Pitääkö muutenkaan mennä sinne vai vaan postata videoita täällä?

Entä firmajuttuja, koirajuttuja, lisää vai vähemmän?

Vai tuntuuko siltä, että jos pyytää lisää koirajuttuja niin mun blogista tulee koirablogi kun postaan niin harvoin? Eli kuinka usein haluaisitte mun kirjoittavan, kuinka usein jaksatte lukea :D? Kolme kertaa päivässä Kenzan tyyliin vai olisiko jotkut tietyt bloggauspäivät hyvät esim. ma ke ja su?

Kuvien laatu? Ottaako päähän *askat kännykkäkuvat vai tuleeko niihin edes kiinnitettyä huomiota? Olisiko joku kunnnon kamera parempi? Tekisikö muotibloggaajien tyyliset super-photoshoot-mega-awesome-kuvat blogistani paremman? Siis ihan oikeasti kysyn, koska kyllä mä voisi opetella :D Itsensä kehittämisestähän tässä nyt on kyse.

www.kayture.com blogia pitävä upea Kristina Bazan
www.kayture.com blogia pitävä upea Kristina Bazan

Kertokaa mielipiteenne, ihan rehelliseti vaan!

Antaa palaa! Jokainen pienikin kommentti otetaan avosylein vastaan (ehkä itken vähän jos on kauhean kriittinen palaute, mut kyl mä selviin). Miten blogini olisi parempi?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

45 vastausta artikkeliin “Blogi täyttää tänä vuonna 3v! Miten blogiani voisi parantaa?”

 1. Heippa Aku,

  Jatka samaan tapaan kirjottamista, tasapainoisesti vähän kaikesta. Niitä sun PT asiakkaiden muutoksista on kiva lukea. Saa itsekin motivaatiota. Ja sitten ois kiva jos postaisit henkisestä hyvinvoinnista jotakin.

  • Kiitos Suvi! Mielelläni kirjoitan henkisestä hyvinvoinnista – check :)!

 2. Jotain meikkaus juttuja olis kiva nähä? Etkös meikannut itse kisoihinkin? Nykyinen sisältö on hyvä, useammin voisit tietysti kirjoittaa:) mietin noita kuvia ett joo onhan hyvälaatuset kuvat kivempiä silmälle mutta toisaalta jos teksti on mielenkiintonen niin kuvan laadulla ei oo niin väliä:)

  • Kiitos Sandra!

   Joo meikkasin itse kisoihin, oon kyllä siitä kehittynyt kohta 2 vuodessa aika paljon. Nyt kun kattelee kisakuvia, niitä lähikuvia, niin en ole mitenkään liian ylpeä omasta meikkisuorituksesta :D …mutta lavalla oli ihan toimiva! Ei näyttänyt kuvissa meikittömältä, eikä mun mielestä miltään drag queeniltakaan :)

   Ehdotukset: check!

 3. Mulle on ihan sama mistä kirjotat, luen silti. :D Eka postaus, jonka luin tästä blogista, liittyi jotenkin sokerista/karkista irtipääsemiseen ja siitä lähtien on tullut blogi tsekattua säännöllisen epäsäännöllisesti. Erityisen tykkään teidän meiningistä sen takia, että kaikki asiat tehdään jotenkin niin täysiä ja perusteellisesti. Tällä tarkotan sitä, että kun järjestetään häät, niin sitten tehdään se viimestä päälle hienosti tai kun koira sairastuu, lähdetään toiselle puolelle Suomea, että koira pääsee parhaaseen hoitoon. Mitään ei siis tehdä huolimattomasti ja noin 58 prosenttisesti, vaan aivan sata lasissa. Se on jotenkin ihailtavaa ja herättää aina paljon ajatuksia, vaikka ei olisi kaikista jutuista samaa mieltä.

  • Hahaa :D! Se oli ”Kuinka hillitä makeishimoa? SayNo2Sugar!” ja nyt sun innoittamana kävin päivittämässä sen!

   http://aurorarenvall.fitfashion.fi/kuinka-hillita-makeishimoa-sayno2sugar/

   Siellä oli teksti mite sattuu ja kuvat vinksallaan, johtuen siitä, että blogi siirretty silloin bloggerista tänne + en muutenkaan tiennyt millainen ulkoasu olisi hyvä tekstille… Laitoin myös ”Edit” -kohtia, sillä en nyt enää ihan kaikessa ole samaa mieltä kuin silloin :D

   Kivaa kun olet ollut messissä niin kauan ja kiitos kehuista!

   P.S oon vähän kateellinen teidän grillistä… zucciiniiiiii <3

  • Komppaan! Kirjoita vaikka kukkien asettelusta, luen silti:D päivä kanssani-postaus ja kaikki liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät kiinnostaa

  • Hyvin sanottu rahkikselta, tuo on kyllä yksi painavampia syitä, miksi tätä luen. Siis tuollainen asialle omistautuneisuus ja innokkuus on vaan jotenkin mahtavaa.

  • Ahahahaaa :D Kukkien asettelu – repesin totaalisesti kun luin tän :D Äää :D Mut hei ihana kuulla, että kaikki luetaan! Ehkä joku päivä valkkaan jonkun totaali random aiheen ihan vaan teidän kahden iloksi :D<3 Kiitos ehdotuksista!

 4. Sun kaikkia juttuja luen tietty, mutta eniten tykkäsin tyylistä silloin alussa, kun käsittelit just niitä treenejä, syömisiä, dieettiä ja omaa kehitystä jne. Eli kua kiinnostaa eniten jutut jotka kertovat sinusta ja sun arjesta :D Vähemmän kiinnostaa vinkit ja asiakastarinat. Ja blogia saisi päivittää tosi paljon useammin :D oon aina ihan fiilareissa kun oot päivittäny xD

  • Koska oon siis nimenomaan niin aktiivinen stalkkeri et oon lukenu joka ikisen postauksen ihan fast-space ajoilta lähtien :D

  • Hahaa ihana :D! Etenkin kun muistit ton Fast Spacen… :D

   Kiva kuulla toiveita. Treenit on ehkä vähän jääneet vähemmälle täällä senkin takia, että teen sitä työkseni nykyään, eikä se ole mulle enää niin uusi ja jännä juttu kuin sillon alkuaikoina. Salilla lähes joka päivä useita tunteja. Ei vaan tee aina mieli puhua siitä kun tulee kotiin :D Nyt oon kyllä pikästä aikaa saanut kunnon tulen perseen alle omiin treeneihin, että kai sitä pitäisi pari belfietä tänne jakaa.

   Itse ihailen meidän portaalin Ida Jeminaa. Hänellä on niin ihailtavan kaupallinen (siis hyvällä tavalla myyvä/toimiva/asiallinen) blogi, etenkin just treenijuttujen osalta!

   Ei ehkä sellasta sun lempparitreeniä noi perseen-nitkutukset, vai? Mietin vaan tässä nyt kun asiaan paneudun, että mitä Punttimimmi haluaa Aurora Renvallilta, Booty Camp -valmentajalta :D? Kerro siis toki millaisia treenipostauksia odotat/haluat? Mä kun en mitään voimanostajaa ole nähnytkään :D Tietty on olemassa muitakin treenejä kuin pakaratreenejä.

   …vai onko?

  • Hahah, siis eihän kaikkien todellakaan tarvitse mitään voimanostajia olla :D ymmärrän kyllä ton ettei tee hirveesti mieli kirjoittaa asioista mitä töissä tekee enää työpäivän päätteeksi.

   Itse en jaksa lukea kaupallisia blogeja tai sellaisia missä jaetaan vain vinkkejä, treeni- ja ruokavinkkejä en oikein missään blogissa jaksa lukea. Kiinnostaa nimenomaan ne jutut susta. Sun treeneistä, arjesta, mielipiteistä ja hassuista jutuista mitä on tapahtunut. Kuten se kuiva muna omena juttu :D Kantaaottavia tekstejä on aina kiva lukea :D Vaikka tyyliin päivä sun matkassa tai fiiliksiä millaista on kun harrastuksesta tuli työ!

   Tosi hyvä miettiä mitä haluaisin sun blogista lukea, saatan samalla parantaa omaani :D

   PS. Ehdoton peukku keskittämiselle. Mua taas ärsyttää ihan sikana kun kuva on keskellä ja teksti vasemmalla. Ja tätä tekstiä oli outoa lukea kun on tottunut sun keskittyneeseen tyyliin eli jatka samaan malliin :)

  • Hahhah sä kyllä muistat kaiken :D ”Puolikuiva munaomena” =DDDD Jos joku ihmettelee mikä tää juttu on niin sen voi lukea täältä: Maailman noloin sponsoroitava :D

   No just sen takia halusin kuulla mistä just sä haluat lukea, oli kiinnostavaa kuulla, koska me treenataan niin erilailla. Mielenkiintoista! Oli tosi hyvät ehdotukset, kiitos!

 5. Hei Aku!

  Blogiasi on ilo lukea, melkein saisi tulla postauksia enemmänkin ;) itse tykkään muutoskuvista/jutuista motivoi) ja treeni jutuista, mutta kivaa tasapainoa tuovat oman elämän jutut kuten häät jne. Ruokajuttuja olisi ihana lukea enemmänkin :) jotain proteiinituunauksia eri ruuista, erilaisten urheilutuotteiden vertailua ja vaikkapa viikon mitäolensyönyt yhdessä postauksessa olisi mahti :) itse en kaipaa mitään mastervalokuvia, minusta peruskuvat sopivat tähän jotenkin, tuovat blogia lähemmäs lukijaa^^ ja joo treenaamiseen kuuluva mielenhyvinvointi kiinnostaisi kanssa :)

  keep up the good work! Luen silti aina ;)

  • Heippa Julia!

   Olipa kiva palaute :) Kaikkiin kohtiin. check!
   Ihana kun ilmoitit lukevasi ”silti aina” :D

   Parhaita treenejä toivottaen <3

 6. Ihan kaikkea vaan! Siis ihan arki juttuja, ruuista, treenistä, muutoksista, vaikka meikistä, hiuksista, vaatteista, ihan sama mitä, kaikki aina luen innoissaan:) lisää kuvia sinusta! ja kyllä ehdottomasti vloggaukselle:) ja kuvat ovat olleet hyviä mielestäni!

  • Kiitos Emmi palautteesta! Ihanasti sanottu, kaikki huomioitu :)

   Vloggausta saan nyt sitten alkaa harjoittelemaan, saa nähdä kuinka moni pelästyy piipitystä :D

 7. Aiheet on nyt jo hyviä ja vaihtelevia, toki toivoisin että postaisit useammin :)
  Mutta pakko nyt kysyä, että oonko jotenkin urpo mutta mä en saa millään blogin iäksi 3,5 vuotta jos oot perustanut sen 12.12.2012? En kyllä luota omaan matikkapäähän !! :D

  • APUA :D NOLOA =DDDD

   Joo.. saan nyt alkaa muokkaamaan tätä tekstiä ihan otiskkoa myöten :D

   Kiitos Elina :D!!

  • Nyt on editoitu! Ei nyt ihan putkeen mennyt :D Blogi siis 2,5v eikä 3,5v kuten ensin ilmoitin… Toisaaalta, kuten Punttimimmi tuolla ylhäällä mainitsi, aloitin Fastin Gym Spacella 04/2012, eli periaatteessa 3v tullut jo täyteen. Tuota tuskin kukaan muu kuin Punttimimmi tiesikään.

   No anyway kiitos Elina kommentista, ihan kaikin puolin :)

  • Hahaha, mut hei tekevälle sattuu!! ;D Ja vielä sen verran, että koiriin liittyvät jutut on aina mielenkiintoisia ja mielelläni lukisin miten teidän parantuminen sujuu jatkossa. Sydäntä vaan särki lukea tosta teidän tapauksesta :/

  • I know, niin munkin :/ Kyllä se Namu siitä! Maailman reippain pentupallo kun on :) Ehdottomasti päivittelen kuulumisia <3

 8. Oliskos se blogin ikä kuitenkin 2,5v eikä 3,5v jos ensimmäinen postaus on ollut joulukuussa 2012 ;)

  Enivei, jatka samaan malliin :)

  • Elina tästä jo infosikin, eli propsit teille! …sillä yli 800 ihmistä on jo lukenut tän postauksen ja te huomasitte ;)

   (No offence muut, enhän itsekään tajunnut)

 9. Jatka tekstin keskittämistä vaikka muut bloggaaajat olisivat mitä mieltä! Se sopii sun tyyliin ja musta oli outoa lukea tätä tekstiä kun ei ollut keskitetty :D

  • HAhaa ihana :D Mä vähän jo kerkesin tottua ajatukseen vasemmalle ryhmitetystä.. ja kyllä, luin vähän aikaa sitten kirjoitetun postauksen täällä samassa portaalisaa, jossa mainittiin, että tekstin keskittäminen on JÄRKKYÄ !!! :D Mä sitten kelasin, että ”Jaaa, ehkä se sitten on. Ok, mä lopetan.” :D

  • Hihiii iteki just mietin samaa! Kun on kummiski yli 2 vuotta lukenut keskitettyä tekstiä sun blogista, et aina jos nään jonkun muun kirjoittaman keskitetyn blogitekstin ajatellen aina ensimmäiseks et ’Oliks tää nyt sittenki Akun blogi’ :D

  • No voi juma :D Hylkäättekö mut jos lakkaan keskittämästä :D? Ihan pelottaa mun ratkasu tän suhteen :D

   Toisaalta AINA Kun julkasee tekstin ja on keskittänyt sen niin joku wordpressissa flippaa ja randoma osa tekstistä on vasemmalla… Sit saa taas mennä muokkaamaan ja päivittämää. Sanon ”taas” koska löydän 700 kielivirhettä julkaistuani, perus.

 10. Aloin aikoinaan lukemaan sun blogia, kun treenasit BF:Iin. Kaverin vierellä, joka treenas samoihin kisoihin ku sä tuli itsekin treenattua. Sain sulta tuhat vinkkiä mitä pistää suuhuni ja missä muodossa, kiitos siitä Eron muihin blogeihin tuli siinä, että kerroit sen elävämmin. Tehtiin tällästä iltapalaa.. Mies oli tehny tälläsiä.. keksittiin et näistä saa tehtyä tällästäkin herkkua.. jne jne vaikka itellä treenit jäikin niin jatkoin sun blogin lukemista ja tadaa eilen palasin salille muutoskuvat nosti tän ahterin sohvalta ja loi motivaatiota! Mua ei ainakaan kiinnosta onko kuvat otettu millä… kunhan saa selvää ehkä kännykkä on just hyvä ku on aina matkassa ja tilanteissa mukana.. ei tule tekemällä tehtyä. On ollu ihana lukea ihan yleisesti sun elämästä ja koiruleista. Muoti ja hius jutut kiinnostaa aina, joten kirjoja ihmeessä niistäkin. Kiinnostais myös miten saat koiran omistajana kaiken mahtumaan kalenteriin.. itellä tuntuu et on hankalaa yhdistää työtä, treeniä ja koiria.. Noi mun karvapallot ku inhoaa jäädä kotiin yksin. Usein kuulenkin huudon autolle asti kun lähden kiitos blogistasi!

  • Hei jee Sanna, ihana kuulla miten olet hyötynyt tästä kaikesta! Kiitos myös pitkästä palautteesta :) Pidän kaikki ehdotukset mielessä! Terkkuja karvapalloille <3

 11. Hei Aku,

  Kiitos mielenkiintoisista postauksilla. Vblogit olis mielenkiintoisia. Mainitsit postauksesta palkasta, oikea termi on ehkäpä palkkio. Mut se on totta että blogeilla voi tehdä 10-20te vuodessa helposti, etenkin kun on seuraajia. Minunkin sivuni seuraa tätä blogiasi. Ja tuo aihe sai minut tulemaan tänne.

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja salitreenejä!

  • Moikka Jyri!

   Tiedän, ettei ole palkkaa, etenkin kun itse olen alusta asti laskuttanut oman osakeyhtiön kautta. Ei vaan mun mielestä sopinut tohon, halusin luoda fiilistä ;) Moisiin palkkiosummiin ei nyt ihan kyllä vielä ylletä, että en itse käyttäisi sanaa ”helposti” tai sitten en vaan vielä hallitse tätä bloggaamista alkuunkaan :D

   Kiitos kehuista ja parannusehdotuksesta :)!

 12. Mä kans luen kaikki sun postaukset ja oon eksyny tänne aika alusta asti :)
  Toisaalta olis kiva, jos postauksia tulis useammin, mut vaikka ei tuliskaan ni ei haittaa: Laatu kun korvaa määrän.
  Kuvien laadulla ei oo mitään väliä, kännykällä räpsästyt selfiet ja muut on mun mielestä ihan hyvä, pääasia, että kuvia on (=
  Oon samoilla linjoilla ku Punttimimmi, et kaikki ihan perusjutut, safkat + treeni on mielenkiintosia, vaikka oli kyllä kiva lukea teidän häistäkin, kun on omat tässä suunnitteilla, samoin kun koirasta, kun sekin on tarkoitus kohtapuoliin hankkia. Heh… tuun näköjään vähän perässä kaikessa :D. Mut siis, sulla on hyvä ja mielenkiintoinen blogi ja tykkään siitä miten täysillä teet asiat ja siitä miten vahvoja mielipiteitä sulla on.

  • Ihana Minna kiitos! Etenkin siitä miten pitkään olet ollut linjoilla!

   Kaikki elää elämäänsä omaa tahtia ja omassa järjestyksessä, en sanoisi, että jälessä tuut ;) Mulla kun on ne yliopistot vielä käymättä, oon valinnut tän oman järjestyksen: lukio & duuni, oma firma, pt-koulutus, naimisiin, koira -> toinen koira, yliopisto, varmaan muutto ulkomaille, ehkä toinen firmakin tai who knows minne meen töihin ja mitä tekemään?

   Mitä oot muuten itse aatellut häiden ja koiran jälkeen :)? …mutta siis kiva vaan kun kuljetaan aika samaa tahtia! Voit vähintään oppia mun vrheistä, kuten noissa joissain hääjutuissa :D

   Ehdotukset: check!

  • Hyvä kysymys :D meil on tässä pienimuotoinen paritalonrakennusprojekti meneillään, et kunhan saadaan se valmiiks ja lihoiks niin oon luvannu lähtee kans ulkomaille asumaan joksikin aikaa. Tosin voin olla toista mieltä, kun saadaan oma piha ja koira kotiin niin voi ihan perusarki viedä voiton jenkkeihin muutosta :) Onneks sitä ei tarvii tietäkään mitä elämä tuo tullessaan, kunhan vaan menee eteenpäin (=.

   niin ja piti tosta tekstin keskittämisestä vielä sanoo, et se jotenkin sopii tähän sun tyyliin, eikä haittaa yhtään

  • Thanks!

   Aivan oma talo, unohtui omasta listasta! Olethan edellä ;D Haha! Ei mutta kyllä tää vuokra-asuminen saisi mielellään stopata tähän nykyiseen kämppään ja alkaa sen jälkeen sijoittamaan niitä masseja järkevämmin omaan kotiin. Varmasti hyvin jännä vaihe teillä nyt kun rakennatte! Muistakaa asentaa ovikello oven alaosaan niin pennun voi opettaa painamaan sitä kun haluaa pihalta sisään, näin tuttavamme tekivät :D

  • Eikä, ihana koiraovikello :D Joo pitää pistää harkintaan.
   Niin kyl se oman asunnon osto kannattaa, jos vaan lainan saa. Varsinkin kun Helsingin seudulla en asuntojen hinnat ei kauheesti laske vaan tuppaa vaan nousemaan.

 13. Ihana blogi sinulla. Minustakin olisi ihana lukea postauksiasi vaikka päivittäin. Pakko myöntää, että minulla on tapana käydä kerran päivässä tsekkaamassa sinun blogi ;) kiva lukea kaikenlaisia juttuja elämästäsi. Olen samanikäinen tyttö ja sulta olen saanut monenmoista vinkkiä vuodesta 2013 lähtien :)
  Kiva olisi lukea ruokapäiväkirjoja, meikkauksesta, koirasta ym. Ihan kaikki ;)
  Sulla on ollu kivoja valokuvia täällä, ei ainakaan mun mielestä tarvitse niiden laatua kohennella. Ja joku videopostaus olis kanssa hauska!
  Kivaa viikkoa! <3

  • Ihan huippua miten kauan olet seuraillut! …ja vielä paljastus, että käyt täällä kurkkimassa – ihan loistava :D<3! Kiitos mielipiteistä, etenkin ihanista kehuista ja toiveista: check kaikkiin :)!

 14. Hei,

  Ihana blogi! Oon seurannut tätä nyt jo pari vuotta :-)

  Ruoka-aiheisia postaukset ovat aina kivoja, niitä voisi olla enemmänkin. Sellanen 3 postausta viikossa on yleensä sopiva, kun jos tulee joka päivä niin ei itsekään ehdi millään kaikkia lukemaan :-D Lisäks kuvien laadulla ei ole niinkään väliä, vaan se, että niitä ylipäätänsä on!

  Kevätterveiset!

  • Kiitos Amanda! Ihana kuulla, että olet ollut noin pitkään messissä <3

   Suunnittelen noita postauspäiviä, joku sellainen kolmen setti voisi olla toimiva ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta