BLOGI UUDISTUU 2015

Oon niin innoissani häistä, etten pysy housuissani!

En oikeesti osaa olla ajattelematta naimisiinmenoa. Se on ollut mun haave ihan pikkutytöstä lähtien ja nyt siitä on tulossa totta! Tällä viikolla pitäisi vihdoinkin varmistua pari tärkeää asiaa, jotka sitten määrittävät lopullisen hääpäivän. Selvää on ainakin se, että aion vaihtaa sukunimekseni Renvall.

Keväällä vaihdoin blogin nimeksi Cupacake Princess koska olin ihan korvia myöten täynnä Fitnessakua.. Joku nimi piti keksiä tälle vuodelle 2014. Moni on kysynyt miksi vaihdoin tässä välissä niin selitän sen yleensä näin: Sanotaan vaikka, että ammattisi on myyjä ja nimesi on Emmi. Haluatko, että blogisi nimi on MyyjäEmmi? :D …tai jos olet vaikka sairaanhoitaja nimeltä Sanni: sairaanhoitajasanni.fitfashion.fi ?

Jossain vaiheessa tulee vaan sellanen olo, että oon mä muutakin. Fitness on edelleen mun elämäntyyli, enkä nyt tarkoita, että olen kyllästynyt sanaa ”fitness” vaan yhdyssanaan ”fitnessaku”. Siksi siis tämä nykyinen blogin nimi. Lisää löpinää siitä TÄÄLLÄ vanhassa jutussa.

Cupake Princessin ei siis ikinä ollutkaan tarkoitus olla ikuinen vaan väliotiskko. Todellinen suunnitelma on ollut vaihtaa blogin nimi heti häiden jälkeen ihan omalle nimelleni. Näin kun itse elää ja muuttuu niin käy blogillekin:

2012: Tyttö sä oot tikissä
2013: Fitnessaku
2014: Cupcake Princess
2015: Aurora Renvall

Tää on nyt sitten lopullinen nimi :D

Aluksi en halunnut ollenkaan paljastaa omaa nimeä. Vieläkin vähän kauhistuttaa olla näin julkinen. Sitten aina miettii, että kymmenet tuhannet muutkin on ja ihan hyvin niillä menee.

Koitan nyt purkaa tätä naimisiinmenoinnostusta tätä kautta ja suunnitelinkin tänään vähän uutta banneria :D Hyvä olla ajoissa liikkeellä, eikö niin aina sanota? ;) Häämatkalla voisi vähän kuvailla, mutta luonnokseen kun ei ollut omaa oikeanlaista kuvaa niin lainasin tämän täältä:
http://selectcollectiontravel.blogspot.fi/2013/03/haute-couture-travel-with-qr-reader.htmlaku banneri 2015 copyWhatchu think?

Sitten vaihdetaan blogin osoitekin aurorarenvall.fitfashion.fi
Nyt nimenvaihdon yhteyteen päätettiin ettei vaihdetakaan fitnessakua pois osoitteesta, sillä suuri osa googlehauista menisi mönkään ja kaikki pitäisi linkittää uudelleen. Ensi vuonna vaihdan sitten instaprofiilin ja Facebookinkin. FB kyllä ärsyttää kun en saa MILLÄÄN vaihdettua nimeä siihen.. ”Bikini” -tökkii siellä aika lujaa kun en enää kisaakaan. Olikos se niin, että jos on yli 300 tykkääjää niin nimeä ei voi vaihtaa ilman lupaa ja kun pyytää lupaa niin tulee tämä:Untitled-2 Untitled-3Ooooh… aint no helppou.

Tehdään sitten kokonaan uusi kun se aika on! Kivaa kun saa tilata kaikki passit, ajokortit, kelakortit, kantiskortit ym. uusiksi! Saapahan paremman kuvan ajokorttiin. Edellisessä mulla oli prätkäkypärä päässä kun ajoin kuvauksiin ja kivasti kypärää pois ottaessa se pyyhki mun toisen kulmakarvan pois :D Olin siis meikannut ne ja kulmakynävärit jäi sitten kypärään, en tietenkään itse tajunnut mokaa ajoissa. Kulmat ihan eri paria siinä kuvassa.. kuva 2 (6):D
/Aku

 

Aku

6 vastausta artikkeliin “BLOGI UUDISTUU 2015”

    • Kiitos Janita! Pitää ottaa hyvä kamera mukaan, ei mitään iPhone kuvia sitten :D

  1. Voi, mä voin niin aistia sun hääinnostuksen! Se on niin suloista. :) Meilläkin on häät pian tiedossa, ja oon itekin käynyt moneen kertaan kortin vaihtamisrumbat läpi, ja odotan itekin sitä uutta kuvaa ajokorttiin. Voi elämä, miten oon kehdannut laittaa semmosen kuvan mun ajokorttiin…! No pian saa senkin sitten pois. ;) Nauti kutkutuksista, ne tuntuu täällä asti!

    • Ihana kommentti Emma :D <3 Onnea ja iloa teidän hääpäivälle :)!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta