Blonde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin pari viikkoa vanhoja hassuttelukuvia Namun kanssa, joissa olen vielä blondi. Vähän on ikävä jo. No, torstaina saadaan tukka kuntoon. Olisipa jo torstai.

Lasse kysyi mitä haluan joululahjaksi. Kerroin, että oon tässä katellut (lue: kuolaillut) Anastasia Beverly Hillsin tuotteita, taas. Uutena ihastuksena heidän Liquid Lipstick, joista on tietysti miljoona ihanaa sävyä. Lassen joululahja, siis minulta hänelle on jo tiedossa, mutta en sitä tietenkään täällä voi paljastaa :)

Yksi ihana asia tässä joulun odotuksessa on ollut se, etten ole nähnyt hirveästi niitä joulukalenteripostauksia tyyliin ”luukku numero X”. Ne on jotenkin ärsyttäviä, ehkä ne tuntuu jostain syystä teennäisiltä? Tulee mieleen se kun joskus luin jonkun blogista hänen mielipiteitään bloggaajien ärsyttävistä tavoista, joista yksi oli tekstin keskittäminen. Oops. Osui ja upposi – nyt tiedätte miksi mun teksti ei ole enää keskitettyä :D Luen itse eniten blogeja kännykällä, jolloin eroa ei pahemmin huomaa, mutta onhan se vasemmalle ryhmitetty asiallisempi, eikö? Sen kerran annoin muiden mielipiteen vaikuttaa elämääni. Varmaan hyvä niin.

Super mega ihanaa uutta viikkoa teille, tehkää hyviä valintoja ♥

// A couple of weeks ago I found some pics of me and Namu goofing around and in these pics I’m still blonde. I’m already some what missing it. Well, on Thursday my hair is going to be fixed. I wish it was Thursday.

Lasse asked me if I have any special wishes regarding my Christmas gift. I told him that I’ve been looking (read: drooling) at the Anastasia Beverly Hills collection, once again. My new product crush is the Liquid Lipstick and of course it exists in like a million different cute colors. My gift to Lasse has already been decided, but naturally I can’t talk about here yet :)

One awesome thing I’ve noticed this year is that there aren’t too many of those Advent calendar “window number X” –posts. They simply annoy me and I think it’s because to me, it seems kind of forced? That reminds me of that one time I read someone’s blog about things bloggers do that annoyed this blogger herself and one of those things was centering the text. Oops. Totally caught me there – now u know why my text isn’t centered anymore. Nowadays I do think its a lot more professional to keep it to the left, don’t u agree? That one time I let someone affect my decisions with their opinion. Probably for the best.

Have a super mega awesome new week, make good choices ♥

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

4 vastausta artikkeliin “Blonde”

 1. Tää sun blogi on aivan mahtava, tästä saa niin paljon voimaa ja energiaa.
  Miten sä oot noin aikaansaava ihminen! :)
  Missä sä käyt muuten nykyään ratsastamassa?

  Onko noi sun hiukset ihan omat, niin ihanan pitkät ja paksut! Saako sulta udella mitä ehkäisymenetelmää käytät, jos siis käytät? Jotain tiettyä e-pilleri merkkiä? :)

  • Kiitos ihana!

   On nyt vihdoinkin ihan omat ja paksut hiukset kun 2007 katkesivat kotivaalennuksen yhteydesä :/ Sen jälkeen en ole enää värjäänyt kotona.

   Nyt ei ole edes tuntunut aikaansaavalta kun toi pimeys tekee sen, että haluaisin vaan nukkua koko ajan. Viikonloppuna vedinkin hyviä 15h yöunia putkeen kun ei ollut tarvetta herätä :D

   Oon 18-vuotaaista asti, eli nyt 7 vuotta, käyttänyt samaa e-pillerimerkkiä Femodenia. Puoli vuotta oli vähän tunteiden myrsykyä, mutta sitten tasaantui. Tosi harva käyttää tätä merkkiä, eikä sitä mulle mistään tietystä syystä edes määrätty, mutta toimiva on ollut. Ainoa pysyvä ero, ehkäisytehon lisäksi tietty, on havaittu extra-tunteellisuus koskettavissa tilanteissa. Ihan jostain mainoksestakin saattaa valua kyynel tai pari jos on koskettava, katukoirien pelastusvideoista puhumattakaan :D

  • Ainiin ja nyt käyn Sipoon Östersundomissa pienellä Melmasin tallilla, jossa uusi vuokraheppani sijaitsee :)

 2. Mulla oli kanssa joskus paksu tukka jota en oo värjännyt koskaan. Olen syönyt Yasmin merkkisiä pillereitä 6 vuotta ja miettinyt niiden osuutta ohenevaan tukkaan. Olen lukenut jenkkisivuilta, että voisivat joillakin tiputtaa ajan mittaan hiukset päästä, joten mietin vaihtoa tai lopettamista.

  Hmm onkohan tää talli entinen Melanderin talli? Jos siellä on se pieni maneesi niin ilmeisesti on. Siellä on tultu aikoinaan 10 vuotta ratsastettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta