Personal Trainer Helsingistä!

Olen nyt virallisesti Fitfarmin lisensoima Personal Trainer!

1236420_10201357482635676_1457880053_n
Todella todella todella onnellinen tästä suorituksesta :) Voin kertoa, että Fitfarmin PT-kurssi ei ole helppo ja vaatimustaso on oikeasti korkealla. Itse sain tsempata extrapaljon kaiken tietomäärän kanssa ja todellakin viettää aikaa nenä kirjassa, mutta sitähän mä halusin! Nyt kun perushommat on hallussa on ihanaa kun pääsee syventymään niihin itseä kiinnostaviin aihealueisiin, kuten hormoonitoiminta ja cross training. Tykkään muuntenkin lukea kaikkia lehtiä ja uusia tutkimuksia terveyteen ja urheiluun liittyen. kehitys jatkukoon!

Kaikista eniten innoissani olen kumminkin siitä, että pääsen TYÖKSENI auttamaan ihmisiä kohti onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Juuri eilen juttelin J:n kanssa siitä, että vain 5% naisista on tyytyväisiä ulkonäköönsä. Nyt nostetaan sitä prosenttia! Itse olen tiputtanut yhteensä -15 kiloa 2010-2013 ja todellakin TIEDÄN nyt sen onnistumisen tunteen ja voin kertoa, että se on LOISTAVA ja ihan kaiken sen työn arvoinen!

fdjfff

Jos olet tekemässä uuden vuoden lupausta elämäntapamuutoksesta varmista, että olet todella valmis ja haluat sitä. Kaikki lähtee sinusta.

Nyt kun olen vihdoinkin valmistunut lupasin jakaa teille hinnastoni katseltavaksi. Hinnasto sisältää kaikki tarjoamani valmennuspaketit. Yksittäisiä ohjelmia en miellään tee. Miksi en? Siitä voi lukea aiemmassa postauksessani: http://fitnessaku.fitfashion.fi/kisavalmennus-ja-yksittainen-ruokaohjelma/.

Tiimiini on jo liittynyt useita loistavia ihmisiä, mutta paikkoja on vielä rajoitetusti jäljellä. Tammikuussa ja helmikuussa alkavat valmennukset myydän loppuun luultavimmin jo ennen uutta vuotta. Varmista siis sinäkin oma valmennuspaikkasi lähettämällä meiliä osoitteeseen [email protected] . Jos tunnet tarvtsevasi kannustavaa ja kehittävää valmentajaa: that’s me!

Tällä tuoreella PT:llä on hirveästi ideoita monipuolisiin ja vaihteleviin ruokavalioihin, rankkoihin rasvaa polttaviin ja lihasta kasvattaviin treeneihin puhumattakaan yhteisöllisyyden tunteen rakentamisesta! Haluan, että Team Aku on ennemmän kuin tiimi, fitnessperhe :)

Niin kuin kerroin tuossa äsken linkittämässäni jutussa minua inspiroi eniten huomattavasti ylipainoisten ihmisten auttaminen kohti parempaa elämää, sillä olen itsekin ollut aloittelija ja tiedän osaavani opastaa uusia elämäntapoja positiivisella ja ymmärtävällä otteella. Mikään kysymys ei koskaan ole tyhmä ja haluan painottaa, että valmennettavieni pitääkin kysyä tai kertoa aina jos jokin tuntuu hankalalta. Sitä varten minä olen täällä :) Tietysti itsekin pienemmän, mutta huomattavan, kehonkoostumusmuutoksen tehneenä haluan olla esimerkkinä ja valmentajana myös teille, joilla ei ole paljon painoa tiputettavana, mutta silti peiliin katsoessa ei hymyilytä tarpeeksi.

I can do it, YOU can do it, WE CAN DO IT!

946592_468730143217752_893718043_n

/Aku

www.boostfactory.fi/personaltraining

Aku

7 vastausta artikkeliin “Personal Trainer Helsingistä!”

 1. Miten pääsisin eroon ahmimisesta?
  Pystyn olemaan monta kuukautta syömättä herkkuja, mutta sitten sorrun ja ahmin pahasti. Ja kun kerran sorrun saatan ahmia parikin kertaa viikossa. Blogisi on muuten todella inspiroiva. :)

  • Ahmiminen on aika laaja käsite. Jos ahmiminen on sairaalloista, eli masuun menee tuhansia kaloreita ilman mitään kontrollia, voi kyseessä olla syömishäiriö, jolloin ainoa oikea tie tavoitteisiin on lääkärin tapaamisen kautta. Vaikea sanoa näin yhden kommentin perusteella. Täällä: http://www.syomishairioliitto.fi/syomishairiot/syomishairiot4.html on asiaa siitä, miten tunnistaa ahmimishäiriön vakavuus ja tuolla:
   http://www.syomishairioliitto.fi/syomishairiot/mista-apua.html on myös paljon tietoa asiasta.
   Jos kumminkin asia ei ole niin vakavaa sorttia, suosittelen ykkösvinkkinä ettet osta tai tuo mitään herkkuja kotiin, näin ei ole mitään ahmittavaa. Teet myös lähipiirille selväksi ettet ota vastaan mitään konvehtirasioita eikä sinulle saa kyläillessä tarjota mitään ylimääräistä :)
   Päätät, että kotisi on vain järkevää ruokaa varten :) Kiitos kommentistasi ja tsemppiä :)!!

 2. Onnea vaan uudelle PT:lle! Olisi mielenkiintoista lukea hieman enemmän tuosta sun PT-koulutuksesta, oliko teille esseitä tai muita tehtäviä, jotain pieniä välitenttejä ja varsinkin päättökokeet kiinnostais, eli minkälaisia asioita niissä testailtiin kirjallisesti ja toiminnallisesti :)

  • Hola Tonttu ja kiitos!
   Päättökokeena meillä oli kirjallinen ja käytännön koe. Kirjallisessa kysyttiin laajasti anatomiasta, lihasten toiminnasta, nivelistä, eri sairauksista ja treenaamisesta sairaana, syömishäiriöistä ja pyydettiin suunnittelemaan treeni ja ruokaohjelmat eri tyyppisille henkilöille. Oli muitakin kysymyksiä, mutta nämä ehkä niitä päällimmäisiä :) Toisessa kokeessa vedettiin valvonnan ja arvostelun alla treenit koeasiakkaalle. Fitfarm oli järjestänyt salille jokaiselle ohjattavan henkilön, jonka taustat, tavoitteet ja rajoitteet piti selvittää paikanpäällä. Käytännön kokeessa arvosteltiin ihan kaikki mahdollinen ihan äänen käytöstä, suoritustekniikkaan ja sen valvomiseen, valittujen liikkeiden kohdistuminen haluttuun lihakseen jne.
   Olisin toivonut esseetehtäviä, sillä opin itse niistä hyvin ja pidän niiden kirjoittamisesta :)
   Vastasiko kysymykseesi? :)

 3. Huomasin tuosta hinnastosta äkkiseltään pari kirjoitusvirhettä, niin ajattelin laittaa ne tähän jos haluat korjata. :)
  Eli:
  Pyritään kumminin siihen, ettei yksikään loma (kumminkin) ja
  Osamaksuun / kuukausiveloitukseen ei tule muita lisäkuluja kuin se, että osmaksun määrä pyöristetään ylöspäin (toisesta osamaksusta puuttuu a)

  Muuta ei käynyt äkkiseltään silmään. Hyviä treenihetkiä asiakkaiden parissa. :)

  • Kiitos!

   Yritän aina käydä noita läpi, mutta jotain menee silti ohi. Korjaan pikimmiten :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta