Booty Camp 2.0!

Booty Camp 2.0 on täällä!

booty camp banner 46

Ensmmäinen morning Booty Camp myi loppuun ja suuren suosion vuoksi niitä järkätään lisää! Tällä kertaa treenit painottuvat yleisön pyynnöstä iltaan. 

1947754_581606428596789_745597682_n

Ilta Booty Camp:in kesto on 5 viikkoa ja kahdesti viikossa kokoonnutaan Kalasataman EasyFitille jalkatreenejen merkeissä, pakaralihaksia painottaen! Jokainen treeni on erilainen, eli Campiltä saa paljon ideoita tulevisuuden treeneihin. Osaliistujia on max 6 per Booty Camp. Ryhmä pidetään pienenä, jotta jokainen saa myös yksilöllistä ohjausta. Campillä keskitytään takamuksen pyöristämisen lisäksi tekniikkaan, jota ohjeistan ennen treeniä ja treenin aikana. Raskaiden treenejen vuoksi Booty Campillä vaaditaan aiempaa liikuntataustaa ja terveyttä. En suosittele Booty Campia jos sinulla on esimerksiksi aktiivinen polvivamma. Ylipaino ei sen sijaan ole mikään este osallistumiselle, päin vastoin kannustamme mukaan positiiviseen tiimiin :)! Vaikka treeni on armotonta, ei valmennettavien ole taroitus kisailla keskenään vaan itseään vastaan :) Jokaisen kunto huomioidaan ja tukea saa aina! 

Yhteistreenit pidetään joka valmennusviikon torstaina kello 19:00 ja sunnuntaina kello 18:00.

Booty Camp:iin kuuluu ohjatut jalka/pakaratreenit ja niiden lisäksi valmennettavat saavat myös kuntosaliohjelman yläkroppaa varten. Yläkroppatreeneistä on videot, joissa ohjeistan itse liikkeet. Yhteishengen luomiseksi facebookiin on perustettu suljettu ryhmä valmennettaville, myös treeniohjelmat ja ohjestusvideot linkitetään ryhmään. Ryhmässä voi esittää kysymyksiä, joihin vastaan pikimmiten :)

booty camp fb ryhma

Campillä hikoillaan bikinikroppa esiin tehokkaassa tunnin kestävässä treenissä. Parhaiten treeni menee perille oikeanlaisen ruokavalion kanssa. Yksilöllisen ruokavalion saa Campin yhteyteen hintaan 40€.

Booty Camp -paketti:
-kesto 5 viikkoa
-10 erilaista yhteistreeniä, pakaroita painottaen
– salivuokran yhteistreenejen ajaksi
-treeniohjelma yläkropalle omatoimisia treenejä varten
-valmentajan suorittamat ja juontamat ohjeistusvideot omatoimisiin treeneihin
-Booty Camp treenipaidan 
-pystympi ja pyöreämpi takamus ;)

Hinta 290€ (sis. alv 24%) ja ruokaohjelmalla 330€ (sis. alv 24%).

Booty Camp 2.0 alkaa torstaina 10.4.2014 ja päättyy 11.5.2014

bootycamp tank

Vielä on tilaisuus tehotreenata pakarat kesää varten!

Varaa paikkasi Campille laittamalla meiliä minulle osoitteeseen [email protected] otsikolla ”booty camp”.

Paluuviestinä saat infopaketin ja taustatietolomakkeen, jonka avulla tutustun taustoihisi. 

Tässä Booty Campiläisten kommentteja ensimmäisen viikon jälkeen:

”Eka viikko Campia takana ja voi vaan todeta, että mahtava startti ollut. Treenit on ollu kovia ja lihakset on tuskasen kipeenä, eli sitä saa mitä tilaa. Helpolla treeneissä ei päästä, siitä pitää meijän orjapiiskuri huolta! Treenien monipuolisuus on taannut sen, että jo parista ekasta kerrasta on saanut todella hyviä vinkkejä tulevaisuuden treenejä varten.”

”Musta ainakin camppi sopii tosi hyvin tilanteeseen, jossa treenaa, muttei oikeen tunnu etenevän. Ohjatussa porukassa ”uskaltaa” tehdä aina maximisuorituksia. Ja ihan ykkösfiilis kun on ennen aamukasia jo treeni takana ja energinen olo! ”

”Kaks treeniä takana ja voin sanoa, että mulla ei oo ikinä ollu jalat ja pehva näin kipeinä!  se fiilis ku oot valmis lyömään hanskat tiskiin niin Aku tulee tsemppaa tekee vielä 10 vaikka luulit ettet pysty enää niin sen jälkeen ihan voittajafiilis!”

***

Rankan treenin jälkeen voi hymyillä tyytyväisenä ;) Tässä oma naama kunnon booty treenin jälkeen VS illemmalla. You gotta sweat it to get it!

1922458_1551319048426015_1365671835_n
P.S I dont sweat, I sparkle!1897014_1548263235398263_321008235_nRipset by Getter / Studio Helsinki – Katso ajankohtainen tarjous ”yhteistyökumppaneiden tarjoukset” osiosta :)

Muistakaa, että asenne ratkaisee:

image (33)

Ihanaa AURINKOISTA viikkoa <3
/Aku

Aku

8 vastausta artikkeliin “Booty Camp 2.0!”

 1. Hei! Minulla ei ole mahdollisuutta osallistua tähän booty campiin, koska olen keski-suomesta, enkä pääsisi tapaamisiin. Onko sulta mahdollisuutta ostaa vaan tämä kyseinen booty camp treeniohjelma pelkästään ja minkä hintainen se olisi? :) kuulostaa niin mukavalta!!

  • Hei!

   Booty Campia ei valitettavasti ole saatavilla etäversiona :)

  • Bongasin! ;) Kävelit ensin mun ohi ja hymyilit. Mietin hetken, että mistä tiedän sut. Olin myös todella hämmentynyt, että nainen hymyilee naiselle ihan muuten vaan. Sun hymystä tuli niin hyvä mieli. :) Sitten kävit pyytämässä multa servettiä, muistatko? :) Mutta enhän mä sitten uskaltanut sanoa, että luen sun blogia. :D

  • Muistan joo, olit siis varmaan seinän toisella puolella Brand Factorylla? Tosi kivasti sanottu :) Oon aina ollut tosi harmissani kun usein naisten välillä on ihan ilman syytä kauhea jännite ja suupielet alaspäin leuka ylhäällä esitetään toinen toistaan ylempää. Itse en oo sellanen ollenkaan ja sen takia musta onkin kiva kuulla, että se on taas kerran välittynyt :) Oisit sanonu vaan, että oot lukija! Aina kun joku sanoo (tapahtunut alla 10 kertaa) oon aina ihan ihmeissäni, että WOW mulla on lukija! :D vaikka näänhän mä tilastoista, että tätä luetaan melkeen puol miljoonaa kertaa vuodessa, mutta vasta kasvotusten se tuntuu todelliselta :)

  • Joo, siellä mä olin. En tiennytkään, että olit niin lähellä. :) Mä olen myös samalla kannalla sun kanssa tästä miksi naiset ovat toisilleen aina vihollisia. Itse oon vaan hieman arempi ja välillä arastelen ensin hymyilemistä. Mun päivän sä sait alkamaan todella hyvin ja muistelin sitä hymyä monta kertaa päivän aikana. :)

  • Ihana kuulla :)! Oon huomannut, että omiinkin työpäivän energiatasoihin vaikuttaa tosi paljon jos kohtaa paljon hymyileviä naisia VS. niitä messumimmejä, jotka tekohymyilee tai ei hymyile ollenkaan. Go Team Hymymimmit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta