Busy busy

Kaksi vuorokautta lähtöön!

Ihan kamalaa. Kuvassa esiintyvä Aurinkolahtelainen tyyneys ei kuvasta todellisuutta lainkaan.

IMG_4904

Kuluneen viikon aikana olen melkein joka päivä syönyt aamupuuroni autossa, sen verran kiirellä suhataan paikasta toiseen heti aamusta alkaen. Se fiilis kun take away mukissa oleva tee kaatuu hississä suoraan puuroosi… Se vähän niin kuin kruunasi tän kaiken :D Ei mitään, takaisin sisään, teet puurokiposta lavuaariin ja matka jatkuu – astetta sitruksisempana. Kerkesinpä kuiteskin pelastaa puolet teestäni. Todisteena siitä puuroon faceplantannut take away-muki.

IMG_9926

Just ollaan ajamassa IKEAsta kotiin. Käytiin hamstraamassa vähän lisää muuttolaatikoita. Autoonhan niitä ei mahdu kuin ehkä yksi, mikä omistetaan firman papereille, mitä joudun ärsyttävästi raahaamaan mukanani jonkin verran. Yllättäen, en ole kaikkia lappuja skannannut. Niin skannerikin pitää ottaa mukaan. Muut mukaan otettavat kamat pakataan jätesäkkeihin, jotta auton saa mahdollisimman täyteen. Muissa laatikoissa viedään kellariin vaatteita, kenkiä, kirjoja, koristeita sun muuta mitä ei tarvita puoleen vuoteen.

Ai niin, me saatiin nyt uuteen autoon Suomen kilvet! Ihan mahtavuutta. Pelkäsin jo, että joudutaan odottamaan niitä viikkoja. Kannatti olla aktiivinen.

Pikku Myynä hiihdän täällä paikasta toiseen. Muuttohommissa nuttura on kyllä ihan ässä. Odotan niin, että pääsen laivan hyttiin nukkumaan. Silloin on kaikki tehty ja matka kohti Saksaa alkanut. No more stuff to do.

IMG_9884

Nyt sykkimään!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma? Klick here!

Aku

2 vastausta artikkeliin “Busy busy”

    • Kiitos linkeistä! Avasin uusiin välilehtiin ja lueskelen sitten ajan kanssa kun tämä typerä 3h nettiaika loppuu :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta