Coconut Water +protein

Yhteistyössä: Fast Sports Nutrition

Noin viikko sitten sain postissa jännittävän paketin, joka sisälsi kaikkia FAST:in uusia proteiinirikkaita Coconut Water+protein -valmisjuomia. kuva (1) P kuva (1)FAST kuva 2Yhdessä pullossa on 20g proteiinia ja noin 10% hiilihydraatteja. Hiilidyraatit koostuvat hedelmien ja marjojen luontaisesta sokerista, tuote ei siis sisällä prosessoitua valkoista sokeria! Olin heti tosi tarkkana tiedustelemassa tästä, sillä hiilareita tarvitaan, mutta ei valkoisen sokerin muodossa.

Vihdoinkin myynnissä on proteiinijuoma, ilman lisättyä sokeria, jonka voi ostaa suoraan kaupasta ja juoda vaikka reissussa. Ootte varmaan nähneetkin jo näitä pulloja monessa kaupassa?FAST kuva 1Mielestäni Coconut Water toimii hyvin välipalana. Makuja on kolme:

Tropical
Strawberry-banana
Orange-grapefruit

Oma lempparini yllätti itsenikin, tropical! Vahvin kookoksinen maku oli orange-grapefruitessa, muut juomat maistuivat enemmänkin jugurttisilta. Lassen lemppari oli Strawberry-banana, yhdessä maisteltiin kaikkia työn lomassa :)

Suosikaa aina lähtökohtaisesti kiinteää ruokaa, kuten lihaa, kalaa, kananmunia, pähkinöitä, vihanneksia ja marjoja. Silloin tällöin päivittäistä proteiinisaantia voi helpottaa Coconut Waterilla, varsinkin tien päällä, pysyy samalla nesteytettynä. FASTin Coconut Water onkin mukavaa vaihtelua protskupatukoille! Olen nähnyt ainakin meidän Vuosaaren ABC:llä myytävän :) Eipä jää yököttäviä käytettyjä sheikkereitä lojumaan pitkin kassia tai autoa :D

Itse testailin uusia tuotteita tänään toimistohommissa. Mä kun näpytän exceleitäkin pulssi 140 luvuissa niin proteiinijujoma tulee ihan tarpeeseen :Dkuva (2) kuva (3) kuva FAST kuva 3

P.S Käsissä nyt uusi iPhone 6! Kuten kuvistakin näkyy niin käytän puhelintani töissä toimistolla ihan taukoamatta, salilla ohjelmia tarkastellessa ja tietty vapaa-ajalla :) Uudesta kapulasta lisää pian!

/Aku

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta