Daddy’s Girl to the rescue at Sonisphere!

Daddy’s Girl on varmaan monille teistä tuttu merkki? Talvella bloggasin siitä, kuinka heidän muodikkaat haalarit pitää mut lämpinä. Vaikka Daddy’s Girlillä on aika pinkki brändi, niin se toimii hyvin mustanakin ;) Viime viikolla Metallica oli Suomessa soittamassa Sonisphere -festareilla Hietsussa. Mun PR-firman Boost Factoryn asiakas EMP oli buukannut meiltä sinne 3 mimmiä promohommiin. Tytöillä oli pitkä päivä edessä iltaan asti ja koska sää ei todellakaan ollut viime viikolla helteinen, olin ohjeistanut heitä laittamaan kunnolla vaatetta päälle.

Iltalehtikin uutisoi, että ”Suomen kesä ei anna armoa, vaikka olisit maailman suurin metalliyhtye.”

Tavattiin mimmejen kansssa Hotelli Helkassa Kampissa, jolloin he jo esittelivätkin mulle vaatekerrastoja. Hyvä juttu! En halua, että mun työntekijät palelee. Lähettiin koko porukka tilataksilla festarialueelle ja heti kun nousin taksista tunsin miten kylmä oikeasti oli ja sen liusäksi, satoi vettä… Tunnissa käynistettiin promo ja jouduin jättämään mimmit hytisemään. Itsekin palelin ihan viimeistä päivää, vaikka oli mullakin pitkähihainen ja takki. Mietin, että en mä niitä voi hylätä Sonisphereen ja mennä itse lämmittelemään. Päätin, että nyt puetaan tytöt Daddy’s Girlin haalareihin! Itselläni oli jo valmiiksi kaksi ihanaa mustaa haalaria ja pikaisen hätäpuhelun jälkeen sain myös kolmannen haalarin meidän astetta pidemmälle Natalielle. Awesome! Soitin heti promomimmeille ja kerroin, että pian tulee lämmikettä, Daddy’s Girlin promohaalareiden muodossa! Puhelimen toisessa päässä oltiin niin iloisia, eikä ihme! Loppuillan olin kiinni salilla valmentamassa, joten Lasse vei kaikki kolme lämpöhaalaria paleltuneilla kaunottarille. Vastaanotto oli kuulemma ollut ilahtunut kiljaisu! :D

Meidän asiakas oli kuulemma kehunut tyttöjä, tässä lainaus promoraportista ”Kehui meidän asennetta ja tsemppausta ja sanoi että sellasta osasi kyllä jo akun tytöiltä odottaakin.” <3 Ylpeä pomo!

Meidän Nora on muuten Radio NRJ:n Training Camp -valmennettava! Daddy’s Girlin ”Born to shine”  -slogan todellakin sopii meiän tytöille, hyvin erottuivat edukseen festareilla!1497660_10203121841780475_4708687001744336722_n (06-04-14-05-36-48)

KUVAT: MATTI MATIKAINEN

Käytetään taatusti Daddy’s Girlin haalareita jatkossakin kylmien olosuhteiden promoissa! Mä nyt ite palelen aina jos on alle 20C, joten kesäöiden grillibileissä aion minäkin pitää haalaria ja UGGeja. Viimeeksi pari päivää sitten oli UGGit jalassa terdellä :D

Mun instagramissa on  muuten myös video mimmeistä, käykää kurkkaamassa:
http://instagram.com/p/ojfqCLBPCQ/

/Aku

 

Aku

4 vastausta artikkeliin “Daddy’s Girl to the rescue at Sonisphere!”

  1. Heh, mahdatkohan olla EMP:n promohommissa myös Tuska-festareilla tän kuun lopulla? Ite oon nimittäin kyseiselle festarille menossa. :D Ja sit ois toinen kysymys: Missäpäin Helsinkiä löytyy parhaat portaat porrastreeniin? Ois kiva päästä samalla reissulla myös testaamaan polttavaa porrastreeniä.

    • Heippa Iina! Kyllä Tuskassa ollaan kanssa! Tosin itse olen itse vaan laittamassa työntekijät alkuun geittejen ulkopuolella :) Moikkaa ihmeessä mimmejä jos bongaat! Ne mielellään kuulee jos joku tunnistaa ne mun blogin kautta :)! Niillä on muutenkin kaikkea kivaa jaettavaa, eli tyhjin käsin ei tarvitse lähteä jos niihin törmää :)! Porrastreenit stadissa ollaan vedetty siellä Malminkartanon Jätemäellä, mutta se nyt ei ole läheskään keskustassa. Ihan hauska elämys on vetää tuomionkirkon portaita ylös-alas ;)

  2. Voi miten ihanasti tehty! Susta välittyy ihanaa positiivista energiaa ja jo pidempään sun blogia seuranneena oon vakuuttunut että sulla on kyllä sydän paikallaan. Jatka samaan malliin :)

    • Kiitos Niina ihana kommentti, heti hymyilytti :)<3 Kaikkea hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta