EasyFit!

Uuden kotisalini esittely!

Etsiessäni uutta yhteistyösalia, homma ei ollut helppo. Monet yksityiset ja ketjusalit, joilta tiedustelin yhteistyömahdollisuutta tarjosivat aika huonoja diilejä ei vaan minulle vaan asiakkailleni. PT-valmennuksissa on ihan normaalia maksaa kertamaksu valmentajan salille. Tampereen varmaan legendaksi muodostunut bodymekka, eli Wulf Fitness Center (WFC) sekä Helsingin vastaava laitos Mayors Gym pyytävät PT-asiakkailta 5€ kertamaksua salin käytöstä. Vaikka Helsingissä asustelen en halunnut toimia Mayorsilla, sillä etsin rauhallisempaa ja kotoisampaa salia, jonne aloittelijankin olisi helppoa tulla. Muistan itse ensimmäisen kertani Mayorsin pukkarissa.. en voinut olla tuijottamatta kaikkia vastaantulevia pyykkilautavatsoja ja jäätäviä kuntoja :D Koska kohderyhmääni ovat enimmäkseen ylipainoiset laihduttajat olen aika varma, että he tuntevat olonsa rennomaksi jossain muualla. Muuten pidän kyllä Mayorsista hyvien vapaiden painojen, hack-laitteen, loistavien prässejen ja reidenkoukistuslaitteiden ansioista! Päädyin kumminkin siihen, etten edes kysy tästä puljusta yhteistyödiiliä tällä kertaa. Muut salit joilta kyselin, ehdottivat usein 10-20 euron kertakäyntihintaa. Tavoitteeni on tietenkin treenauttaa asiakkaitani budjetin mukaan mahdollisimman usein mahdollistaakseni heidän unelmansa ja tavoitteensa. Jos kanssani treenaisi kerrankin viikossa olisi se jo 40-80e/kk pelkkien salimaksujen osalta :S Asiakkaan kotisalin kustannukset vielä siihen päälle. Tavoitteeni oli siisti, monipuolinen, hyvin varustettu ja rauhallinen yhteistyösali mieluiten siihen 5€ kertahintaan.

Olin aina katsellut itäväylää ajellessa autolla tai metrolla, että vieresessä rakennuksessa lukee isolla KUNTOSALI ylimmän kerroksen ikkunoissa. Nyt oli vihdoinkin aika selvittää mikä tämä sali oikein oli?
Kyseessä oli EasyFit Kalasatama ja paikalla minua tervehti salin omistaja Jukka. Jukka näytti iloisesti minulle paikkoja ja sovimme samantien yhteistyöstä. Sen sijaan, että höpöttelisin siitä, millainen EasyFit Kalasatama on, näytän sen teille ;)

Ensin paikalletulo-ohjeet:
(kuvattu suunnitellusti pimeässä, sillä useimmat tulevat treenaamaan töiden jälkeen)

Auton voi jättää 24h ilmaiselle parkkikselle 50m päähän salilta. Parkkis on metrosillan / itäväylän alla. Tuolta sillan alta kävellään kuvaajaa päin myös silloin kun tullaan metrolta salille.

image

Äskeisestä kuvasta 180 asteen käännös ja näkymä on tämä. Suojatien yli ja tuosta talon nukasta sisään.image (1)

Portti on auki 06-22.image (2)

Rappusia ylös..image (3)

…ja ensimmäisestä oikealle. Tuonne, missä Lasse kuikuilee :D
image (4) image (5)

Hissillä 4. kerrokseen tai jos on oikein sporttisella tuulella niin rappusia ;)image (6)

Tämän kun näkee ollaan oikeassa kerroksessa:image (7)

Kengät riisutaan tässä ja jätetään hyllyyn.image (8)

Asiakaspalvelun ollessa auki tästä luukusta voi kysellä neuvoja  :-) image (9)

Kuvia naisten pukkarista:
(miesten pukkariin en ymmärrettävistä syistä päässyt  :-D )image (10) image (11) image (12)Daddy’s Girlin haalari www.daddysgirl.fiimage (13) image (14) image (15)

Laajakuvaa salista:image (16)

Tämän lisäksi löytyy myös Technogymin Pure Strenght malliston laitteet. 
Nää on mielestäni maailman parhaat kuntosalilaitteet ja oon niin happy, että ne löytyy omalta kuntosalilta! Toiset vanhemmat tai muuten vaan huonommat laitteet tökkii ja kitisee, not these :D Liikeradat on niiiin smootheja, että ylpeenä treenautan asiakkaita näissä. Mua ei ole pyydetty kehumaan näitä, ihan omasta kokemuksesta halusin vaan sanoa, että todella hyvät vehkeet ovat :)

1564_546_row_big 1555_chest_press_big 1571_leg_press_bigAi juu sain myös hinnastoni ja käyntikorttini vihdoinkin esille! Heti tuli yhteydenottoja  :-D
image (17)

Jos halautte tutustua EasyFit Kalasatmaan niin ilmestykää paikanpäälle asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli:

ma-ke 16-19
to 10-14
pe 14-17

Tässä vielä IHAN omatekoinen kartta :D

easy fit kartta

EasyFit kuntosaliketjuun voi tutustua heidä nettisivuillaan täällä:
http://www.easyfit.fi/kalasatama/

EasyFit saleja löytyy Suomesta tällä hetkellä 18 kappaletta.
Yhteen keskukseen jäsenyyden voi ostaa hintaan 29,90€/kk + aloitusmaksu 29.90€ ja jos haluaa mahdollisuuden käydä kaikilla ketjun saliella kuukausimaksu nousee kympillä, eli 39,90€/kk.

1486838_270865059728643_1318131973_nJos haluat liittyä jäseneksi Kalasataman EasyFitin kautta muista mainita lukeneesi blogiani, niin saat aloitusmaksun puoleen hintaan.

Nyt Tammikuussa liittyville EasyFitillä on tarjous:

858659_278612455620570_2069938609_o

…eli tammikuun aikana liittyville etukortti Viikkarin Samba -risteilylle 10.3-30.4.2014 la-to lähdöillä. Etukortti tarkoittaa sitä, että olet vastuussa vain n. 5€ matkustajamaksusta, mikä muistaakseni maksetaan terminaalissa maihinnousukorttia lunastettaessa.

Jos teillä on kysyttävää kotisalistani, kysykää toki!

Haluan vielä tähän loppuun kertoa mun uudesta lempi pakara/takareisi saliliikkeestä. Oon päättänyt kasvattaa itsellenikin (trendikkäästi :D ) pyöreän ja entistäkin ehomman easyfitbootyn ;D


(muistakaa painaa ruudun Settings kohdasta videon laatu HD:lle, kuva paranee huomattavasti)

Kuvattu tietty Kalasataman EasyFitillä ;) Huomaatteko miten rauhassa saa kuvailla? Awesome ;)

Ajattelin mun enimmäkseen etävalmennettavia varten tehdä ihan videosarjan eri saliliikkeista, kuten tämä tässä, mutta puheella ohjeistaen.

 Youtubessa on satojen eri PT:iden ohjeistussarjoja, mutta sieltä on tosi tosi vaikeaa löytää just sitä omantyylistä suoritustekniikkaa. Erityisen paljon on miesbodareiden HC videoita, jollain 45kg käsipainoilla, ei ehkä ihan parasta opetusmatksua :D Välillä taas kun löytää hyvän suoritustekniikan niin kameramies on huono, eikä osaa kuvata koko henkilöä, esim. taljassa tykkään tehdä hauiskääntöä vähän polvet koukussa (pysyy selkä paremmin suorana) niin kaveri sitten kuvaa vaan kyynärpäitä viiva kattoa :D Ei kai työnteon kuulukkaan olla helppoa.

Hei nyt lähden salille!
Su-illan treenit tulille ja iloisin mielin seuraavaan viikkoon ;) 
Muuten jos EasyFittiläiset lukevat tätä niin tulkaa toki juttelemaan jos bongaatte mut salilta! Kivaa tutustua oman salin jäseniin (:

/Aku

Aku

8 vastausta artikkeliin “EasyFit!”

 1. Näinkin sut tuolla heti kun liityin Easyfitille noin kuukaus sitte! :) kiva sali kyllä, mut aluksi vähän hukassa kun esim alataljaa, hacklaitetta tai pohjelaitetta (istuen) ei löytynytkää ja sit piti alkaa miettimään korvaavia liikkeitä.
  Luin salin säännöistä että kuvaaminen salin puolella olisi kiellettyä? Itse oon tuosta ollut vähä harmissani, kun treeneistä vois aina nappailla kuvamatskua.. Mut saako siis kuitenkin kuvata? :D

  Tuo sun videon liike on muuten hyvä! Ite tykkään myös siitä laitteesta joka on siinä pikkuhuoneen nurkassa. Siinä tehdään samantyyppistä liikettä mut ottaa tajuttomasti myös etureiteen. :)

  • Aijaa no damn, moikkaapa ens kerralla ;)! Alataljan korvaajana toimii YLIHYVIN se keltamusta laite heti sen ”kyykkäyshuoneen” oikeella puolella ;)
   Pohkeet istuen saa tehtyä vaikka smithissä kun istuu penkin päällä ja laittaa kunnon pehmusteet tangon alle :) Hacki onnistuu treenin päätteeksi pallon kanssa nojaamalla seinään, voin näyttää sulle ens kerralla kun törmätään jos haluat :)! Katsotaan se mun oman treenin yhteydessä tai sitten asiakkaan jälkeen(:

   Kuvaamseen ainakin mulle annettiin lupa, mieluiten myöhään iltasin kun sali on tyhjempi. Kannattaa tietysti yrittää katsoa, että muut eivät ole vaivaantuneena taustalla ja puhuu kuvaajan kanssa, että kuvaa nimenomaan VAIN sinua :) Onhan se kivaa saada vähän salimatskua! :D Kunhan ei tee Sofia Ruusiloita ;)

   Niin ja se pakaralaite takahuoneessa on joo hyvä kanssa! itse saan paremmin tuntumaan taljassa kuin siinä, yritetty on ;D

 2. Hei!
  Kiitos postauksesta, olen juuri harkinnut vaihtoa kyseiselle salille! Osaatko sanoa, onko tuolla Kalasatamassa kuinka ruuhkaista arkisin klo 16-20? Ja onko käytössä lainkaan saunaa?

  • Ei ole kovin ruuhkaista iltaisin, hyvin mahtuu ähertämään :) Ikävä kyllä ei ole saunaa tässä EasyFitissä :/ Kuulin, etteivät saaneet rakennuslupaa sille :/

 3. Heippa!
  Löysin sun blogin vasta pari pv sitte ja oon lukenu nyt sun kaikki postaukset, en malttanu millää lopettaa ko vauhtii pääsin:D!
  Mulla on kysymys:) mitä L-carnitineä ja vihreetä tee:tä oot ite käyttäny ko lähet vetää aamuaeron? Kun oon osasta lukenu et aiheuttaa pahaa oloa jos vetää tyhjään vatsaan, ni mietin et mitä valmistetta kantsis testaa seuraavaks :)

  • Hei!

   Tosi kiva kuulla! Oon aina niin liikuttunut kun kuulen jonkun sanovan, että on lukenut kaiken mitä oon kirjottanut :)!
   Oon käyttäny monta merkkiä, mutta mitään eroa en ole huomannut niiden välillä tai oikeen vaikutuksessakaan.. Fitnesstukun Star Nutrition L-carnitiinit ja Body Actionin Green Teat, en muista mitä merkkiä. Burnerit on mun mielestä aika pitkälle tosi turhia.. Niissä on paljon kofeiiniain usein ja neuvotaan ottamaan monta kerralla, joten se saattaa aiheuttaa toisille huonoa oloa. Itsellä mitkään burnerit ei aiheuttanu mitään oneglmia, edes ne vahvimmat. Body actionin tytti ihmettelikin sitä silloin :D Green teat ja L-carnitiini on ihan ok, muttei välttämättömä(: Aamulenkille suosittelen yhtä kofeiinitabua naamaan nii herää kivasti vaikka olisi kuinka unipallo! Jos käyttää muitakin nappuloita niin katsokaa, ettei niiden yhdistelemisestä tule kofeiiniövereitä :) Ei ole kiva tila… terveisin 1400mg kofeiinia yhtenä päivänä pahimmillaan vahingossa syönyt.. :D (norm. on 100-300mg)

 4. Minulle jäi huono maku tuosta Kalasataman EasyFitistä. Jouduin maksamaan yhden kuukauden ylimääräistä, kun vaihdoin helsinki clubin easyfitille. heidän tekemän merkintävirheen vuoksi. (39,30 € on tuntuva lisämeno opiskelijalle).

  • Voi ei tosi mälsää! Koita käydä vielä sanomassa asiasta tai laita sähköpostia! Toivottavasti selvenee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta