Ei tunnu missään

Hei ihanat!

Tässä postauksessa kerron kainaloiden sokeroinnista ja saatte nähdä videollakin miltä touhu näyttää!

Tulin tosi iloiseksi kun sain viime viikolla kutsun Kauneushoitola Sereneen Punavuorenkadulle paikkaa pyörittäviltä Niinalta ja Camillalta. Tulen nyt ainakin syksyn ajan käymään sännöllisesti kainaloiden sokeroinnissa ihan vaan arkea helpottaakseni. Ei ujostuta kertoa, että tää mimmi ajelee kainalot joka päivä. Ällöttää jos on kasvanut vähänkin. Not anymore!

Tammikuussa häämatkalla viimeeksi tuli kainalot sokeroitua ja oli kyllä niin fressi fiilis joka aamu herätessä. Ihanaa saada se tunne ihan normi arkeen! Toinen minkä haluaisin joskus toteuttaa on kerran viikkoon hiusten pesu ja föönaus kampaajalla :D AIka turhamaista, mutta oikesti tällä paksulla tukalla menee tunti pesu + föönausoperaatioon, plus olen ihan hikinen föönauksen jälkeen. Olisi ihana viikoittainen rentoutumishetki.

Brasilialainen sokerointi ei ole minulle ainakaan rentouttavaa kun en omaa mitään hentoja haivenia, mutta se nyt kohdistuukin bikinialueeseen ja hyvän tekijän käsissä homma on nopeasti ohi. Jos siihen menee yli 20 minuuttia on aika vaihtaa tekijää. Serenen Camilla on hoitanut mun brassit jo kahdesti kymmenessä minuutissa. Mad skills!

Kainaloiden sokerointi on ihan eri leveliä. Ei tunnu missään ja on ohi niin nopeasti, että et oikein tiedä mitä tekisit.

Kävelet sisään liikkeeseen iloisten tervehdysten saattelemana ja siirryt sokerointihuoneeseen riisumaan paitaa. Menet makuulle hoitopedille ja sanot Camillalle, että haluat ottaa kuvan sitten kun on enää yksi repäisy jäljellä, ettei kukaan vaan näe kainaloasi kamalimmillaan. Menee 1,5 minuuttia ja Camilla ilmoittaa, että on viimeisen repäisyn aika. Ai nyt jo? Otat pari kuvaa ja siirrytte toiseen kainaloon, jonka lopussa otat videon näyttääksesi, että oikeasti on ihan mukava operaatio.

IMG_5674 this

Instagram video tässä alla, paina keskeltä niin lähtee pyörimään :)

Vähän punoittaa, mutta herkkäihoisena ainakin minulle se kuuluu asiaan ja menee ohi parissa tunnissa. Epilaatiot ja vahaukset on ihan out of question ja höyläämiseenkin tarvitsee aina extra terävän höylän, ettei iho ärsyynny pahanpäiväisesti. Sokerointi on ehdottomasti hellävaraisin karvojenpoistomuoto ja siksi olenkin käynyt sokeroinneissa vuodesta 2010.

Toiseen kainaloon menee myös noin 2 minuuttia ja sitten oletkin valmis, heittänyt paidan päälle ja aulassa. Et oikein tiedä mihin aika meni ja mietit mitä nyt tekisit. Päätät ottaa selfien!

Selfien ottoon menee melken yhtä kauan kuin yhden kainalon sokerointiin, sillä todistetusti 1/20 kuvasta on jollain lailla hyvä.

FullSizeRender (44)
Minä, Niina ja Camilla. Ihania naisia nuo kaksi!

Todellakin voin sanoa, että nopea, tehokas ja loistava palvelu! Saan kainaloiden sokeroinnit yhteistyön kautta jatkossakin (jee!) ja tietysti pyysin teille rakkaille lukijoillekin alennusta :)

Loppuvuoden kaikki Serenen hoidot -20%!

Kainaloiden sokerointi on normaalisti 29€ ja alennuksella 23,2€. Mimmit tarjoavat myös hierontaa, kasvohoitoja, kestolakkausta ja vaikka mitä! Kurkkaa lisää: kauneushoitolaserene.fi

Varsinkin jos on syys-/talviloma tiedossa ja biksuissa pitäisi heilua; menkää Camillalle biksurajan siistimiseen! Aiemminkin olen kertonut olleeni vaikka missä 1h kidutuksissa aivan turhaan kun tällaisia true osaajia on olemassa. Alunperin löysin Serenen viime vuonna ennen Barcelonan matkaa kun etsin parasta tekijää. Olen käynyt elämäni aikana sokeroinnissa myös muualla Helsingissä, Vantaalla ja Brasiliassa kahdessa eri kaupungissa. IMG_5614 IMG_5632

Ensimmäistä sokerointikertaa varten joutuu sinnittelemään viikon ajelematta ja jatkokäynnit kannattaa ajoittaa noin 3 viikon päähän. Jos teillä on kysyttävää sokeroinneista, vastaan mielelläni!

Lauantaina I LOVE ME-messuille! Onko muut menossa?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

2 vastausta artikkeliin “Ei tunnu missään”

  1. En tiedä näätkö enää näin vanhojen postausten kommentteja, mut nyt oli pakko tulla avautuun koska inspiroiduin tästä postauksesta :D oon käynyt brassin tekeen muutaman kerran ja tekijä oli niin hyvä, etten alkuun huomannut kun alotti ja pysty helposti rupatteleen koko 15min ajan. No, huomasin itselle tuntemattomassa mestassa tarjouksen; 50e kainalot ja brassi… Kainaloihin sattu vielä pitkälle seuraavaan päivään ja meinasin alkaa itkeen brassia ottaessa ja koko operaatio kesti TUNNIN! Ja tekijä oli muutenkin ammattitaidoton.. Tuli opittua kantapään kautta että hyvää ei saa halvalla, jatkossa vanhan tekijän luo. Tässä kiva pikku kömmähdys kaikille jaettavaksi 😂

    • Kiva jos et ole edes huomannut kun aloitti :D Nice!

      Joo noita tunnin säheltäjiä löytyy :S Brasiliassa oli yksi huonpompikin mesta, jossa se jätti muhun kovettunutta vahaa sellasina pieninä läntteinä, jotka huomasin hotellilla ja sain tuskaisesti kaapia niitä irti :D Luulin sen olevan sokerointi, mutta nyt kun 5 vuotta myöhemmin asiaa mietin se taisi olla vahaus koska eihän sokeri kovetu sellaiseksi… Oh dear.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta