El Meson Playa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen oli ihan megahyvä lounas. Lassen vanhemmat olivat viimeistä päivää vierailulla meillä ja veivät meidät taas ulos syömään. Tällä kertaa kohteena ihana merellinen El Meson Playa, 15min kävelymatkan päässä meidän kämpiltä Laboessa.

TIlasin lohta rosmariiniperunoilla ja salaatilla. Oli kyllä niin täydellisesti uunissa paistettu lohi, kevyet hyvät perunat ja annoskokokin oli just eikä melkeen. Tosi kivaa löytää tällasia paikkoja meidän läheltä, todellakin mennään seuraavienkin vieraiden kanssa sinne syömään!

Oon muuten ollut tosi positiivisesti yllättynyt miten raikasta ja kevyttä ruokaa täällä on saatavilla eri ravintoloissa. Yleisesti taso on mielestäni parempi kuin Suomessa. Hinnatkaan ei päätä huimaa, kun ravintoloissa pääruoat on keskimäärin 10-15€ ja piripintaan täytetty lasillinen valkkaria 4€.

Vähän hupaisaa, kun kerroin siirtäväni kaikki ruokajutut pois tästä blogista uuteen blogiin ja sitten täällä on heti kaksi ruokajuttua peräkkäin :D En nyt ehkä kuitenkaan halua ruokablogiini postailla muiden tekemiä ruokia, vaikka tämän postauksen annos toimisikin dieetillä – sen verran fresh :)

Tässä on ollut muutenkin snadia ideapulaa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Kävin kampaajalla ja se ei mennyt ihan putkeen, joten omia naamakuvia ei mitenkään hirveästi tee nyt mieli ottaa, että sekin nyt sitten.

Onko teillä postaustoiveita tai ideoita, Q&A? Anything!

Help,
Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Edellisessä postauksessa: Lunch in Bremen

Stockmann.com: Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille* koodilla: SHIPPINGAFF16 Etu on voimassa toistaiseksi.

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta