Fifty Shades Darker

Sain kutsun Fifty Shades Darker -elokuvan ennakkonäytökseen ja ilmoittauduin heti mukaan innoissani. Vuosi sitten näin elokuvan ensimmäisen osan Fifty Shades of Grey:n ja siitä asti jatkoa on odotettu kuin kuuta nousevaa. Kakkososa oli aivan yhtä seksikäs ja jännittävä, kuin toivoinkin. Ihan saiiiraaaaan hyvä!

Kolmas ja viimeinen osa julkaistaan ensi vuonna ystävänpäivänä. Can’t wait!

Lasse ei ole vielä nähnyt yhtäkään näistä elokuvista ja se onkin seuraavaksi listalla, sillä uskoisin, että jokainen elokuvan nähnyt nainen on sitä mieltä, että kaikki miehet voisivat ammentaa elokuvasta pientä kipinää parisuhteeseen, heh ;)

Onko muita Grey-faneja paikalla?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Lue myös edellinen postaukseni: 1 minuutin vege-prode-aamupala

P.S Asos:illa* on muuten jopa 70% alennukset käynnissä ja niistäkin saa vielä 10% lisäalen koodilla: SWIPE10 huomisaamuun asti! Itse juuri täyttämässä ostoskoria :)

Aku

4 vastausta artikkeliin “Fifty Shades Darker”

  1. Itse inhosin elokuvaa ( ensimmäistä osaa) kun näin sen! Se mieshän on aivan sairas mielestäni :D En tiedä miten, mutta itse olen törmännyt tosielämässä myös tälläisiin miehiin , en tosin ihan noin hurjiin onneksi..

    • Toisessa osassa selviää vähän taustoja, mutta onhan se totta, ettei Mr. Grey ole täydellinen – kukapa meistä on, eikä kaikki sovi kaikille :) Uskoisin, että tässä rakkaustarinassa tulee toivottavasti olemaan onnellinen loppu :)

  2. Ää ihan pakko sanoo että oot ihan upeen näkönen! Toi meikki ja hiukset on niin bueno! :))

    • Ihana, kiitos! Tosi sydäntä lämmittävää saada kehuja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta