Häädieetin edistyminen

Hei rakkaat lukijat!

IHANAA JOULUA <3 Lupasin eilen namiruokaa -postauksessani laittaa teille vähän häädieetin edistymiskuvia. Kuten kerroin dieetti on ollut maltillinen. En halunnut mitään rynnäkködieettiä, johon kuuluu 10 treeniä viikkoon ja 1000+ kaloria ruokaa, koska se on jo nähty kisadieettaamisen aikana. Seuraukset eivät silloin olleet hyvät, sillä minkäänlaista hyvää kuntoa ja treeni-intoa en saanut ylläpidettyä kisojen jälkeen. Oikeassa laidassa on paljon juttua aiheesta suosituimpien bloggausteni joukossa jos et ole vielä lukenut kisakokemuksistani :)

Haluan olla timmi morsian ja häiden jälkeen timmi vaimo! Just puhuttiin Lassen kanssa siitä, miten aion pakat häämatkalle kaurapuuroa, kilon Fitnessgurun prodea ja kuivalihaa, läjän cashew pähkinöitä ja riisikakkuja :D Kyllä mä siellä muutakin syön, mutta haluan ylläpitää 5 aterian rytmin, enkä jaksa kuluttaa aikaa kauppojen ja näiden perustuotteiden metsästämiseen.

Nyt on 3 rasvakiloa vähemmän kuin kesän lopussa, woop!

 Alavatsa on mulla se viimeisenä sulava osa ja sen olen oppinut hyväksymään. Vähän saa vielä giristyä niin oon happy! Nyt kun ruokavaliossa on kunnon rutiini päällä, voin hyvin mielin jatkaa ja joka päivä joku rasvagramma katoaa ns. ”itsestään” :)unnamed (11)unnamed (19)
Nyt joulumättöjen ja uudenvuodenlupausten high seasonina meiliini satelee kokoajan valmennuspyyntöjä ja koitan parhaani mukaan niitä purkaa tässä viikon aikana. Älkää siis ihmetelkö jos en ole vielä vastannut, vastaan kyllä!

Ette ehkä usko, mutta isäni on ostanut minulle alla olevan kuvan paidan :D Nähdessään sen päällä tuhati vaan, että ”Eiii.. En olisi ostanut jos olisin tajunnut, että se on noin pieni! Äh!” Eikös tän mittaset ole nyt muotia :D? Go dad! Vähän lämpimämpää päälle ja Sipooseen viettämään joulua <3 unnamed (8)

Rentouttavaa joulua jokaiselle! <3
/Aku

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta