Hääkuvia, here comes the bride!

Ei tähän mitään tekstiä taida tarvita :)Aurora Lasse-18 Aurora Lasse-17 Aurora Lasse-21 Aurora Lasse-22 Aurora Lasse-25 (1) Aurora Lasse-27 Aurora Lasse-28 Aurora Lasse-36Aurora Lasse-38Aurora Lasse-39 Aurora Lasse-44 Aurora Lasse-48 Aurora Lasse-61 Aurora Lasse-52 Aurora Lasse-53 Aurora Lasse-62 Aurora Lasse-63 Aurora Lasse-57 Aurora Lasse-49 Aurora Lasse-64 Aurora Lasse-66

Love,
Aku

 Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Hääkuvat: Timo Soasepp

Aku

44 vastausta artikkeliin “Hääkuvia, here comes the bride!”

 1. Ihania kuvia, ihan kyynel tirahtaa kun niin aito ilo ja rakkaus paistaa läpi! Onnea!

 2. Voi vitsi miten upeita kuvia, ihan tuli kylmät väreet!! Olet Aku älyttömän kaunis <3

  • Kiitos Eve, ihana kuulla <3 Onnea on päästä jo tän ikäisenä oman elämän suurimpaan tavoitteeseen :)

 3. Ei herttileijaa, miten upea olet! <3 Kaunein morsian, mitä olen nähnyt :) ja ihanan liikuttunut!

  • Oi mikä kehu, kiitos kauheasti Eveliina <3
   Mä itkin 80% "alttarille" kävelystä ja 100% onnittelukierroksesta :D Onnekyyneleitä kyllä, mutta silti, jossain vaiheessa ei enää edes itkettänyt, mutta jatkoin vaan poraamista siitä huolimatta.. naiset :D<3

 4. Nää on aivan uskomattoman ihania, kaikki tunteet välittyy<3 Itsekin liikutuin. Näytätte niin onnellisilta:)

  • Ihana kuulla, kiitos <3 Isä vaan tokas mulle tossa "alttarille" kävelyssä, että "Äääh, äläs nyt :D". Se tän kaiken aloitti! Arvasin jo taksissa, että heti kun nään oman isän, jonka tehtävä saattaa aviomiehen luo ja "luopua" ainoasta tyttärestään, niin eihän siinä voi olla itkemättä :D

 5. Oijee miten ihania kuvia ! Tunnelma huokuu niin ihanasti läpi. Super kaunis morsian ja tuo mekko on sulle kyllä ihan perfect! :)

  • Kiitos Janna mekkokehuista! <3 Mietin vielä 2 päivää ennen, että onhan se nyt hyvä, onhan :D Jotenkin sitä on itse niin kriitiinen. Kävin liikkeessä pukemassa sen päälle hääpäivänä ja petyin kun eivät muka saaneet vedettyä kireemmälle naruja :D

 6. Aivan ihania kuvia ja näytätte niiiiin onnellisilta yhdessä:) ihan itelläki tuli kyyneleet silmiin!<3

 7. Ihania kuvia!! Tunnelma tosiaan välittyy. Mutta kello juhlissa on etikettivirhe :)

  • Etikettivirhe on myös se miten päin seistään tuossa vihkimistilanteessa. Istumajärjestys ruokapöydässä oli etikettivirhe. Mieheni Lassen puku on muuten myös etikettivirhe. Mitä näitä nyt näin äkkiseltään tulee mieleen. Jos minut tuntee, tietää hyvin, että käytän kelloa salilla, nukkuessa, saunassa ja vaikka snorklatessa, eli aina. Hääkelloni oli isoäitini kultakello ja samalla ”something old” & ”something borrowed”. Kiitos kelloa lukuunottamatta mukavasta kommentista :)

 8. Voi ihanuus, mitä kuvia ♥
  Kaunis pari olette! Ja ihan liikuttui näitä kuvia katsellessa… :)

 9. Mä tykkään kyllä sun kampauksesta! Ihanan ”rauhallinen” eikä mitään turhaa pröystäilyä :)
  Onnea vielä teille molemmille!

 10. <3 <3 Oi Aku <3 <3 Mä oon niin tippa linssissä lukenut näitä sun hääpostauksi. Kaunis morsian, kauniit juhlat ja niin kaunis tunnelma, joka välittyy upeasti kuvienkin kautta. Onnea vielä morsiammelle!

 11. Kyllä tosiaan kannatti palkata ammattilainen kuvaamaan! Hän on osannut napsia talteen loistavia hetkiä <3
  Juhlassanne oli kaikki kyllä niin täydellistä…aaah. Ilmassa leijuva onnen tunne oli melkein käsin kosketeltavaa ja se tarttui kaikkiin läsnäoleviin. Kummitädilläsi ja miehelläsikin näytti syntyneen välittömästi myös yhteys :-D

 12. Moi, vielä tässä vaiheessa onnittelut. Oikein kaunis morsian mekossaan ja kampauksessaan. Ja mua ei häirinnyt yhtään että oli kello kuvissa, katoin vaan että nätit korut käsissä :)

  Mutta se mikä kiinnitti huomion oli toi sun laukkus. Niin hieno!! Ja laukun sekä kampauksen helmet sointui kivasti yhteen. Oih!

  Toivottavasti rouvaelämä on ollut antoisaa.

  • Kiitos paljon :)! Niin ja se ei ole laukku, se on kukkakimppu ;) Hihii.

 13. Kauniit häät ja mahtavat kuvat! Mieleeni eritoten monen muun kanssa jäi hääkimppusi. Millaisella nimellä tuollaista kutsutaan?

  • Kerkesin vastat tuonne alle, Carrylle! :) Kiitos kehuista <3

 14. Ihanat kuvat todellakin! Ensimmäistä kertaa näen hääkimpun kuin sinulla tuolloin. Millä nimellä sitä kutsutaan? Oliko hinnaltaa kalliimpi kuin perinteisemmät kimput?

  • Me puhuttiin kaverifloristin kanssa pallokimpusta :D mutta ainakin englanniksi googlaamalla saa tuloksia ”carnation flower ball” ja ”pomander” hakusanoilla :) Kimppuni on tehnyt Floranitan Frida Eklund :) Sain kimpun häälahjaksi, joten valitettavasti en osaa sanoa hintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta