Hääkuvia, the ring!

Tätä mä oon oottanut!

Yli-innoissani aloin suunnittelemaan Lassen kanssa hääsormusta viime syksyn aikana. Kaupoista ei löytynyt juuri sellaista kuin halusin, joten käännyimme Tillanderin puoleen. Tillanderin Keskuskadun liikkessä saimme heti kannatusta ajatukselle ja palvelu on siitä lähtien ollut kertakaikkisen mahtavaa.

Kuva: Timo Soasepp
Kuva: Timo Soasepp

Lasse haki sormukset pari päivää ennen häitä ja saimme vielä kaiken lisäksi lahjaksi samppanjaa! Sormus on sormessani seuraavat hmmm 70 vuotta, joten on todella tärkeää, että siitä myös pitää. Samalla näette hääkynnet, joiden valmistukseen meni 5 tuntia – oli kyllä nekin odotuksen arvoiset.IMG_2832 IMG_2344 IMG_2347

Love,
Aku

 Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

21 vastausta artikkeliin “Hääkuvia, the ring!”

 1. Hei Aurora!

  Olisi kiva vaihteeksi lukea ajatuksiasi rakkaudesta, sitoutumisesta ja kumppanuudesta. Ajatuksia siitä, mikä toisessa säväyttää ja ärsyttää :) blogissasi käsitellään todella laajasti materiaa ja kuluttamista, syvällisempi puoli olisi hyvää vaihtelua!

  • Oletko kurkannut edellisen postaukseni: http://aurorarenvall.fitfashion.fi/haakuvia-here-comes-the-bride/ ?
   Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin siellä on tuhansien sanojen edestä rakkautta, sitoutumista ja kumppanuutta ihan parhaimmillaan.

   Mielestäni on aika tökeröä kommentoida materiasta ja kuluttamisesta toisen unelmahääsormus -kirjoitukseen. Muutenkin jos blogiani selailee niin huomaa kyllä minun tykkäävän materiasta, en sitä ole koskaan peitellyt, ja että omistan suurimman osan työ ja vapaa-ajastani muiden auttamiseen. Pidän siitä äärimmäisen paljon :) Lupasin ennen häämatkaa kertoa minun ja Lassen tarinan, miten tavattiin, mutta hääkiireiden takia se jäi julkaisematta vaikka tuolla luonnoksissa lymyileekin. Tulee kyllä ulos tässä lähiviikkoina muiden tunteikkaiden hääkuvien jatkoksi :)

   P.S Kulutus vauhdittaa taloutta ;)

  • Moi Aurora!

   Tarkoituksenani ei ollut loukata tai vähätellä hiljattain sinetöityä liittoanne tai kaunista sormustasi. Mielestäni on hienoa, että sormuksella on tarina. Pyyntöni oli täysin vilpitön lukijan toive hieman erilaisesta julkaisusta. Kiva, jos sellainen on jo luonnoksena! Olen katsonut kaikki postaukset jo fitnessakun ajoilta ja on vain luontevaa pohtia hääjuhlan tienoilla mainitsemiani asioita. Olen pahoillani jos aiheutin mielipahaa.

  • Ei hätää :)! Bloggaajana olen saanut tulkita mitä erilaisimpa kommentteja erilaisilta kirjoittajilta, eikä aina vaan voi osua oikeaan. Pahoittelut, ihana kuulla, että olet seurannut pidemmänkin aikaa! Bloggaajilla on yleisohjeena olla kommentoimatta jos tuntuu, että jokin asia ei kuulostanut omaan korvaan hyvältä, mutta itse en sitä noudata. Kuulen vähän väliä kommenttia siitä miten olen jonkun mielestä huono ihminen tavalla tai toisella, enkä vaan jaksa sitä enää, varsinkaan kaiken oman onnen keskellä <3 Tämän vuoksi reagoin herkästi. Joskus toivosi, että olisi niin suosittu ettei ole ajallisesti mahdollista vastata kaikkiin kommentteihin, niin ei tulisi näitä väärinkäsityksiäkään. Toisaalta rakastan lukijoiden kanssa jutustelua, kiitos siis juttutoiveestasi ja vielä selvennyksestä :)!!

 2. Upea, uniikki, kaunis sormus <3 Ja totta, lähtökohtahan on, että se sormus on ja pysyy siinä sormessa symboloimassa sitä liittoa ja rakkautta, joten on erittäin tärkeetä, että se on sitten just eikä melkein oman näköinen ;)

 3. Tavaroiden uniikki teettäminen on aina hienoa jos siihen on mahdollisuus. Suomessa on loistavia käsityöläisiä joiden työ on upeaa, toki se myös maksaa. Mutta jokainen voisi miettiä korujen kohdalla mitäs jos teettäminen jollain käsityöläisiä lämpöön ihan uniikin kappaleen!

 4. Onnea avioliiton solmimisesta! Meidän neljäs hääpäivä lähenee (kaksi lasta myös mahtunut mukaan :D). Kaunis sormus, mutta täytyy myöntää ettei meillä semmoisia edes vaihdettu :D Oli joku halpis kihlasormus aikoinaan ja senkin kadotin. En pidä koruista päälläni ja olen niin höhlä, että kadottaisin kuitenkin. Meillä ei myöskään häitä ollut vaan häämatka ja pikku illallinen vaan. ehkäpä vähän jälkikäteen kaduttaa, mutta voihan sen tehdä myöhemmin, ja ainakin rahalta ja stressiltä säästyttiin. Ikuista onnea ja rakkautta teille :)

  • Moikka hei! Ja kiva kun kerroit oman hääkertomuksen :)! TODELLAKIN voi tehdä vaikka mitä uusiksi myöhemminkin! Jotkut ei hanki sormusta ollenkaan, toiset pitää kaulassa, joku tatuoi sen sormeen ja viidennellä on ihan eri periaate. Tärkeintä olla onnelline ja yhdessä <3 Ihana kuulla, että teillä yhteinen onni on "moninkertaistunut" muksujen myötä :) Jenkeissähän moni uusii valansa myöhemmällä iällä, jolloin "kakkoshäät" voivat olla vaikka ulkomaillakin ja ilmeisesti ne saattavat muutenkin olla moninkerroin suuremmat kuin ensimmäiset :) Mun mielestä ihania idea, joka voisi rantautua tännekin!

 5. Hei! Sellaista kysyisin että mistä kennelistä otitte Namun? Itsellä haaveena Amerikan Bulldog Staffin kaveriksi :-) Todella upean näköinen ja oloinen pentu! :-)

  • Namu on Porvoon lähettyviltä yksityiseltä kasvattajalta, viimeinen pentue (2/2). Pahoittelen :D! Namun emä ja sukujuuret ovat silti 100% Latviasta, eli jos tämän näköisistä tykkää niin sieltä vaan hakemaan! Todella terveitä ja hyvärakenteisia. Suomalaisilla kasvattajilla on vähän eri linjat ja ulkonäkökriteerit.

  • Pitääpä alkaa selvittelemään sieltä siis :-) Kiitos!

 6. Heips!

  Ei liity tähän postaukseen, mutta muistan joskus lukeneeni blogistasi että treenasit ja valmennauduit Bikini fitness – kisaan ihan itsenäisesti? Muistanko väärin? Haluaisitko kertoa, miten se käytännössä sujui, erityisesti dieetin ja loppuviimeistelyjen osalta? Mistä hait tietoa? Onko sinun mielestäsi tuhansien eurojen kisavalmennus täysin must have – vai mahdollista pärjätä ilmankin?

  • En ole valmentautunut itsenäisesti, sekoitat johonkin toiseen :) Mielestäni ei ole MITÄÄN järkeä valmentautua itsenäisesti fysiikkakilpailuihin. Vaikka minä en ollut tyytyväinen omaan kisavalmennukseeni, niin silti se oli 1000000 kertaa parempi vaihtoehto kuin räpiköidä yksin. Eihän maailman parhaatkaan kilpaile ilman valmentajaa, miten amatööri voisi? Kisaaminen ei ole terveellistä, mutta jos sitä haluaa, niin pärjätäkseen kisoissa ja sen jälkeen valmentaja on must.

   Tässä oma kisatarinani: http://aurorarenvall.fitfashion.fi/fitness-sm-happiness-error/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta