HÄÄMATKA MAURITIUKSELLE!

Äääääääääää!

Häämatka varattuna!

Jos luitte aimman juttuni hääpaikan valinnasta, niin olette perillä asioiden mutkikkuudesta. Mauritius oli yhteensä noin 3 vuorokauden googlettamisen tulos. Haluttiin paratiisisaarelle, jossa on on lämmintä, eksoottista ja turkoosia vettä. Katselimme useita kohteita kuten Bora Bora, Karibia, Bali, Malediivit, Fiji, Cook-Saaret, Havaiji, Uusi-Seelanti, Australia, Kuuba..

Vertailin kaikkien kohteiden lentojen hintoja, optimaalisia matkojen pituuksia sekä hotelleja ja sitten vielä vertailin näitä kaikkia ristiin ja punnitsin hinta-laatu-fiilis suhdetta.

Alunperinhan ilmoitin unelmani olevan häämatka Bora Boralle. Tällä hetkellä Ebookersista katsottuna oman matkamme matkustuspäivinä alle kahden viikon reissu sinne kustantaa 21 119,24€ yhteensä molemmilta, eli lennot + hotelli – tämä on HALVIN :D! Kääk.

Onneksi kaiken dataamisen tuloksena löysin meille sopivamman paratiisin, joka ei ole ilmainen, mutta kovalla työllä mahdollinen: MAURITIUS!

TJ 98!

Vietämme 11 päivää saaren pohjoisosassa, tämän lisäksi matkustukseen menee vuorokausi per suunta, eli todellinen matka-aika on 13 vuorokautta. Hotelleja Mauritiuksella riittää, toisin kuin esim Bora Boralla, siispä vertailu ja kilpailutus on helppoa. Etsin meille sopivaa honemoon hotellia Ebookersista, Hotels.comista, Booking.comista, Momondosta, Trivagosta ja PARAS Tripadvisor.comista! Tripadvisorissa on tuhanasi hotelliarvosteluja ja sieltä näkee jopa kaikki Maurituksen hotellin rankattuna asiakkaiden arvioiden perusteella! Tosi jännää nähdä miten 24. paras hotelli voi olla 200€/yö ja 25. paras taas 500€/yö. Ihan huippua lukea kokemuksia ja katsoa ihmisten itse ottamia kuvia. Useassa arvostelussa arvostelijana toimi häämatkalainen :)

Jotta tekin pääsisitte häämatka tunnelmaan, tykitän tähän kuvia meidän kohteesta! OON NIIIIIIN INNOISSANI! Nyt jo vaikeaa pysyä paikallaan :D! Here we go:lfx01954-03.tif m1 20130604_081603_1_1 8_BildGross mauritius_789_400_c1 Honeymoon-in-Mauritius-4_704x385 flat_island_mauritius voyage-de-noces_couple-voile snorkeling1 jhjhk mauritius diving 2 Wedding couple in Caribbean, by the sea 3_Zilwa_Attitude 1089 x00154926-800x432.jpeg,qv=1.pagespeed.ic.gIc6aIpxfs view-from-the-bar-at-zilwa-attitude images (1) Zilwa-Attitude-Hotel-Mauritius-Book-with-speedhotels.com-000 Spa massage treatment Employee Photo swimming-pool jade-mountain-resort-st-lucia-honeymoon-3 14-zilwa-za_love-nest-sur-la-plage homepage-large-image wedding-abroadPitää ottaa mekko mukaan, jotta saa näitä ihania rantakuvia! Vähän olen uhonnutkin, että menen onnessani jopa kentälle mekko päällä, saa nähdä :D!

Matkakuumotuksella,
Aku

Aku

15 vastausta artikkeliin “HÄÄMATKA MAURITIUKSELLE!”

 1. Hyvän paikan valitsitte, itse kävin Mauritiuksella 6vuotta sitten miehen kans ja voin sanoa että kuvat ei valehtele ei sitten ollenkaan!!!! Siellä rentouduttiin ihan totaalisesti 2viikkoa! Suosittelen ehdottomasti katamaraani retkeä ja botanical gardenia, ihanaa matkaa!!!!!

 2. Kaikki nuo teidän läpikäydyt kohteet kuulostaa ihanille, voin vaan kuvitella, kuinka vaikeaa päätöstä on ollut tehdä!

  • Hahaa en ihmettele, munkin pitää hillitä tai hajoan yli-innostuksesta :D

 3. Oih, ihanalta näyttää! Varmasti hyvä valinta niin kuin se teidän juhlapaikkakin oli muuten aivan ihana! :)

 4. Moi!
  Eipä liity mitenkään tähän juttuun mutta tuli vaan yhtä’äkkiä mieleen että eikös sinun tuleva miehesi joskus ollut jollain fitfarmin ”dietillä/lihastenkasvatus-ohjelmassa”?
  Mikä oli lopputulos? En muista että olisit kirjoittanut hänen onnistumisestaan ollenkaan…
  Lähinnä siksi pähkäilen kun oma mieheni on ahkera salin kuluttaja niinkuin minäkin, mutta luultavasti hänellä on syömisten kanssa vähän ongelmia kun ei tapahdu ihan sellaista muutosta mitä olettaisi. Mieheni siis ei todellakaan tarvitse pudottaa painoa, päinvastoin painonnousu olisi suotavaa. Nyt olenkin miettinyt josko ostaisin hänelle joko fitfarmilta tai sitten bodycampilta jonkun treeniohjelman….

  • Hei!

   Lasselta lähti yli 10 kiloa, mutta suurin osa tuli kyllä takaisin :) Se noissa dieeteissä tuuppaa olemaan ongelmana kun ei niitä voi noudattaa ikuisesti. Minulle tärkeintä, että mieheni on terve ja onnellinen – painoi mitä painoi :)

   P.S Bodycampiä en missään nimessä suosittele! Käyttävät edelleen Booty Camp -nimeä luvatta vaikka olen ilmoittanut omistavani siihen oikeudet Suomessa. YTJ-palveluun kun kirjoittaa Booty Camp, huomaa sen kuuluvan minulle. Puutun kyllä tähän vielä oikeusteitse. Kaikki rehelliset yritykset ilmoittavat myös y-tunnuksensa tai vähintään antavat sen sitä kysyttäessä. Tämä firma ei toimi näin. Hämärää :/

 5. Heh, luulin ensin, että tuo teidän häämatkanne maksaa ton 21 tonnia. :D Mietin vähän, että on se aika saakelin suolanen 11 päivän reissusta. Onneksi vähän edullisemmin pääsitte, vaikka onhan ne matkat suolasen hintasia tuonne. Toivottavasti matkastanne tulee ikimuistoinen! :)

  • Kiitos Essi! Joo ei todellakaan olla siinä pisteessä, että laitettaisiin asunnon käsiraha matkaan, jos meillä siis edes olisi noin paljon :D

 6. Missä ovat kuvien tekijänoikeusmerkinnät? Bloggarina pitäisi tietää nää jutut. Hyi sinua!

 7. Mentiin Mauritiuksella rannalla naimisiin vuonna 2005. Voin sanoa että on todella upea paikka.
  Kuvat eivät valehtele!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta