Haluaisitko voittaa yksityisen treenin kanssani?

Hellou!

Ajattelin näin kevään kunniaksi laittaa arvonnan pystyyn, tarjolla yksityinen ilmainen 60min treeni kanssani! (Arvo 65€) Saat itse päättää haluatko treenata kanssani omalla salillani (Vuosaaren FIX, Helsinki) vai kenties Aurinkolahden rannalla ulkotreenin merkeissä?

unnamjjjed (5)unnamed (7)

Tämä on oiva tilaisuus jos olet miettinyt millaista personal trainerin kanssa treeenaaminen on, et ole koskaan käynyt kuntosalilla, tarvitset apua treenitekniikassa  tai ehkä haluat vaan kunnon treenin! Treeni-intensiteetti määräytyy treenaajan kunnon ja osaamisen mukaan. Aloittelijoiden kanssa käytän enemmän aikaa alkuohjeistukseen ja kokeneemmat voivat toivoa vaikka hard core jalkatreeniä, jossa laitetaan pakarat tulille!unnamed (6)

Treeni tulee käyttää 30. kesäkuuta 2015 mennessä ja treenattavan tulee olla täysin terve treenejen aikana. Rajoitteet kuten vanhat polvivammat, eivät ole treenin esteenä, mutta niistä täytyy tietysti kertoa minulle. Ylipaino ei myöskään ole este :)! Mielelläni näytän treenin, jolla saa kiloja karistettua dieetin yhteydessä.

New white #gympants from the awesome @boombodystore 💗💗💗

Kuva, jonka Aurora Renvall (@aurorarenvall) julkaisi

 

unnamed (4)

Miten yksityistreenin voi voittaa?

Jakamalla tämän blogitekstin Facebook -sivuni kautta omalle seinällesi, tykkäämäällä ja kommentoimalla T&J olet mukana arvonnassa.

 

Voittaja valitaan lauantaina 16.5.2015 kello 18:00!

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoi toki :)

Iloisin terkuin,
Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

P.S Jos törmäät blogiini vasta nyt, voit tutusta valmennettavieni tuloksiin näistä bloggauksista:
Even 6 viikon muutos
Wow mikä 8 viikon muutos
Valmennettavan älyton 3kk muutos
8kk muutos bikinibeibeksi
8 viikon kiinteytyksen tulokset
Päivi laihdutti 47,5 kiloa ja on nyt elämänsä kunnossa!

Aku

8 vastausta artikkeliin “Haluaisitko voittaa yksityisen treenin kanssani?”

  1. Enn pysty kisaan osallistua, mutta pakko kommentoida et huippua et järkkäät tälläsen kisan ja innostat ihmisiä liikkumaan, kiva!

    • Tykkääminen, jakaminen ja kommentoiminen tapahtuu Facebookissa, eli suosittelen menemään sinne linkin kautta :) Vielä en ainakaan löytänyt nimeäsi ja siksi selvensin :)

  2. Voiko osallistua arvontaan jos ei omista fb-tiliä? Mielelläni osallistuisin. :)

    • Moikka Katja ja kiva kuulla :) Tällä kertaa kyseessä Facebookissa tapahtuva arvonta. Ajatuksissa kyllä järkätä arvontoja myös blogin puolella ja instagramissakin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta