Halutaan voittaa auto, joten tehtiin video

Heippa!

Toissapäivänä julkaisin meidän yllätyshäätanssivideon ja nyt on vuorossa meidän kisavideo Citroenille. Citoren järjesti kilpailun, jossa pystyi 1min videolla osallistumaan kilpailuun, jossa 30 parasta voittaa uudeen Citroen Cactucsen käyttöönsä 10 viikoksi. Meidän perheellä (minä & Lasse) oli ennen 2 prätkää ja 2 autoa ja nyt käytännössä vaan puolikas prätkä. Lassen vanhemmat on olleet ihania ja lainanneet meille autoa aina pe-su, mutta olisihan oma auto kiva niin ei tarvitsisi vaivata muita ja voisi käyttää sitä ihan all week, meillä kun tätä ohjelmaa riittää, varsinkin nyt kun koiranpentu siirtyy jatkokoulutukseen, aloittaa koirauinnin ja näyttelyt. Oon katellut näyttelyitä joka viikonlopulle :D Onhan meillä myös omaa ohjelmaa rittämiin. Sipoossa kasvaneella on ihan orpo olo ilman autoa.

Tässä komistus, jonka haluaisimme:

citroen-c4-cactus

Mun mielestä meidän video oli niin hassu, että ajattelin sen takia jakaa sen teidän kanssa!

Mitä veikkaatte, saako tällä auton?

Hihii,
Aku

 Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

P.S Kaikkiin kommentteihin vastattu ^^

Aku

27 vastausta artikkeliin “Halutaan voittaa auto, joten tehtiin video”

 1. Vakuuttavaa työtä =D Jos tuo ei iske raadin sydämiin niin ei sitten mikään ;) Loistopätkä.

  • Kiitos Virpi :)! Näin toivotaankin, on ainakin ihan erilainen kuin muiden mitä youtubessa on nähnyt :)

 2. Apua ihan huippu hyvä!!!! JOS TOLLA EI VOITA AUTOA NIIN EI SITTEN MILLÄÄN!!!!! ;)

 3. No todellakin tällä pitäisi jo auto irrota! ihan mahtava fiilis ja oli varmaan hauskaa tehdessäkin^^

  • Oli hauskaa, teki mieli panostaa vielä enemmän ja nyt jälkeenpäin löydän tuostakin kaikkea minkä olisi voinut tehdä toisin.. :D Ihan huippu tuo iMovie! Kannattaa puolittaa se pari euroa jos tykkää tehä tällasia :)

 4. Aivan huippu video!! Siis pakkohan teidän on tolla auto saada käyttöön!! ❤️

 5. Eikäää, kaikki peukut teille! Ihan sairaan hyvä video!! :) kerrankin joku panostaa.

 6. Mihin lapsettomat parikymppiset stadilaiset autoa tarvitsee? Ei autoilu ole pelkästään landelaisten tai lapsiperheiden etuoikeus, mutta mielelläni luopuisin omastani, jos elämäntilanne sen sallisi. Maailman turhin rahareikä jos pärjää ilman. Onnea arvontaan kuitenkin :)

  • Kiitos :) Mulla meni tänäänkin melkeen 3 tuntia julkisilla asioita hoitaessa Helsingin sisällä, kun voisi mennä 40min autolla, eli 1h 20min säästö. Yrittelijäänä tyyppinä olisi vaikka mitä hommaa ja tapahtumaa, mutta kaikkeen ei tule mentyä kun ei jaksa tönöttää pysäkeillä. Muutenkin tykätään moottoriurheilusta ja kaikilla menopeleillä ajamisesta :)

 7. Mihin näyttelyyn AB:lla pääsee? Ei ainakaan virallisiin mun mielestä? Kiva video. :)

  • Mätsäreihin ^^ On niillä omiakin näyttelyitä, mutta pitäisi rekisteröityä johonkin Latvian kennellittoon ja kun Namu nyt vielä leikataankin niin ei jakseta super virallisia hankalia harvinaisia kisoja. Ihan just for fun kierretään Suomen pikkukisoja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta