Halvalla lähti! (videopostaus)

Edellisessä postauksessa kerroin miten täällä on kylmä ja olen yrittänyt löytää kaupasta hanskoja ja pipoa. Käytiin paikallisessa kauppakeskuksessa Citti-Parkissa. Ensimmäisenä suunnaattiin New Yorkeriin ja sieltähän mä ne löysin, EUROLLA! :D

Hanskat 1€ ja pipo 1€.

Tämä säästö oli erittäin tervetullut. Ei nää mitkään supermuodikkaat ole, mutta mun mielestä ihan kivat, varsinkin tohon hintaan. Heitinkin tänään instaan videon naamastani ilman meikkiä ja meikin kanssa, siinä esiintyy myös nämä uudet vermeet.

Kas kummaa, netti ottaa päähän täällä taas kerran. Kiinteä tulee kuun vaihteessa. Jos sekään nyt edes on kiinteä, täällä kun rakastetaan datakattoja, eli tietyn verran dataa voi ladata nopealla netillä ja sen jälkeen netti hidastuu (lue: kuolee käyttökelvottomaksi), ellet maksa lisää nopeasta netistä. Tässä videolla avaan asiaa hieman.

…että nettiin meet tilamaan lisää nettiä kun netti ei toimi.

Täällä mainostetaan telkkarissakin ”FLAT” liittymiä, joihin kuuluu vapaat tekstarit, vapaat puhelut ja vapaa data… 1 Gt asti! Siinä on siis max. yhden päivän hienovarainen surffailu. Etenkin bloggaillessahan mun pitää vielä ladata kuvia tänne blogiin, liitetiedostoja työsähköposteihin ym. jolloin se datakatto menee umpeen ihan hetkessä. Meidän liittymältä voi ostaa maksimissaan 2 Gt (2 päivää) kerralla sitä nopeaa nettiä ja se maksaa 20€. Tästä laskemme kivasti, että kännykällä surffaaminen, mikä Suomessa maksaa sen kymmenisen euroa kuukaudessa, maksaa täällä jäätävät 300€.

Pahoin pelkään, että siinä kotiwifissä tulee myös olemaan joku datakatto. En oikeasti haluaisi istua täällä mäkkärissä kahvilla joka päivä 5 kuukautta. Eilen oivalsin, että mäkin wifi ulottuu myös parkkipaikalle, eli voin myös istua autossa tekemässä hommia. Onhan se päivittäinen 2,59€ lattekin kuukaudessa 77€, että ehkä perustan sen auto officen ihan suosiolla aina kun auto on käytössä.

Tuon yllä olevan 16 sekunnin videon lataamiseen meni muuten 45 minuuttia… Miettikää jos videobloggaaja muuttaisi tänne, hah!

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta