Harmaablondi

Hullu viikko takana, aamusta iltaan ohjemaa. Tänään rutistin töiden väliin kampaajalla käynnin Studio Helsinkiin. Värjäsin kesällä Tallinassa tukan brunesta blondiksi, mutta se jäi aika keltaiseksi. Toisaalta se ei haitannut mua, nyt kun ei ole muutenkaan mitään pakkomuotia olla platinablondi. Viimeeksi tänään ihailin Salkkareiden ”Iidaa” jolla on lämpimän vaaleat hiukset. Toinen on Shark Tankin Lori, jolla on monisävyiset vaaleat hiukset!

Nyt tukkani sai kuitenkin kylmemmän sävytteen. Hankkuduin myös eroon juurikasvuongelmasta vähän niinkuin liukuvärjäämällä tyven. Ennenkin ollut tällainen, katsotaan nyt mitä tykkään pidemmän päälle. Seuraavilla kerroilla olisi tarkoitus vaan raidottaa tyven päälle blondia, ellen sitten värjää punaiseksi kuten olen kauan suunnitellut :D Se nyt ei olisi helppoa nähnytkään. Helppous on tällä kertaa se pointti. Niin ja hopeashamppoo, jota saan marssia ostmaan lisää.

FullSizeRender (27)Tässä alla ”ennen” kuvaa kun kampaajani Viivi oli sekoittelemassa värjeä.

#Tyvikasvu. eikä tossa edes näy niin hyvin kun tukka ihan villintyneenä. Ei suoristettu ei kiharrettu, kuivattu yöllä pää tyynyssä ja hätäisesti aamulla föönaten :D

FullSizeRender (28)

Tässä vielä kotioloissa uusi look. Kaipaa tosiaan sitä hopeashamppoota, jotta harmaa kehittyy vielä kivemmaksi!

IMG_3960 IMG_3970

Instagramiin heitin hissiselfievertauksen. Vasemmalla vanha ja oikealla uusi.

Kumpi parempi?

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

bloglovin banner 23

Aku

4 vastausta artikkeliin “Harmaablondi”

  1. Aika ihana uusi lookki^^ jotenkin ”kypsempi” :D ei siis siinä mielessä että oletpa harmaantunut mutta jotenkin, naisellisempi? :)

    • Oi kiva kuulla :)! On munkin mielestä kypsempi, mutta onko sitten myös synkempi? Tai tykkäsin tosta lämminsävyisestä kun se jotenkin toi valoa päivään :D

  2. Tosi hyvin sopii sinulle! Tosi kaunis väri tämä uusi :) ei vanhassakaan mitään vikaa siis ollut, mutta tämä jotenkin parempi. Mullakin itseasiassa tumma tyvi ja harmaa blondi muuten ;D

    • Kiitos! Ei ihme siis, että tykkäät :D Oon nyt huomannut, että telkkarissa jenkeillä blondit on melkein aina lämminsävyisiä. Oli ne sitten Ruotisn miljonäärivaimoja tai MTV:n juontajia. Ehkä harmaa nyt nousee taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta