Heitin hääsormukseni hissikuiluun…

Jep, näin pääsi käymään pari päivää sitten.

Miten näin voi käydä? No, oltiin tekemässä lähtöä kotoa kyläilemään. Oltiin just tultu salilta ja olin tietty jättänyt sormukset kotiin ettei naarmuunnu maastavedoissa. Perus multitaskaajana tein monta asiaa samaan aikaan, laitoin sormuksia sormeen ja tilasin hissin. Koira käveli hissiin, mutta aviomiestä ei näy missään. Hän kun oli ensimmäisenä lähdössä ja nyt taas hidasteli jossain. Huidon koiraa pois hissistä, jotta voisin mennä huutamaan vauhtia mieheen. Siinä huitoessa näen kun puoliski päälle saatu timanttisormus irtoaa ja lentää kaaressa hissilattian rakoon, kolahtaa ja pomppaa ilmaan (en tiedä oonko kuvitellut tän olin niin järkyttynyt) ja siitä uuden vauhdin kautta sukkana suoraan sentin raosta hissikuiluun…

Hetken siinä seisoin hiljaa näillä ilmeillä

960728KONE-UR_shaft_2 9f26f19c802fbc0bcb69661e1479fec2027fcd40d1bb655da3fb6e9480e2bfa4Sitten huusin Lasse paikalle, KOVAA. Lasse tuli vasta usean huudon seurauksena (sori naapurit), kerroin mitä oli tapahtunut ja se vaan nauro. SIIS NAUROI.

Lassen reaktio meni suunnillen näin

yeahright uh-wtf-was-that +_4d57a915d8ffa78efa81d9a5e7bb7eabSoitto Koneen hissipalveluun ja seuraavana aamuna 160€ köyhempänä lähdettiin etsimään sormusta hissimiehen kanssa. Avattiin pohjakerros eikä siellä näkynyt mitään. Hissimies lohdutteli, ettei niitä nyt vaan aina löydy, että voi olla tosi hankalaa. Kerrankin yksi kokonainen avainnippu jäi löytymättä! Se sormus on niin pienikin, voi olla missä vaan ja tosi vaikea löytää.

9c0838f7f545f6e1440d4778506887c3a58a675ca0c1fbd8a6126bff95c9e6d0Nyt ei kuitenkaan ollut aika hermostua, sillä:

A) Se ei auta mitään
B) Hissimies on sun ainoo toivo, pakko olla niin messissä ku vaan voi!

No, hän otti sitten onneksi portaat esiin jostain nurkan takaa ja laskeutui kuiluun. Pelkäsin, että me vaan pällistellään kolmisteen siinä tasanteella ja arvaillaan. Mies kerkesi katella siellä pohjalla ehkä 10 sekuntia kun sormus LÖYTYI! Se oli kimmonut han sinne takanurkkaan. HUH!

Vitisi olin niin happy! Kiitos vielä hissimiehelle, oli kyllä ihan mukava mies vaikka siinä panikoinkin sen höpötyksiä :D Luulisi tällaisten olevan tuossa ammatissa ihan arkea. Hysteerisiä asiakkaita ties minkä kadonneen perässä.

Nyt loppuu hissin lähellä sählääminen. Tai sit en vaan irrota tätä enää koskaan ikinä.

unnamedOnko teillä kokemuskia hissikuilusta :D?

T.Aku,
torvelo

Instagram: @aurorarenvall
Facebook: täällä

Aku

6 vastausta artikkeliin “Heitin hääsormukseni hissikuiluun…”

 1. Apua!!!!! Mä luin tätä oikeesti niin etten hengittänyt! Huh, oikeesti. Onneksi se löytyi!<3

 2. Ei oo hissikuilusta, mutta kihlasormukseni hukkasin omaan autoon ja ei sitten kolmenkaan auton ympärikääntöyrityksen ja talkoovoimien jälkeenkään löytyny mistään :/ jonnekin rakoon on onnistunu just lentämään, ettei enää löytynyt. Onneksi kuitenkin se halvempi kihlasormus eikä vihkisormus. Sit ois tullu jo itku.

  Hyvä, kun sait sormuksen talteen! 160e kirpasee, mutta vielä enempi se, jos ei olis löytyny :)

  • Voi ei! Tosi mälsää :( Siinä sormuksessa kiinni kaikki muistotkin :/ Ehkä se löytyy vielä jos auto on tallella! Voihan se olla muuallakin kuten maassa, jossain repussa, vaatteissa kantautuneena?

   Lassen äiti taisi hukata sormuksensa kolmeksi (?) vuodeksi siivotessaan! …ja sitten se löytyikin jostain lattianraosta!

   Joskus bile-aikoina itse hukkasin ihan uuden kameran baarireissulla ja sitä etsittiin ihan joka paikasta baarissa, ei löytynyt. Pari päivää myöhemmin se löytyi meidän pihalta! Oli tippunut mun taskusta lumihankeen kun nousin autoon ja oltiin tietty ajettu sen yli.. :D Mutta siis pointtina, etten yhtään tajunnut etsiä muualta.

   Toivottavasti se löytyy vielä!

 3. Huhhuh, onneksi löytyi :)
  Mulla viime kisadietillä sormus tippui töissä kun oli sormetkin niin laihtuneet… huomasin kun tulin vessasta ja laukkuani pakkasin kotiin lähtiessä. Ehdein jo pelästyä että olisi tippunut vesaanpyttyyn, mutta ajattelin että siitä olisi ääni kuulunut. Kaadoin laukun ylösalaisin ja sieltä se onneksi löytyi. Loppudietin pidinkin pienemmän kihlasormukseni vihkisormuksen edessä….

  • Huhhuh :D Näin pidän itsekin normaalisti, eli ensin hääsormus ja perään kihlasormus, että jos jotain käy niin lähtee sitten edullisempi ensimmäisenä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta