Helsingin paras sushiravintola!

Sis. mainoslinkkejä

Kokkasin sweet sixteen -synttäreilleni yli 100 sushia ja vaikka juhlijoita riitti, söin suurimman osan itse. Nyt tasan 10 vuotta myöhemmin sushit ovat edelleen suurinta herkkuani. Lempipaikkani on Hanko Sushi*, jonka yhdeksästätoista ravintolasta olen syönyt kahdessatoista paikassa.OLYMPUS DIGITAL CAMERASuomeen muuton jälkeen olen nähnyt ystäviäni vain pari kertaa. Toissapäivänä laitoin ystävilleni viestiä, että lähtisittekö kanssani sushille töiden jälkeen? Oli ihan tosi kivaa olla kavereiden kanssa pitkästä aikaa. Eilen kohteena oli uusi vastikään Stockmannille avattu Hanko Sushi. Erityisen ilahduttavaa oli, että sain ottaa Namun mukaan, sillä hyvin käyttäytyvät tassuttajat ovat tervetuilleita tähän ravintolaan <3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAkoiraystavallinen-ravintola-helsinkiOLYMPUS DIGITAL CAMERA Hanko Sushin wasabi on muuten ihan omaa luokkaansa – mistään en ole vielä saanut parempaa. Lasse taisi joskus opettaa sotkemaan wasabin tuonne soijan sekaan, tekeekö muutkin sillä tavalla?

Ilta loppui meillä lyhyeen, sillä kaikilla oli töitä seuraavana päivänä. Olen kuitenkin tosi onnellinen, että ystäväni pääsivät viettämään kanssani puolitoistatuntisen höpötyshetken hyvän ruoan ja seuran pariin. Stockan Hanko oli kyllä niin ihanan rauhallinen ja viihtyisä, että siitä saattaa muodostua uusi oma vakkaripaikka.

Sushilajitelmat koossa S-L saa nyt -50% Offerillan kautta täältä*! Tarjous on voimassa enää tämän viikon ja lahjakortti itse on voimassa 2kk ostopäivästä.

Edit: Arvonta päättynyt!  Arvonnan voitti Ninna (olipa muuten ihana osallistumissyy <3), sinulle on laitettu sähköpostia :)

(Arvon blogissani yhden lahjakortin kahden hengen Large-lajitelmaan, osallistu lauantai-iltaan mennessä kommentoimalla, miksi sinä haluaisit päästä Stockalle susheille avecin kera?)

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista ja Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi 

Aku

50 vastausta artikkeliin “Helsingin paras sushiravintola!”

 1. Koska oon vaan kerran elämässäni syöny sushia! :D ois kiva maistella uudelleen, muistelen että se ois ollu hyvää :’)

  • Riippuu niin paikasta, ainakin Hanko on luotettava ketju :)!

 2. Kaveri on juuri synnyttänyt, himoitsi koko raskauden aikana sushista ja nyt kun VIIMEIN saa merilevää/kalaa syödä haluaisin suoda hänelle tämän ilon ja irtioton vauva-arjesta. Samalla juhlistaisin omia synttäreitäni(31v 26.9) =)

  • Olisi kamalaa olla 9kk väkisin ilman sushia :D Toisaalta ehkä jotain lohtua saisi merilevättömistä vegesusheista ^^

 3. Hyvä sushi on parasta mitä tiedän. Olenkin moneen kertaan hehkuttanut sushia kavereilleni. Joskus lounaspaikoissa on ollut sushia lisävaihtoehtona ja silloin kaverit ovat uskaltautuneet maistamaan. Tosin toivon, etteivät olisi, sillä laatu ei ole ollut yleensä kovin kehuttavaa. Nyt olisikin ihanaa päästä vienään kaveri maistamaan kunnon sushia. 😋

  • I KNOW! Mullakin on kavereita, jotka ei tkkää sushista, koska ovat syöneet jotain halvinta mahdollista.. Ylläri, ettei ollut hyvää. Harmittaa ihan heidän puolestaan, että kokemus oli niin huono. Tosi vaikeaa houkutella niitä ihmisiä maistamaan enää uudestaan / olemaan ennakkoluulottomia maistaessaan :/

 4. Olisi ihana yllätyslahja miehelle, kun meillä ensi kuussa tulee täyteen kaksi yhteistä vuotta taivalta! Meidän molempien lempiruoka on sushi ja emme ole kyseisestä paikkaa vielä testanneet vaikka melko laaja kokemus sushiravintoloista alkaakin olla :P

 5. Sushi on parasta! Se olisi täydellinen yllätys poikaystävälleni tulevana merkkipäivänä. :)

 6. Olisipa kiva tehdä pieni viikonloppureissu Helsinkiin ja päästä nauttimaan sushista :)

  • Hintatasolta on vähän kalliimpi kuin ihan halvimmat, mutta sitäkin parempi :) Kiinnostavaa kuulla, mikä on sinusta hyvä paikka Helsingissä? Posh-sushiravintoloita on tietysti, mutta niissä illalliset menee päälle sadan euron ja siltikin, tykkään Hanko Sushista vaikka sellaisissakin luksuspaikoissa olen käynyt :D

 7. opiskelen saksassa enkä ole sieltä löytänyt yhtä hyvää sushipaikkaa kuin hanko sushia. käydessäni suomessa on aina pakko nähdä kaveriporukalla ja mennä syömään sushia shoppailun jälkeen :D <3

 8. Söin itse sushia muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja rakastuin heti! Tämän jälkeen yritin saada kavereita tekemään kanssani sushia, mutta koska heillä oli isojakin isommat ennakkoluulot niin en onnistunut. Nyt kuitenkin viime vuonna sain yhden parhaan kaverini maistamaan oma tekemää sushia ja voi että ihminen joka normaalisti vihaa kaikkea ruokaa sanoi tykkäävänsä niistä ja halusi maistaa toisenkin! Tididittidii!
  Tämän kohtaamisen jälkeen hän on väsännyt susheja myös omalle perheelleen. Eli veisin kaverini ja itseni maistamaan noita susheja, sillä olen eläessäni maistanut vain kaksi kertaa jonkun muun tekemiä susheja vaikka itse niitä on tullut väsättyä jokunen kerta.
  Toinen vaihtoehto sushi ravintolaan olisi oma siskoni joka on lähes yhtä iso sushi fani kuin itse olen :D

 9. En ole kertaakaan käynyt Suomessa sushiravintolassa (ulkomailla reissatessa kyllä senkin edestä), koska kunnollista sushipaikkaa ei asuinpaikkakunnaltani löydy.. Huoh. Siinä olisi myös hyvä syy tulla pitkästä aikaa Helsinkiin tapaamaan rakasta ystävääni! :)

  • Toivottavasti kotiseudullesi ilmestyisi uusi Hanko! Ketju on kyllä laajentunut tosi paljon viime vuosina :)

 10. Rakastan myös sushia ja olisi ihanaa mennä testaamaan Stokkalle susheja ja samalla juhlistaa minun 30vuotis synttäriä rakkaan avomieheni kanssa :)

 11. Rakastan sushia, ja vaikka Helsingissäkin olen muutamassa paikassa sitä syönyt, en ole Hanko Sushiin kertaakaan eksynyt. Poikaystäväni asuu Helsingissä, minä itse melkolailla toisella puolella Suomea. Kun nähdään, on se aina pienoinen juhlan hetki, jolloin on kiva käydä ulkona syömässä. Ensi kerralla voitaisiin mielellään käydä testaamassa siis tuo uusi Hanko Sushi ;)

 12. Olen pienen lapsen yksinhuoltaja, joten oma aika on harvassa ja raha tiukassa, joten olisi mahtavaa päästä herkuttelemaan kaverin kanssa :)

 13. Haluaisin voittaa lahjakortin siskolleni ja hänen poikaystävälleen, jotka ovat vannoutuneita sushinsyöjiä! Olisi kiva ilahduttaa Helsingissä asustavaa siskoa ja tuoda pientä lisäluksusta suosikkipariskuntani arkeen 😊

 14. Olisi kiva viedä mies syömään sushia kun ei ole eläissään kyseistä tavaraa maistanut , mikä on mielestäni suuri vääryys :D sushi on niin hyvää !:)

 15. Mukana ja ihan vaan koska Hanko on myös mun vakkari+lemppari sushipaikka, sushi on parasta ja todellakin wasabia kuuluu sotkea soijaan sekä läiskiä reilulla kädellä itse sushipalojen päälle! Jos multa kysytään, niin makit voi käydä pienellä sukellusreissulla siellä soijakipossa ennen syöntiä – tämä on siis ilmeisesti joku suuri etikettivirhe, mutta no can do, mun makit tykkää uinnista ja minä soijasta…

 16. Sushi 😍 etärakkaus Helsingissä. Ois ihana yllättää mun kulta jollain uudella raflalla koska itse en Hesassa tunne mitään.

 17. Off the topic; musta on niiin ihanaa, kun Namu saa tulla sun kanssa kaikkialle!
  Voi, mitä koiranelämää hän pääseekää elämään ja kokemaan kun maisemat ja ihmiset vaihtuu päivittäin :)
  Oma koira on ihana ja hyväkäytöksinen kyllä, mutta helposti innostuva(ja silloin kuuroutuva)joten ravintelireissut meillä vielä jossain tulevaisuudessa.. Sinusta kyllä saanut inspiraatiota ottaa karvanaamaa aina vaan enempi mukaan! :)

  • Kiitos ihanista sanoista <3 Ihan tosi kiva kuulla! Varsinkin siinä 1-1,5v välillä otin Namun monta kertaa mukaan "väkisin". Paljon helpompaa ja nautinnollisempaa itselle olisi ollut jättää neiti innokkuus kotiin. Tiesin kuitenkin, että mitä enemmän se on mukana, sitä nopeammin se tottuu kaikkiin tilanteisiin ja oppii relaamaan paikasta riippumatta. Nyt on työ alkanut kantaa hedelmää ja voin vaan kuvitella miten lepposta sen kanssa on tallata pitkin palloa tulevina vuosina :)

 18. Koska sushi vaan on ihan lempparia! Etenkin Hanko sushin ;) Soija on Hanko sushissa niin hyvää että sitä voisi jopa juoda:D

 19. Ihan yksinkertaisesta syystä..en ole koskaan syönyt sushia! Kiva olisi päästä testaamaan, onko se ”mun juttu” =)

  • Eikä! Ehdottomasti kannattaa sijoittaa ensimmäinen kokemus Hanko Sushiin, niin saa taatusti hyvää :)

 20. Koska sushi on mun ehdotonta lempparia, mutta opiskelijan budjetilla siitä pääsee harvoin nauttimaan. :( Ja seuralainenkin olisi jo tiedossa. :)

  • Kannattaa ehdottomasti tarttua Offerillan tarjoukseen. Meidänkin perhe osti toisen lahjakortin, kun niin edullisesti nyt saa :)

 21. Rakastan sushia ja niin tekee mieheni myös! Olisi kiva viedä hänet pitkästä aikaa treffeille :)

  • Sushitreffit on parasta! Stockalla om kyllä ihana tunnelma treffejä ajatellen ^^

 22. Laadukas sushi on vaan niin taivaallista <3 mutta niin kallista.. Opiskelijabudjetilla ei pääse herkuttelemaan niin usein kuin mieli tekisi ;) ehdottomasti mukana arvonnassa!

 23. Kiva arvonta! Haluaisin viedä yhden sushihullun kaverin syömään. Sen kans on ihana käydä sushilla, koska molemmat on aina niin onnellisia sen sushin ääressä, ja sitähän uppoaa aina ihan järkyttäviä määriä… Ei olla vielä kokeiltu Stockan hanko-sushia, mutta Kluuvissa joskus käytiin lounaalla ja toimi! Se mun kaveri myös just palautti gradun ja alotti uudessa työpaikassa, mutta ei olla vielä päästy juhlistamaan tätä, niin olis tosi kiva yllätys hänelle viedä hyvään sushipaikkaan iltaa viettämään :)

 24. .. koska tiedän, että mieheni rakastaa sushia. Olisi ihana yllättää hänet =)

 25. Olen tulossa ensi viikolla Itä-Suomesta Helsinkiin parhaan ystäväni synttäreitä juhlimaan. Hän on suurin sushi-fani maan päällä, joten tämä olisi paras mahdollinen synttärilahja hänelle! :)

 26. Oon syönyt vaan kahdesti sushia ja en oo vieläkään täysin varma, että onko se mun juttu :D Tää vaikuttaa laadukkaalta mestalta ja haluan antaa sushille vielä mahdollisuuden!

 27. Haluisin ehdottomasti päästä testaamaan hanko sushin, koska en ole siellä vielä vieraillut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta