Ihme päivärytmi

Sattuu kaikkiin lihaksiin.

No ei ihan kaikkiin, mut aika moneen. Tää viikko on ollut rutiinin-paluu-viikko. Ruoka ja treenirytmi sujuu ihan kuin ennen, paitsi, että en enää stressaa sitä niin paljon. Teen vaan.

Nyt onkin muuten eka kisaviikonloppu! Jännää! Tykkään seurata sivusta, paljon helpompaa :D :D

Kisojen jälkeen moni vetää jotain omia herkkuja, mun mielestä se on just pahin virhe mättää kaikkea *askaa puolen vuoden kurinlaisen dieetin päätteeksi. Moni sanoo ansainneensa munkin tai karkkipussin tai vuoren molempia. Mun mielestä ne ansaitsee vaan enemmän oikeaa ruokaa ja tukea. Tänään löysinkin aika tilanteeseen sopivan kuvan:kuva 2 (1)

Varotan nyt, että tää tulee olemaan tosi sekava postaus. On tää koko päiväkin ollut vähän hajanainen. Random päivä mun matkassa:

kuva 406:55 ensimmäinen herätys, torkkua, eiiii ihan ku ois nukkunu 2h
07:00 toinen herätys, torkkua, en ees muista torkuttaneni
07:05 kolmas herätys, torkkua, unessa meni tääkin
07:07 neljäs herätys, torkkua, soittaako joku? hiljennän sen
07:10 viides herätys, torkkua, mut tajuun jo tilanteen vakavuuden
07:11 Im up… KAHVIA!!!
07:15 suihkussa käyty, treenivaatteet keräilty
07:21 mihin meni 6min, en tiedä, nyt laitan kananmunat paistumaan
07:25 omegat ja monivitamiini naamaan, iso lasi vettä
07:31 kananmunat ready, vähän kiire tulee syödä
07:33 miks nää ei jäähdy, vaikee syödä..
07:37 juoksen ulos ovesta autolle kahvikuppi kädessä
07:38 autossa, nokka kohti Kalasatamaa
07:45 miks Itiksessä on kilsan jono risteykseen.. ääh vauhtia. Eiii autokoulun auto edessä…
07:55 auto parkkiin ja juoksujalkaa salille
07:59 odottanut tässä hissiä jo varmaan minuutin, tulis jo
08:00 salin ovesta sisään, asiakas lämmittelemässä, hyvä, eiku treenaamaan!
09:20 takaisin autolle ja toimistohommiin
09:40 astun autosta, ihan rätti, univelka painaa
09:45 keittääkkö kahvia ja aloittaa väkisin työt vai kuunnella kehoa ja ottaa aamupäiväunet?
09:50 toimiston sohvalla viltti päälle, 1,5sec ja uni on pallossa
13:20 herään, what the… mitä kello on? Aa, moro.
13:30 ruokaa..
14:00 läppäri auki ja firmahommmia AKA kaikkea tylsää kuten kirjanpitoa, palkkoja, kuitteja..
16:00 ruokaa, nam
17:10 läppäri kiinni ja takaisin salille, mut nyt omat treenit Lassen kanssa
17:15 postista hakemaan uusi yhteistyöpaketti ;)
17:30 lämmittely, juostaan EasyFitin rapun rappuset kerran kellarin kautta ylimpään kerrokseen
17:35 kyykkyjä, prässiä, pohkeita, nilkkapainoja, SQUEEEZE!
18:30 treeni valmis, Fitnessgurun OneWhey Isolaatit sekaisin veden kera vanhaan cocis zero pulloon, ei ollu helppoa saada niitä sinne..
18:40 kotona, RUOKAA!!!
19:00 tästä eteenpäin: kooma
23:30 ainiin lupasin bloggailla kerran päivässä!

Yrittäjänä päivät saattaa olla tällasia tai jonkun muunlaisia. Mun päivät on TOSI harvoin millään lailla identtisiä. Aamulla töitä, illalla töitä, koko päivän töitä, puol päivää töitä, 14h töitä, ei mitään töitä. Valinta on oma. Ihan itse saa valita mikä on palkkakuitin summa. Toki on velvoitteitakin, kuten tuhansien eurojen veromaksut ja se iänikuinen kuittien skannaaminen. Viimeaikoina oon joutunut pyytämään uuden kuitin vaikka oon sellasen jo saanutkin.?! Kuiteissa pitäää näkyä verot. Välillä savu vaan nousee korvista kun saat kuitin, vaikka A4 kokoisen hirviökuitin, säilytät sen tosi nätisti ilman ryppyjä, skannaat ja kun avaat PDF:änä tajuat, että ei siinä perkele näy veroja… Sitten joudut laittamaan asiasta meilin, saat paluuviestin: ei suomenkielistä meiliasiakaspalvelua, mmm-h. Laitat saman viestin englanniksi. Mitään ei kuulu viikkoon. Googlaat firman uudestaan, yhteystiedoissa lukee ”ota yhteyttä online chatin kautta ma-pe 10-13”. Tietty on perjantai kello 14… Kirjoitaan ensi viikolle kalenteriin ”Pyydä KUITTI!” Maanantaina sitten lataat online chatin, asennat sen, ihana asiakaspalvelija auttaa, kiitos Jaana! Nyt on kuitti. Sitten enää tarvitsee syöttää se sinne kirjanpito-ohjelmistoon ja tehdä se alkuperäinen duuni.

Jaksokohan kukaan lukea? Muakin haukotuttaa pelkkä ajatus. Näistä byrokraattisista pakkohommista voisi valittaa vaikka kirjan verran. Tai kolmiosaisen leffan, vähän niinkuin Taru sormusten herrasta, mutta tää ois Taru kirjanpidon vihaajasta.

Väsy on ihan hirvee.. ja taas nälkä, mut hyvällä tavalla. Yhtään ei siis ole ollut sellanen dieettiriutumisnälkä vaan ihan vaan perus tarviin fuelia nälkä. Onneks ei oo mitään suunnitelmia.kuva 1 (1)

Huomenna lähdetään Lassen vanhempien mökille kaveripariskunnan kanssa. Ruokaa, chillailua, palju ja ehkä vatsalihastreeni ja aamulenkki. Ihanaa <3 Tsekatkaa mun beibi-mä-oon-rikki-ilme:kuva 3Ihan kun ois tullu vanhaksi, ei jaksa enää rynnätä päivästä toiseen joka paikkaan 100% energialla. Älkää antako mun mummoontua liian aikasin. Vaimoontuminen on ihan ok, mut mummontumiseen sais olla vielä matkaa. Pitää keksiä jotain villiä.

Hyvää yötä ja magnesiumia <3
/Aku

/Aku

Aku

6 vastausta artikkeliin “Ihme päivärytmi”

 1. Miksi kuitteja pitää skannata eikä riitä että säilyttää alkuperäisen? Hoidatko siis kirjanpitosi itse? Musta kaikki firmajutut ja -vinkit ovat mielenkiintoista luettavaa! :)

  • Kiitos kiva kuulla :)!
   Meillä on sähköinen kirjanpito käytössä, Procountor niminen nettiselaimessa toimiva softa. Vastaanotan suurimman osan laskuista verkkolaskuina (sama kuin e-lasku kuluttajille, mutta tämä on yrityksille), lähetän palkkakuitit meiliin ja jos on jotain mitä en handlaa niin kirjanpitäjäni hoitaa homman etänä. Hänellä/heillä on tunnarit softaan ja avoivat jopa reaaliaikaan ohjeistaa minua kirjanpitoa tehdessä. Ei tarvitse säilytellä melkeen mitään papreita enää ja kaikki löytyy helposti. PLUS save the planet, näin mä sen teen :)! Mielläni avarran näitä juttuja lisää :)

 2. Musta taas ei tulis ikinä yrittäjää juurikin sen takia, etten jaksaisi (enkä myöskään osaa) hoitaa mitään paperitöitä :D Itse olen toiminnan nainen ja tykkään fyysisestä työstä :D
  Hatunnosto niille jotka jaksavat hoitaa firmansa ITSE ihan kaikkia paperihommia myöten!

  • Haha kiitos Marjo! :D Tämän takia mulla onkin kirjanpidossa yhteistyökumppani, joka hoitaa kaiken mitä en osaa tai …mistä haluan maksaa :D Joskus on vaan halvempaa antaa ammattilaisen tehdä ja maksaa siitä, kuin itse sählätät tuntitolkulla ja pahoittaa mielikin vielä. Teen mahdollisimman paljon itse. Kiitos :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta