Kun istut lauantaiyönä koulun pihalla tekemässä töitä

Kuka muka istuu? No minä! Kello 00:06

Jotenkin tää nyt jurppii vaan entisestään, kun Lasse on bilettämässä vaihtarikavereiden kanssa ja mä oon täällä jumissa keskiajalla. Keskiajalla, koska kotona ei ole nettiä ja siksi olen täällä koulun puhalla pimeässä. Täällä kerron siitä miksi kotona ei voi olla nettiä.

IMG_2592

Eilen täällä koulun pihalla kävi kaksi miestä koputtamassa ikkunaan kysyen saksaksi, että ”Et kai vaan tee mitään laitonta?”. Nytkin joku käveli ohi ihmetellen. En kyllä ihmettele, että ihmetteli. Ihme Volvo Suomi-kilvillä aina iltaisin kävelykadulla parkissa.

Täällä on kylmä, täällä ei ole vessaa :D

Tänään tämä vaan kulminoituu vielä siihen, että bloggaajakamut on Suomessa viettämässä jotain mahtavaa bloggaajailtamaa. Minullahan ei siis ole enää muita ystäviä, kuin työkavereita. Paitsi ne neljä, jotka tapasin yläasteella. Onneksi on heidät :D Heistä kaksi tulee muuten käymään täällä Saksassa nyt parin kuukauden sisään, jee!

Tänään mietiskelinkin sitä, että onko täällä yksinäistä, kun ei ole samalla tavalla ystäviä kuin Suomessa ja tulin siihen tulokseen, että ei ole. Minua ei haittaa lainkaan, että Lasse on bilettämässä, halusin vaan itsekin pitää omalla tavalla hauskaa samaan aikaan. Omalla tavalla hauskaa, olisi kotona Netflix and chill tai sitten ihan vaan tällainen duunin teko. Tykkään tehdä töitä ja suunnitella uusia juttuja. Olisi niin kivaa kun se olisi mahdollista kotona.

Varasin muuten kampaajan. Vaikuttaa ihan huippupaikalta! Aika on keskiviikolle ja odotan sitä kuin kuuta nousevaa, sillä väri on nyt haalistunut ja juurikasvu on järkyttävä. Se punainen kupari , minkä kävin värjättämässä ennen Saksaan muuttoa, oli kyllä ihan loistavasti toteutettu, se ei vaan tuntunut omalta. Olin sitä pitkään halunnut ja miettinyt, joten pakkohan sitä oli kokeilla. Ei muuten voi tietää. Esimerkiksi ennen kisoja kun yhtäkkiä värjäsin blondista ihan tummaksi, siitä tuli sellainen voimaannuttava, seksikäs fiilis. Nyt tunsin oloni erilailla erilaiseksi. En osannut olla villi punapää :D Nyt kun katsoo Ruutu plussasta Mustia Leskiä, siinä on se ”Kirsi”, eli Malla Malmivaara, jolla on punertavat hiukset ja ne sopii kyllä niin mainiosti koko persoonaan.

Olihan se kupari mullakin tosi nätti, varsinkin kun värjäsin kulmat saman värisiksi. Silti, jotenkin ei vaan arjessa tuntunut omalta. Minä, punapää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Date night ennen ulkomaille muuttoa

Vitsi tulee olemaan muuten hassua syyskuun 1. päivä muuttaa takaisin kotiin-kotiin Aurinkolahteen! Kaikki omat huonekalut ja valaisimet ja taloyhtiön kuivauskaapit pyöräkellarissa :D Kaikkea sitä kaipaakin…

No ensi viikolla kun saan tän tukan uuteen kuosiin, aion lähteä vaihteeksi Lassen mukaan jonnekin bileisiin. Pitäisikö mennä dormitory-bileisiin, missä ihmisten kanssa voi jutella vai ihan bile-bileisiin johonkin klubille? Ehkä menen molempiin. Tai sitten en. Katsotaan.

Minusta on kivaa antaa Lasselle tilaa olla omien kamujen kanssa ja kun totta puhutaan, ei se bilettäminen enää ole niin kivaa kuin nuorempana. Klubeilla ahdistaa kaikki hikiset tönijät ja kotibileissä jotenkin jään aina jumiin jonkun avautujan kanssa. Kivaa olla suunnilleen selvinpäin kuuntelemassa ties mitä kännisurkutteluja, muiden rupatellessa iloisesti. Mitään darraakaan en kauheasti enää jaksa, että sellainen parin viinilasin täyteinen kiinnostavien keskustelujen ilta, kiitos! :DIMG_2431

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma made by me 29€? Täällä lisää!

Edellisessä postauksessaJos perustaisin toisen blogin?

Aku

2 vastausta artikkeliin “Kun istut lauantaiyönä koulun pihalla tekemässä töitä”

  1. Haha alkaa olemaan vähän samanlainen fiilis bileiden suhteen :D sellaset sivistyneet illanistujaisrt viinillä ja parila drinkillä on jees mutta jos muut on kauheessa kaatokännissä ja itse heihin verrattuna paljon selvempi niin tylsää voi tulla. Ja krapulatkin on nykyään kamalampia. Ikä ei tule yksin ;)

    • No niin just :) Hyvää viiniä ja hyvää seuraa <3 Täällä se hyvä viini on kyllä niin ilamista, että pitää vähän hillitä itseään. Innolla odotan, että pääsen tarjoamaan täällä vieraileville ystäville. Meillä on autossa jääkaappi, joten ajattelin tarjota kylmänä heti kentällä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta