Johan lähti räpylästä

fffd66b934-3479-4ed5-b7ab-05dcf8d1f062 20160611_142905

Ystäväni Frida lensi luoksemme Saksaan kahdeksi päiväksi. Lauantaina haettiin hänet Hampurin kentältä ja riennettiin rannalle ottamaan aurinkoa niin kauan kun sitä riitti. Suihkun kautta vaihdettiin vaatteet ja suunnattiin rantabaariin illalliselle. Siellä istuskellessamme saatiin kuulla, että Kielin keskustassa on konemusafestarit jossain puistossa, joten päätettiin lähteä sinne. Lasse toimi meille kuskina koko illan. Sainkin kuulla nillitystä Lassen ystäviltä, kuten ”Ihan törkeää, että Lassen pitää ajaa”… Kun vaimo on kerran vuodessa vähän radalla, mies voi kyllä ajaa :D Sitä paitsi kuskina oleminen ei ollut Lasselle mikään ongelma. Seuraavana päivänä piti muutenkin lähteä ajamaan takaisin kohti lentokenttää kolmen aikoihin. Itsellä olo oli sunnuntaina ihan järkky. Muistan taas ainakin vuodeksi eteenpäin miksi ne viinilasilliset kannattaa jättää yhteen tai kahteen.

Matkalla kentälle, oli kyllä ”hieman” kuumottavaa, kun liikenne pysähtyi Autobahnilla lähes tunniksi jonkin onnettomuuden tai tilanteen takia. Onneksi lähdettiin ajoissa ja Frida kerkesi hyvin paluulennolleen!

Päästiin Fridan kanssa nauttimaan viimeisistä rantakeleistä vähään aikaan, sillä seuraavat on näillä näkymin vasta viikon päästä. Toivottavasti Suomessa riittää aurinkoa <3

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin.

Booty Camp® Beach Edition: 3-jakoinen kotitreeniohjelmani, ideaalinen rasvanpolttoa & muotoja havittelevalle, hintaakin vain 20€ ♥

Edellisessä postauksessa: Kuinka alas kannattaa kyykätä?

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta