Jokaisen urheilijan arkkivihollinen

…no pyykit tietty!

Valmentaessani työn ehdoton huono puoli oli pyykkimäärä. Etenkin silloin kun treenasi itsekin kunnolla, vaatteidenvaihtoja oli jopa 3-4 per päivä. Oikeen ärsyttää käydä suihkussakin niin usein. Tykkään lämpimästä, en märästä ja kylmästä. Haluaisin sellaisen kuivauskaapin, mihin voisin vaan astua suihkun jälkeen. Varsinkin jos kyseessä on hiustenpesu… Oh… My… joo, let’s not even go there!

Ratsastaessakin oon niin hikinen, että otin syksyllä aina vaihtovaatteet mukaan. Talvella sinnittelin, koska tallilla ei muutenkaan ole mikään ideaalilämpötila vaatteidenvaihtoon.

Tänään pestiin ekan kerran pyykkiä täällä Saksassa. Siis aivan ihania tuollaiset 16 kiloa vetävät pyykkikoneet! Normaalit kotikoneet vetävät yleensä noin 5-8kg.

IMG_0793 IMG_0778 IMG_0805 IMG_0829

Saatiin yhdellä pesukerralla pestyä 2 kpl IKEA-kassillasta ja yksi treenikassillinen vaatteita. Siitä suoraan kuivuriin ja takaisin kasseihin. Koko homma vei 1h 30min ja maksoi 12€. Täällä Kielissä on yllättävän paljon tällaisia itsepalvelupyykinpesufirmoja. Kaikki Frendejä seuranneet muistaa ainakin jonkun kohtauksen, missä hengailevat samanlaisessa pyykkipaikassa. Vai oliko se Sex and the city, vai molemmissa?

Itse en ollut koskaan käynyt ja vaikka kaikki tekstit oli saksaksi (miksi?) kuvallinenkin ohjeistus oli yllättävän hyvä ja saatiin homma pelaamaan. Pyykkejä odotellessa pelattiin iPadilla vuorotellen jotain Lassen moottoripyöräpeliä ja harjoiteltiin yhdessä Lassen ensi viikon koulutehtävää. Lassen ryhmän pitää yhdessä lukea pieni näytelmä, saksaksi :D Lassehan ei ole lukenut saksaa kuin jotain kolme päivää ja se teksti on tasoa kolme-vuotta-opintoja-takana. Harmittaa Lassen puolesta, ettei alkeita opeteta helposti ymmärrettävästi. Muuten koulussa on ollut tosi kivoja tyyppejä ja yhden tapasinkin jo! George on Venezuelasta kotoisin oleva, Ranskassa asuava tosi mukava jäbä, joka jeesaa nyt ystävällisesti Lassea englannin kanssa. Pyysi muakin mukaan johonkin noiden bileisiin. En nyt alussa halua mukaan, sillä haluan antaa Lasselle tilaa opetella kieltä omin päin ja tutusta uusiin ystäviin. Ihan innoissani lähden mukaan jonkun parin viikon päästä aikaisintaan. Voisin tarjota mun mahtavia wing man skillssejä Lassen sinkuille ystäville, haha! Täällä muuten ollaan ihan ihmeissään, että me ollaan naimisissa, ”Whaaat, you are married?!” :D

IMG_0755

Vielä ei olla kuultu uudesta kämpästä mitään uutta, mutta nyt maanantaina ehkä piipahdetaan siellä toimistolla ja kysellään. Yksi toimisto feidasi jo aiemmin, joten vähän tutisuttaa. Eilen käytiin taas siellä rannalla fiilistelemässä parin tunnin lenkillä.

FullSizeRender 6 FullSizeRender 7

/Aku

P.S Päivitin juuri blogini kuvauksen tuonne sivupalkkin (mobiilissa näkyy alimpana postauksien jälkeen) ja vielä pitäisi joku kuvaus itsestä heittää sinne, tyyliin ”Olen…”. Miksi en saa sanottua mitään? Kirjoitin jo, että ”Olen iloinen, mutta vakava, rento, mutta järjestelmällinen..” :D Kuulostaa ihan ristiriitaiselta ja tyhmältä.

Otan vakavat asiat tosi vakavasti, kuten sopimukset, työasiat, moraalin, lojaalisuuden jne, mutta jos ajan auton vahingossa seinään, en jää siihen harmittelemaan, vaan teen asialle jotain. Jos ystävä pyytää illalla lähtemään lentokoneella Bangkokiin, lähden heti. Viihteellä kerron innoissani hauskoja tarinoita, nolojakin sellaisia itsestä, ihan vaan viihdyttääkseni muita. Voin katsoa Netflixiä 10 tuntia putkeen jos siellä on joku hyvä sarja. Jos en saa illalla unta pelaan Raymania tai Fruit Ninjaa iPhonella ja hikoilen, koska se on niin jännää! Tiivistä siitä nyt sitten.

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Hard core bootytreeniohjelma 29€? Täällä lisää!

 

Aku

2 vastausta artikkeliin “Jokaisen urheilijan arkkivihollinen”

  1. Mää kuulostan ihan joltain crazy fan girliltä kun taas hehkutan mutta en kestä miten ihana oot :D :’)) Siis toi vika PS sai melki pissat housuun. Tsemppii kaikkeen, kiva et alko hommat siellä helpottaan jo.

    • Ahahaa, kiitos Kirsi :D! Jos kaikki on noin ihania niin lisää crazy fangirlejä, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta