Joululahjoja Fitnesstukulta

Vähän ennen joulua sain ennakkojoululahjan, sillä Fitnesstukku yllätti minut paketilla!
Pakko saada heti postissa auki :D ! 
kuva 2 (7) kuva 3 (6)Paketista paljastui:
kuvaAluksi olin vähän skeptinen, sillä en yleensä tykkää suklaan makuisista protskujuomista. Jotenkin ehkä se, että olet joksus syönyt normaalia Fazun suklaata ja tedät miltä se maistuu VS protskusuklaa niin välttämättä niitä ei voi ihan verrata. Nyt kyllä myönnän, että olin vähän väärässä, sillä tää oli oikeasti hyvän makuinen suklaaprode :) 
Gourmet Pro on 80% maito- & heraproteiinia. Hitaan imeytyvyyden johdosta sopii hyvin väli- ja iltapalaprotskuksi.

Ei GourmePro ollut ainoa joulahja vaan muutakin löytyi:

kuva 1 (8)Star Nutritionin Smart Shake oman vanhan Smart Shakein pinkillä pohjalla :D Smart Shakeissähän on se kiva puoli, että kun ostaa useita eri värejä niin näitä palasia voi vaihdella. Ideahan on, että noissa ”pohja-paloissa” voi sälyttää palautusjuomien jauheita ja tarvittaessa vaikka ennen treeniä-nappeja, kuten BCAA.

Kaikkia pohjiahan ei tarvitse käyttää. Normaalisti heitän treenin aikaiset lisäravinteen tonne juomapullo-osioon ja palautusprotskut sitten tonne ”pohjaan”, eli näin:

kuva 2 (2)

 …kaivoin ton shakerin Lassen treenilaukusta, siellähän se Star Nutritionin alkuperäinen pohja olikin! :D

Lisäksi sain Fitnesstukulta kourallisen patukoita ja treenijuoman:

kuva 1 (3)

 Intraa suositellaan juotavaksi ennen treeniä ja treenin aikana, sillä parantaa suorituskykyä. Mielestäni Intra ei ole välttämätön jokaiselle, itsekin join viimeiset 4kk ennen kisoja pelkkää vettä ennen treeniä ja sen aikana. Noin 1% vajaus nestetasapainossa johtaa 10% pudotukseen maksimivoimatasoissa, joten veden juominen myös ennen treeniä on todella tärkeää. Maultaantämä SN Octane ei kyllä vielä voittanut vanhaa suosikkiani, joka on myöskin Fitnesstukusta:

kuva (1)

 http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/xtend

Marraskuussa ostin uuden Fitnesstukun protskun kokeiluun:

kuva 5 (1)

 Maku: Lemon & Yoghurt, kuulosti houkuttelevammalta kuin mitä oli, mutta pirtelöissä ja banana pancakeissä menee tosi hyvin :)

kuva 4 (2)

 30g Star Nutrition Whey100, banaani, valkuaisia, keltuainen, SKYRiä, pakastemarjoja ja ripaus kanelia ;)

Itäkeskuksen Fitnesstukku-myymälän Tuomas oli suuri apua silloin kun kilpailin. Fitfarmilla on diilit FASTin kanssa, joten melkein aina ohjeissa suositeltiin FASTia. FASTissa ei mielestäni ole muuta huonoa kuin hinta ja sen takia kyselinkin Tuomakselta usein korvaavia tuotteita. Kiva kun pääsee kokeilemaan vähän uusia makuja muutenkin.

www.fitnesstukku.fi

Thank u !

Aku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta