Juontaja kruunasi väärän Miss Universen!

Apua katson parhaillaan Liviltä Miss Universea tässä töitä tehdessä ja päätin samalla vähän googlailla Miss Universe -kilpailuja, josko löytyisi kuvia Suomea edustaneesta tosi kauniista Rosa-Maria Ryytistä ja löysinkin täältä, wau!

Samalla kuulin kun tuomaristossa istuva yhdysvaltalainen julkkisjuorubloggaaja Perez Hilton kommentoi telkkarissa, että suurin ero Miss Universen ja Miss USA -kisojen välillä on se, ettei Donald Trump enää omista Universeja. Heti kiinnostuin ja googlasin lisää aiheesta. Löysinkin artikkelin, jossa Trump kommentoi näitä 2015 kisoja, ettei juontaja Steve Harveyn mokaa olisi koskaan tapahtunut jos hän omistaisi vielä Universet. Mikä moka, häh? Alla oli tämä video, jota on katsottu nyt vuorokaudessa noin 8 miljoonaa kertaa, eikä ihme!

https://www.youtube.com/watch?v=Z9aRmmWX5XI

Pakkohan tästä oli uutisoida täälläkin. Vuoden televisokämmi. Lappukin oli hyvin selkeä.

Juontaja pahoitteli myöhemmin tapahtununtta myös Twitterissä:

 

Pakkohan se on markkinointialan ihmisenä miettiä, että oliko koko juttu sovittua PR:ää? Sen verran ylimääräistä julkisuutta ovat kuitenkin saaneet. Puhutaan, ettei toiseksi sijoittunutta Miss Kolumbiaa pidä sääliä, sillä hän sai näin enemmän julkisuutta kuin jos tulos olisi ilmoitettu kerrasta oikein.

…samoin voittaja Miss Kolumbia ja itse kilpailuorganisaatio. Vähän spekulointia, mutta nyt kun tiesin ennakkoon mitä käy ja katsoin tuota Suomen lähetystä, täytyy kyllä sanoa, että en pitäisi sitä yllättävänä jos missit itsekin olisivat tästä tienneet.

Miss Kolumbia ei näytä ihan niin onnelliselta kuin voisi näyttää (huomaa paremmin videosta) ja Miss Filippiinit näyttää puolestaan vähän ylityrmistyneeltä.

IMG_8125

Sekin, että tuloksen korjaamisessa meni useampi minuutti väärän voittajan paistatellessa parrasvaloissa, on vähän turhan teatraalista. Yleensä näissä panikoidaan heti edes vähän vaikka ammattilaisia ovatkin, kuten Olly Murs X-Factoryssa lähetettyään kotiin väärän kilpailijan…

Heti oli co-host seivaamaassa. Toista oli Universeissa.

Mitä ootte mieltä? Katsoitteko Liviä tai luitteko muualta? Ainakin Iltalehdet ja Maikkari näköjään kerenneet tästä jo aiemmin höpötellä.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin!

Aku

13 vastausta artikkeliin “Juontaja kruunasi väärän Miss Universen!”

 1. Katoin kanssa ton lähetyksen ja jotain outoo tossa kyllä on, kun lappu on niin selkeä että miten voi edes vahingossa sanoa väärin. ”Voittajan” julistettua juontaja häipy johonkin ja oli vähän sellanen mitähän tässä tapahtuu kohta ja tulee vasta muutaman minuutin jälkeen takas julistamaan oikeen voittajan.

  Kyllä vähän veikkaisin että tässä vaan joku mainostus juttu takana jotta saatais huomioo ympäri maailmaa. Nykyään nää kaikki tällaset kisat on menny ihan typeräks.

  • Mä en tiedä millasia ne on ollut ennen, mutta ihan viihteenä pitää kyllä ottaa, varsinkin kilpailijoiden :/ Moni varmasti tosi vakavissaan siellä ja sitten kisoissa tehdään tällaisia stuntteja.

 2. Katoin ekaa kertaa tän videon ja mun silmiin osui heti se että heti kun juontaja pyysi anteeksi, alkoi toi toinen perintöprinsessa onnittelemaan tuota toiseksi tullutta eli Filippiinejä, vaikka sinä vaiheessahan se voittaja ilmeisesti olis voinu vielä olla ihan kuka vaan?

  • Mäkin oon vähän sitä mieltä, ettei kukaan olis suoraan voinut tietää mitkä sijat siellä on menneet sekaisin. Ehkä hän vaan arvasi? Toisaalta jos oli mainostemppu, niin tämä tapahtumien spekulointihan herättää vaan lisää keskustelua :D Score!

  • Vaikka en itsekään tiedä mitä mieltä tästä skandaalista olla (lavastettua vai ei?) niin noissa Miss Universum-kisoissahan systeemi meni siten, että kaikista osallistujista karsittiin TOP-15, joista seurasi TOP-10 –> TOP 5 –> TOP 3, josta sitten valittiin voittaja eli sen suhteen ei muita vaihtoehtoja ollut kun nuo kolme naista :)

  • Voihan sitä tajuta missä vaiheessa vaan, että on kämmännyt jonkin aiemmista vaiheista? :)

  • Itseasiassa Miss USA alkoi onnitella Miss Filippiinejä vasta kun juontaja oli sanonut, että ensimmäinen perintöprinsessa on Miss Kolumbia. Siinä vaiheessa ei tarvinnut olla kauhean fiksu päätelläkseen, kuka oli voittaja.

   Just eilen katsoin kisojen lopun nauhalta ja näin siinä kävi :)

 3. Mun mielestä sen juontajan piti siinä kohtaa sanoa ensimmäinen perintöprinsessa eikä voittaja, koska näinhän se yleensä menee. Kun on kaksi odottamassa, ilmoitetaan kuka on first runner up ja sitten selviää voittaja. Eli prompterista tuli ihan oikein ensin Miss Kolumbia, mutta juontaja sekosi siinä kai jotenkin että ensimmäiseksi eli voittajaksi tulisi muka Miss Kolumbia. Tai sitten sekoili lapun kanssa. Jotenkin en vaan usko, että kukaan tekisi tahallaan tommosta mokaa. Tuskin saa ihan heti uutta juontokeikkaa tuo äijä.

  Suomen edustaja oli kaunis, mutta kuten tuossa ohjelmassakin selvisi niin jatkoon päässeet oli valittu aiempien haastattelujen ja esiintymisten kautta. Siinä myös selitys sille, miksei ne kaikkein kauneimmat olleet välttämättä tuolla top 15 (esim. mun suosikki Miss Vietnam). Jos höpötit tyhmiä haastattelussa ei jatkoon ole mitään asiaa. Kiinnitin myös huomion siihen, että jokaisella noilla jatkoon päässeistä oli joku upea tarina vastoinkäymisten voittamisesta, hyväntekeväisyystyöstä, korkea koulutus jne. Mitenhän oli Rosa-Marialla? Olisin myös toivonut häneltä raikkaampaa ja luonnollisempaa meikkiä sekä enemmän hymyä. Ainakin monissa lavalla otetuissa kuvissa sekä promokuvissa oli vakava ja hieman jopa tympeän näköinen ilme. Missikisoissa pitää hymyillä ja säteillä niin, että poskiin sattuu :D

  Miss Universum-kisat ovat käsittämättömän suosittuja Etelä-Amerikassa, joten ymmärrettävästikin kärkisijoja menee paljon sinne. Paitsi että tytöt on viimeisen päälle tuunattuja (Miss Brasilialla oli netin mukaan 17 kauneusoperaatiota takana) niin myös saavat suuren katsojamäärän vuoksi enemmän ääniä ja tuomareillakin paineita valita näitä suosittuja tyttöjä. Harmittaa silti Suomen osalta, kun ei ikinä pärjätä. Mielenkiintoista näitä on silti aina seurata :)

  • Mulla meni yli puolet ohjemasta ohi :(

   En nähnyt noita alkujuttuja, jossain vaiheessa kuulin vaan kun juontaja kommentoi jotain, että ”Tämä Miss X-maa suoritui haastatteluissa todella hyvin, eikä vastannut mitään typerää!”. Tuli vähän sellanen olo, että anteeksi mitä? :D

   Pitää vissiin katsoa ne haastattelut :)

   Secrets of South America – Extreme Beauty Queens on tosi hyvä dokumentti just Etelä-Amerikan misseistä, miten köyhät perheet säästää rahaa, jotta nätti tytär voisi hankkia silarit ym. menestyäkseen missinä. Muistaakseni siellä on trendinä myös ommella sellainen joku juttu kieleen, ettei pysty syömään. Sick. Epätoivoisia ihmisiä ja epätoivoisia tekoja :/ mut tosi kiinnostava dokkari!

   Kannattaa katsoa, taitaa löytyä youtubestakin tai googlettamalla muualta.

  • Joo noita kaikkien missien haastatteluja ei näytetty tv-lähetyksessä. Ehkä ovat olleet siinä Primier-osuudessa,joka löytyisi kyllä Miss Universen kotisivuilta. Veikkaan kuitenkin, että ne on olleet vähän niinku Suomessa ennen kuin valitaan se top 10 eli tuomareiden edessä ilman kameroita. Tyhmää mun mielestä, että kaikki tuomarit olivat jenkkejä ja vielä kun kisatkin siellä niin pakkohan se oli Miss USA ottaa top 3, vaikka epäonnistui vastausosuudessa ja esim Miss Australia oli huomattavasti kauniimpi.

 4. Kyllä nämä kisat on semmonen show että..ja ulkonäkö ei sanele voittajia vaan ihan muut asiat..enkä ihmettelis että tämäkin voittajasotku oli käsikirjotettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta