Keskustelinpa eilen Nathalia Melon kanssa rasvanpolttajista

Sis. mainoslinkin

32-vuotias Nathalia Melo on amerikkalainen moninkertainen bikini fitness menestyjä. Olen seurannut häntä useamman vuoden facebookissa ja instassa, lähinnä kivojen treenivideoiden vuoksi – jos vaikka bongaisi jotain uutta kivaa liikettä :)

Nathalia on nyt raskaana (congrats!) ja postasi eilen mainoskuvan rasvanpolttajista sanoen, että oikeen kaipaa niitä, mutta ei valitettavasti voi käyttää niitä raskauden aikana, kun lääkärit eivät suosittele. Heti kun lapsi tulee hän ottaa ne käyttöön.

13307470_2030163380541577_2443805973552748421_n

Menin selaamaan kommentteja ajatellen, että tykkäänpä ensimmäisestä, joka huomauttaa hänelle, että toivottavasti ei käytä näitä HETI kun lapsi tulee, eli imetyksen aikana. Tuskin suositeltavaa silloinkaan. Puolet kommenteista olivatkin juuri siitä aiheesta, mutta toinen puoli kyseli kiivaasti, että mistä näitä mahtavia nappeja oikein voi ostaa?!

Mun kestäminen ilmeisesti lakkasi siihen, koska suurin osa hänen seuraajistaan on luultavimmin ihan normaaleja ihmisiä, joista moni painonpudottajia, jotka ottavat hänestä inspiraatiota. Samasta syystä minä aloin 2012 seuraamaan Nicole Wilkinsia :) Kommentoin hänen kuvaansa, että ”Kunpa ihmiset lakkaisivat käyttämistä rahaa nappeihin ja alkaisivat syömään puhtaasti polttaakseen rasvaa”, sillä moni luulee oikeasti kaiken maailman ihmenappejen olevan ratkaisu laihtumiseen, vaikka todellisuudessa heillä on kokonainen elämäntapa opittavana, jotta sen toivotun vartalon voi saavuttaa ja pitää, eikä näillä napeilla ole siihen osaa eikä arpaa.

Ajattelin, että kommenttini kerää ehkä pari tykkäystä samalla aaltopituudella olevilta ja toivottavasti herättää ajatuksia jossain laihduttajassa, jolla olisi parempaakin käyttöä rahoilleen.

Voitte kuvitella ihmetykseni kun puhelimeni ruutuun tulee teksti, että ”Nathalia Melo vastasi kommenttiisi” :O Voin kyllä rehellisesti sanoa, etten todellakaan odottanut näin outoa vastausta…

13319732_2030163233874925_4690207936085762905_n

Nathalia siis vastasi, että ”Mitä puhdas syöminen on? Sitä, että pesee lattian ja haukkaa palan hampurilaisesta? :D”

Ööö.. Mitä?

Itse tiputin rasvaprosenttini ensimmäisen valmennuksen aikana 28% -> 15% syömättä yhtäkään rasvanpolttonappia.

15% rasvaa on jo todella vähän. Viimeiselle kisadieettikuukaudelleni fat burnerit kuitenkin määrättiin ja söin sillon yhteensä 40 nappia päivässä… Osa oli tietysti ihan perus vitamiineja ym, mutta sitten oli näitä muita. Rasvaprosenttini tippui 15% -> 10% MUTTA minulla oli kaksi treeniä päivässä ja söin noin tuhatta kaloria päivässä, joten ei todellakaan voi sanoa, että se viimeinen 5% oli burnereiden ansiota. En tiedä oliko niillä napeilla oikeasti mitään muuta hyötyä kuin se, että pysyin hereillä, sillä kofeiinia niissä oli ja paljon.

Tämä vuoksi en ole koskaan suositellut valmennettavilleni mitään fat burner kapseleita. Jos niitä haluaa käyttää, se on ollut minulle ok – oma valinta. Olen kuitenkin aina sanonut, että osta mieluummin vaikka uusi treenitoppi sen purkin hinnalla, sillä siitä on sinulle enemmän hyötyä ja iloa. Rasvanpolttajat eivät nimittäin ole halpoja ja miksi olisivat? Laihtumisen toivossa ei paljon hintaa katsella. Kauppa se on mikä kannattaa. Nathaliakin saa varmasti rahaa siitä, että mainostaa noita tuotteita. Varmaan käyttää itsekin niitä, mutta ei se tarkoita, että ne olisi välttämättä lainkaan hyödyllisiä. Kisaajilla kun on hyvin kurinalainen elämä; kovat treenirutiinit ja tarkat syömiset.

Normaali laihduttaja, jolle kelpaa vaikka se 15-30% rasvaa (toivottavasti, muuten menee jo sairaaksi) ei todellakaan tarvitse minkäänlaiseksi tueksi rasvanpolttajia. Puhas arkiruokarutiini, oikeat määrät ruokaa, tarpeeksi kalorivajausta ja treeniä = haluttu tulos.

I have spoken.

/Aku

Instagram: @aurorarenvall
Facebookista tai Bloglovinista saat uusimmat päivitykseni kätevästi. Bloglovinista voi myös tilata uudet postaukset omaan sähköpostiin. Kesän kuumin treeniohjelma Booty Camp® Beach Edition julkaistaan 6.6! Ennakkotilaa hintaan 15€ <3

Edellisessä postauksessa: Löysin kerran vahingossa selluliittia ja kauhistuin
 

Aku

36 vastausta artikkeliin “Keskustelinpa eilen Nathalia Melon kanssa rasvanpolttajista”

 1. Outo vastaus häneltä.. Pelottavia noi jenkit välillä ja kun niitä on vielä niin tuhottoman paljon.. :D Jäikö Nathalia Melo vielä seurantaan?

  • Jäihän se :D En edelleenkään tykkäile mistään nappikuvista, mutta treenivideot kiinnostaa vieläkin :)!

 2. NO HUHHUH miten juntti vastaus häneltä. Mitä v*ttua :D eiköhän clean eating termi oo tuttu ihan kaikkialla ni kumma että täyty alkaa noin lapsellisesti tostaki vääntämään ja heittää tollanen ihmeellinen vastaus. Kyllä respektit hävisi täysin ko ihmistä kohtaan…

  • Hahaa aloin itsekin epäilemään, että wtd, eikö sitä termiä muka käytetä jenkeissä, muta pikainen googlettaminen kumosi typerän epäilyni :D

 3. Mun tuurilla rasvanpolttokapselit polttais rasvat vaan aivoista ja tisseistä8). Nojoo oli kyllä häneltä hölmö vastaus. Rahahan se tossakin varmaan puhunut tai sitten kapselit toiminu samalla lailla kun mulla toimis jos käyttäisin..

  • Varmasti joo jonkinlainen sponssidiili, kun iso firma taustalla ja mainostelee niiden muitakin tuotteita

 4. Kylläpä nyt on niin vammainen vastaus Melolta että terve. En itse seuraa koko henkilöä, olen vain kuullut hänen nimensä ohi mennen jossain ja sen verran tiedän että on fitnesskisaaja. Mutta tämä vastaus. Mitä ihmeen aivokuolleita tuolla jenkeissä kasvatetaan. Siis oon niin järkyttynyt, että eikö heille opeteta tapoja ollenkaan? Ja hienosti vastasit takaisin Melolle. Peukut sulle!

 5. Kylläpä oli erikoinen vastaus, varsinkin kun on kyse ihmisestä jolla on hurja määrä seuraajia ja varmasti itsekin tiedostaa sen… Olisiko tuossa ollut kyse siitä, että ko. naikkonen suivaantui sun arvostelusta näitä hänen mainostamia rasvanpolttonappeja kohtaan ja ainoa tapa, jolla pystyi turhautumistaan purkamaan, oli tuollainen älyttömän mauton kommentti :O

  No onneksi kuitenkin toi sun fiksu vastaus pitää paikkansa, ja jos kukaan näitä nappeja hapuileva sen lukee, ehkä paremmin ymmärtää miksei, laihdu vaikka vetelee nappeja kahmalokaupalla :D

  • Kiitos!

   Joo mä mietin, että onko sillä jotku raskaushormoonit keittäny yli vai mitä helvettiä, mutta ei ne hormoonit mun tietääkseni tyhmäksi tee? :D

 6. Seuraan itsekin Nataliaa, ja huomasin kun olit laittanut kommenttia. Oli vissiin vähän huono päivä, raskaushormoonit tai jotain muuta vastaavaa.. :D

  • No niin just, kuten tossa ylempänä äsken huomioin, tuli mullekin mieleen raskaushormoonit, mutta ei ne tosiaan tietääkseni aivosoluja vähennä :D

 7. Aivan järkyttävä vastaus Nathalialta. Olen myös kaikkia rasvanpolttajia vastaan, sillä puhtaalla ruokavaliolla saa aikaan tuloksia paljon järkevämmällä tavalla. Mutta toi oli kyllä ehkä uskomattomin vastaus ikinä, ihan oikeasti.

  • Tosi kiva kuulla, että oot samalla linjalla burnereiden suhteen!

 8. Luulisin (en ole varma), että jenkkienglannissa käytetään puhtaasta syömisestä jotain muuta termiä tai sanontaa tuon ”eat clean” lisäksi tai sijasta. Hän halusi myös näemmä näpäyttää ja toki puolustella omia päähänpinttymiä, joskin melko lapselliseen tyyliin, sillä ei antanut kunnon perusteluita vastaväitteeleen tai argumentilleen. Fiksu ja asiantunteva ihminen osaa perustella väitteensä ja tehdä taustatutkimusta. Niiden puuttuessa pitäisi hänen suraajillaan, jotka häntä idolina pitävät, soida hälytyskellot. Hyvä kun siis tartuit asiaan. :)

  • Kiitos :)! Kyllä jenkki-fitnesslehdet käyttää samaa termiä; clean eating / eating clean / clean food jne. Täytyi ihan itsekin tarkistaa, kun aloin epäilemään samaa, mutta turha oli epäilys

  • Ei mitään :D Ei se kisatouhu kovin järkevää olekaan.

 9. Huh terve ja mitä vattua, mikä vastaus! :o idiootti…

  Kokeilin kerran puolen vuoden ajan jotain vireä tee cla kapseleita ja en tiedä tapahtuiko muuta kuin että sain ripulin. :D toki laihduin mutta treenasin ja söin terveellisemmin samalla… Nyt olen tiputtanut 8 kg ihan vaan syömällä hyvin (herkkuja silti melkein joka päivä, apua ja hyi minua!) ja treenaamalla paljon. Ei enää tuollaisia preparaatteja mulle kiitos.

  • Tää oli mahtava pala todellisuutta, kiitos! Toivottavasti muut noita nappeja harkitsevat löytää tän :D

 10. Mä kelasin että oisit oikeesti _keskustellut_ Melon kanssa mut se vaan anto parin sanan nasevan vastauksen sun kommenttiin. Noh, saitpahan meitsinkin klikkaamaan tän jutun auki.

  • No anteeksi :D Miksi haluaisit, että vaihtaisin otsikon?

 11. Tämä postaus tuli kyll kreivin aikaa 😀 just nimittän tänään taas kerran ajattelin et onkohan niistä burnereista mihinkään kun fitnessgurulla -25%. No säästän nämä rahatkin kanafileihiin.

  • Niih :D Itse mietin sitäkin vaihtoehtoa, että onko sillä joku PR-tyyppi / tiimi, joka hoitaa sen somea? Esim. Fighter Diet konseptin perustanut Pauline Nordin (ruotsalissyntyinen Biggest Looser jenkki-tv-ohjelman ensimmäisen tuottarin koutsi) postaa jonkun tunnin välein pelkästään facebookiinsa, että siell uskon kyllä olevan muitakin samat tunnukset omaavia taustaduunareita.

  • Voi hyvin olla. Mutta jos näin olisi esimerkiksi omalla kohdalla, olisin aika helvetin tarkka mitä nimissäni sanotaan. Tai vaikka itse olisikin kirjoittanut ja jokainen sananvapauden nimissä voi sanoa melkein mitä vaan, en ikinä haluaisi ns. loukkaavasti kommentoida seuraajani kommenttia tai antaa itsestäni ilkeää kuvaa. Ei ehkä joku ota tota vastausta loukkaavana tai ilkeänä mutta jos itse olisin saanut tollaisen vastauksen ihan asialliseen kommenttiini, olisin aika harmissani vaikka vastauksen olisi kuka kirjoittanut.

  • Niinpä! Jos kuitenkin olisi joku taustatyyppi, voisi ajatella Meloa vähän kivempana ihmisenä jatkossa. Tuskin koskaan saadaan tietää ja luultavimmin kommentoi kuitenkin sen ihan itse…

 12. No joo enpä olis tollasta vastausta uskonu näkeväni pro tason kisaajalta :D Apuaa… Kertoo vaan tasan siitä kuinka v*tun pihalla moni on syömisistään. Helppohan se on seurata ravinto ohjelmaa, kun joku laskee kaiken valmiiks, mutta sit kun täytys soveltaa ja noudattaa ite ”samaa” niin meneekin täysin metsään..

  Ja burnerit pelittää vasta kun kaikki muu on kunnossa, jos ei rasva pala ilman niitä, niin tuskin palaa niidenkään kanssa

  • Munkin mielestä varsinkin pro-kisaajat saisi olla edustavampia suustaan…

 13. Suorastaan v-mäinen kommentti häneltä. Luulis jo hänen tietävän mutta ei näköjään😂

  • Ehkä hänellä on valmentaja, eikä ole koskaan tarvinnut käyttää omia aivoja :):)

 14. Äärimmäisen naurettava kommentti häneltä. Pisteet sinulle Aku. Olen muutenkin viime aikoina huomannut, että sinulla on ihana suhtautuminen treeniin ja vartaloon. Oikeasti terve ja järkevä. Tulee aina hyvä mieli, kun lukee kirjoituksiasi. Sinun juttusi eivät millään tapaa saa aikaan huonommuuden tunnetta eivätkä ruoki vääristynyttä suhtautumista ruokaan. Sinä annat luvan olla itselleen armollinen. Et varmaan edes itse ymmärrä, että sillä on ihan oikeasti positiivinen vaikutus lukijan mielenterveyteen.

  • Tuli tosi kiva fiilis tästä kommentistasi, kiitos hirmuisesti <3 Luin sen ääneen pöytäseurueelleni ravintolassa :) Se on kyllä totta etten koskaan voi tietää miten moneen tämä blogi on vaikuttanut ja millä tavalla. Olen tosi iloinen siitä, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa ja tavoittaa niin monta ihmistä tämän blogin kautta. Välillä kun katsoo blogin lukukertoja tai kertoo ne jollekin, tuntuu ihan surrealistiselta, että näin moni ihminen oikeasti lukee juttujani ja on kuulolla. Eikä tämä blogi edes ole yksi suurimmista, eli voin vaan kuvitella minkä tason vaikutus isoilla blogeilla on, varsinkin juuri nuoriin.

   Ihanaa kesää Anni <3

 15. Siis mitä? :D Luin tuon Melon vastauksen monta kertaa että siis luinko mää ton oikein :D Ja että tajusinko mää sen oikein… oli sult kyllä kypsä ja asiallinen vastaus

  • Niin mäkin tein :D Kiitos! Piti oikein tsempata, että pysyi asiallisena tollasen avaruusvastauksen jälkeen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta